2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar catlak durumlariniz nasil.. benim ince cizgi seklinde catladi biraz lierac kullaniyorum ama tam nemlendirmiyor sanirim.. oglumda da olmustu ama son 2 hafta da olmustu.. bu sefer fazla erken catladi sanki

Kizlar catlak durumlariniz nasil.. benim ince cizgi seklinde catladi biraz lierac kullaniyorum ama tam nemlendirmiyor sanirim.. oglumda da olmustu ama son 2 hafta da olmustu.. bu sefer fazla erken catladi sanki
Benim karnimda henüz çatlak yok gibi ama damarlar belirginleşti sanki yeşil renkte görünüyor göbeğimin bazı yerlerinde. Ben hindistan cevizi yağı ve kakao yağı karışımı kullanıyorum arada bebe yağı suruyorum bio oil natural de alicam sanırım natural olmayanı kullaniyordum burda yazilinca zararı olur diye bıraktım. Bacaklarımda önceden olan catlaklarim var ama sanki gitgide çoğalıyormuş gibi geliyor. Mutlaka hergun yağlamak gerekiyor sanırım inşallah çok catlamadan atlatırız.

himm anladim raporu alip calismak istemedigimiz zaman veriuoruz elimizin altinda duruyor yani degilmi. Acikcasi ben hiç calismayi düsünmüyorum , tam 32+0 da başlatmak zorundayim o zaman raporu degil mi . Cok sordum ama
Calismak istemiyorsaniz 32+0 da calisamaz raporu alip dogum iznine ayrilabilirsiniz. Birkac hafta daha calismak istiyorsaniz 32+0 da calisabilir raporu alip dogum iznine ayrilmak istediginizde yeniden calisamaz raporu almaniz gerekiyor. Onceden rapor alip istedigimiz zaman verme gibi bir durum yok maalesef

Ben neredeyse hamile oldugumdan beri nemlendirici seyler surmeye calisiyorum. Ilk bio oil kullaniyordum heryerime suruyordum ama cabuk bitti. Sonra herkes lierac onerince bende aldim ama nemlendirmesinden memnun degilim acikcasi hemen kuruyor ise yaramiyor gibi hissediyorum. Zaten kasik bolgemden catlamaya basladim ince ince. Birkac haftadir da aksamlari kakao yagi ve hindistan cevizi yagi suruyorum. Umarim daha da cogalmaz

Arkadaslar bebek banyo kuvetleri onerisjnde bulunabilen varmi?bu aralar su katlanabilenler moda ama asiri pahalilar

Günaydin canim benim eski tip vardı ama sezeryanlı olduğumdan açıkçası eğilip yıkamakta çok zorlandim. Heleki bizim dogumlar yaza gelicek isilik problemi yüzünden sık sık yıkamak zorlar gibi. Ben Oyüzden yatagin üstüne falan koyuyordum. Simdi yükselten aparatlar varmiş. İllaki onlara cok fahiş fiyatlar vermek zorunda degilsin ama ucuz bulursan bence onu tercih edebilirsin. ben ekstra harcama yapmak istemedigimden banyoma tahta sedir koyup onun üstüne küvetini koyacağım.

Arkadaslar bebek banyo kuvetleri onerisjnde bulunabilen varmi?bu aralar su katlanabilenler moda ama asiri pahalilar
Ben biraz baktım , ortada çok yer kaplamaması açısından babyjem katlanan küvet bana mantıklı ve kullanışlı geldi. Hatta şuan e bebekte indirimde ben ondan almayı düşünüyorum. Yorumları da gayet kullanışlı ve güzeldi. Katlanan kovası ve maşrapası çok elzem gelmedi onların yerine normal kova, maşrapada olur diye düşünüyorum

Kızlar bacaklarınızda damarlarıniz yeşil olarak belli oluyor mu benim sanki bazı bölgelerde var gibi varis mi oluyor acaba
Bende de var canım. Doktor varis dedi. Varis çorabı kullanmalısın dedi. Bu arada kalp damar certahisi dedi bunu. Fazla ayakta kalınca ağrı yapıyor maalesef. Bacaklarımda yeşil yeşil belli oluyorlar

Ben kuvvet almadim ve almayacagim. Banyo icin ufak yatak gibi birsey var. Icinde bu beyaz kopuklerin oldugu. Onu kuvete vakumluyorsunuz. Bebegi de ona yatirip yikiyorsunuz. Bosuna bebek kuvvetine hem.para vermemis olucam.hem sonradan yer kaplamicak

Tamam Cok tesekkur ederim

Kizlar ebebekte babyjemde indirim vardi ben katlanir küveti ve o gazla bayagi birseyleri aldim yasaklar bitse de magazadan alacaklarimizi da alsak

Bu arada puset icin onerileriniz var mi ne aldiniz ben henuz almadim, marka model onerileriniz varsa alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…