2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
geçmiş olsun canım ohh misler gibi rahat keyfi yerinde uyuyor bebişin. sana niye insulin başlandı tokluk 1. saat mı öyle çıktı.birde evdeki olçumlerdede yüksek miydi.

Çok geçmiş olsun.massalalh kilosuda çok iyi

Çok şükür iyisiniz şekerde düzelir nasılsa insilün kaç doz verdi birde nezaman kullacaksın?

geçmiş olsun canım ohh misler gibi rahat keyfi yerinde uyuyor bebişin. sana niye insulin başlandı tokluk 1. saat mı öyle çıktı.birde evdeki olçumlerdede yüksek miydi.

Sagolasin canim açlik evde 115 tokluk 195 hastanede 135 cikti. Bu arada tekrar kanamam oldu yatis yaptilar

Çok şükür iyisiniz şekerde düzelir nasılsa insilün kaç doz verdi birde nezaman kullacaksın?

canım Insilun 2 cesit yazmiş . 1.sinden günde 3 defa 4 doz. 2.ilaçtan günde 1 defa 8 doz yazmiş. yani sabah öğle akşam birde gece 21.30 da toplam 4 igne var

canım Insilun 2 cesit yazmiş . 1.sinden günde 3 defa 4 doz. 2.ilaçtan günde 1 defa 8 doz yazmiş. yani sabah öğle akşam birde gece 21.30 da toplam 4 igne var
Ozaman gece olanı 8 doz kullanıyorsun herhalde. Bemde 6 ile başladım şimdi 8 oldu. Hepsi düzeler önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Sagolasin canim açlik evde 115 tokluk 195 hastanede 135 cikti. Bu arada tekrar kanamam oldu yatis yaptilar
Cook geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen hazır hastanedeyken dualar sizinle sıkıntılı bir durum gözükmemis şükür geçer ve çıkarsın en kısa zamanda

Cook geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen hazır hastanedeyken dualar sizinle sıkıntılı bir durum gözükmemis şükür geçer ve çıkarsın en kısa zamanda

Sagolasin canim benim rabbim sizlere yasatmasin . Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik umarim rabbimin izniyle kucagimizada almak nasip olur.

tam 32+0 da almak zorunsamiyiz. Mesela calisamaz raporu alicam 32+5 de alabiliyomuyuz
32+0 da calisabilir raporu alarak 37+0 a kadar calisabiliriz. Burada rapor hakettigimiz ancak calistigimiz 5 hafta dogum sonrasina eklenir. 37+0 a kadar calisma zorunlulugumuz yok, 32+0 dan sonra diledigimiz zaman raporumuzu baslatabiliriz.

32+0 da calisabilir raporu alarak 37+0 a kadar calisabiliriz. Burada rapor hakettigimiz ancak calistigimiz 5 hafta dogum sonrasina eklenir. 37+0 a kadar calisma zorunlulugumuz yok, 32+0 dan sonra diledigimiz zaman raporumuzu baslatabiliriz.
himm anladim raporu alip calismak istemedigimiz zaman veriuoruz elimizin altinda duruyor yani degilmi. Acikcasi ben hiç calismayi düsünmüyorum , tam 32+0 da başlatmak zorundayim o zaman raporu degil mi . Cok sordum ama

Kızlar buhar makinelerini neye göre almak gerekiyor, almak gerekiyor mu aslında ? Soğuk hava , soğuk sıcak var . Kullananlar bilgi verirse çok iyi olur. Elektronik araçları internetten bakıp yavaş yavaş alayım diyorum. Birde görüntülü bebek telsizi, ateş ölçerler hakkında bilgisi olanlarda paylaşırsa iyi olur fikir edinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…