2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde lekelenmem var hastanedeyim
İyi haberlerinizi alalım inşallah

Senin açından bi sakıncası yoksa Diyet listeni atabilir misin? Benim şeker çıkmadı ama fazla kilo aldım. Şimdiden 9 kilo aldım ki benim hamilelik boyunca almam gereken toplam 9 kiloydu. Kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de karnım çok çıktı bundan önceki hamileliklerde böyle olmamıştı.

Şuanlık bebek iyiymiş çok şükür ama, erken doğum olmasın diye progestana yükleniyoruz.
Progestan hap olarak mı alıyorsunuz fitil olarak mı? Hap ben de çok baş dönmesi yapıyor. Yapabileceğiniz en iyi şey yatmak Ve bol su içmek. Allah’ın izni ile bir şey olmaz zamanını bekler biraz Naz yaparak kıymetini arttırıyor işte.

Benimde lekelenmem var hastanedeyim.
Geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bende 10 kilo aldım o yüzden bence doktorum bende bir problem olması gerektiğine inanıyor zorla hasta edecek beni

Uyku yapıyor bende de. Gece yatmaya yakın alıyorum.
Umutumut82 bir haber var mı, iyisindir inşallah?

Slm kızlar çokkk teşekkürler şimdi geldim. çok korktum. Vajinal muayene oldum. Vajinal kanamam yok ama rahim damarlarında genisleme kanama gibi görüntü var. Bebis şükür iyi. Ellerini iki yanağına koymuş uyuyordu. . 1110gr olmuşuz. Kilo boy iyi.rahim uzunluğu 42cm dedi. Dogum icin normalde 6 agustos ama 26 temmuz muhtemelen dedi. Bu arada şekerim 195 çıkti.insilüne başladik.
Birde ekstra omega 3 başladık. Benim kullandigim multi vitaminde omega 3 olmadigindan başladik. 32.haftaya gün verdi. Dogum raporu için.

Canım çok şükür bşey olmamasına sevindim sağlıcakla al evladını kucağına inşallah kilosu boyu da iyidir güzel maşallah gerçi ben pek anlamıyorm ama

Canım çok şükür bşey olmamasına sevindim sağlıcakla al evladını kucağına inşallah kilosu boyu da iyidir güzel maşallah gerçi ben pek anlamıyorm ama

Sagol canim benim. Bende pek anlamiyorum doktor normal dedi . Hepimiz sağlıkla devam edelim inşallah

Tabiki paylasirim ...hatta varsa baska arkadaslar da bakabilsin

Eklentiler

• 20210508_152309.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 20210508_152253.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…