2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de izmirdeyim....ama doktorlar diyor ki ne giyerseniz sadec 1 kat daha kalin bebeklere giydirin diye...acikcasi ben nirmal uzun kollu ama.kalin olmayan zibinlar alacagim
Ben Ankarada yaşıyorum ama evim sıcak bir de belki doğumdan sonra Mersine ailemin yanına gidebilirim bir süre diye karışık aldım uzun kollu da var yarım kollu da çoğu şeyi giyemicek belki. Bir de LCWaikiki nin ürünleri bir beden büyük alın diyorlar ben ordan yazlık şortlu tulumları hep 0-3 ay aldım dar gelecek sanırım onu hiç giyemeyecek doğru alışveriş yapmak şart. Ama izmir adana mersin gibi sıcak iller için 1 ayı atlattıktan sonra şunlar çok kullanışlı olur çünkü Adanada Mersinde eylül ekim de sıcak oluyor

Eklentiler

• E0447AB4-F849-49F8-9A61-1CA1DF3E6960.webp
    86 KB · Görüntüleme: 48
  • 32095F0D-C3F0-4535-8CE7-0315E86DC743.webp
    124,7 KB · Görüntüleme: 37
  • EEC91E51-68D5-481A-8C67-C2D4FBE46D7C.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ben yandım siz yanmayın LCWaikiki ürünlerini hep bir beden büyük alın diyorlar Carters ürünlerini de. Ben hep 0-3 ay aldım yazlıkları iade hakkım da doldu tecrübeli bir anne bana hata yapmışsın dedi

Çok geçmiş olsun canım inşallah eski kalan kanamaların lekesidir hiç bir sıkıntı yoktur
Bebeğe göre değişen bir şey bence çok dert etme benim oğlum hep zayıf bir bebişti 0-3aylari doya doya giydirmistim lcw. Hatta hala yaşıyla uyumlu giyiyor 4 yaşında 4-5yas alıyorum dediğim gibi zayıf bir çocuk kilolu olan 2yas küçük kuzeni var mesela ona olmuyo bizim ufalan kıyafetler

Dün alttan bakılmısmıydı? Bazen alttan bakılınca lekelenme oluyor , inşallah bişey yoktur

Benim 13 cm kistim var ya, erken doğum riski nedeniyle sıkıntı oluyor canım. En azından bir kilo olursa yaşatabiliyoruz dedi doktor bugün.
Yat dinlen bolca inşallah kolayca geçer zorlukların riskin azalır sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Şuanlık bebek iyiymiş çok şükür ama, erken doğum olmasın diye progestana yükleniyoruz.
Progestanı kullan ama sadece wc ye kalkın ben 3 aydır yatıyorum annem bakıyor. Önceki gün kontrolde artık yavaş yavaş kalk dedi doktor. Çok sık duş alma ilacı asla kesme.inşallah Allah yardım etsin.

Progestanı kullan ama sadece wc ye kalkın ben 3 aydır yatıyorum annem bakıyor. Önceki gün kontrolde artık yavaş yavaş kalk dedi doktor. Çok sık duş alma ilacı asla kesme.inşallah Allah yardım etsin.
O ilaç da beni öyle bi sersemletiyo ki, artık mecbur kullanıcam. 850 gramlık bi zilli bana daha doğmadan neler yaptırıyo, şaşırıp kalıyorum kendime.

Yasaklıları da yiyorsun. Yinede düşü
Açıklana için teşeklürler. Benim açlık 5 gün insilin kullanım düşmemişti dün akşam dozaj 2 yükseltildi sabah yine aynı. Pazartesi ye kadar düşmez ise doz yükseltilcek. Çok dikkat ediyorum. Ama olmayınca insan neden diye takılıyor.

Benimde lekelenmem var hastanedeyim

Çok geçmiş olsun. Yatmak en güzel çare ilacınızı da aldınız mı herşey yolunda gidecektir.

İlk alıntıda yazıyı tamamlayamamışım Yasaklılarıda yiyorsun çok güzel bence

İnşallah benimki de normal kiloda olur şu an zaten kilosu fazla değil boyu hatta azıcık kısa bile olabilir ben zaten yenidoğan ve 0-3 ay aldım sadece, gelişimine göre alırım 3-6 ay sonbahar/kışa denk geliyor diye önce dedim gelişimine bakayım belki dediğiniz gibi kimi irileşiyor kimi normal kalıyor o yüzden 3-6 ayı yok hiç zaten internet alışverişleri bir iki günde geliyor diye Umarım aldıklarımı giydirelirim ben de yoksa çok üzülücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…