2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
ben de bugün sipariş verdim 299 liraya trendyolda 367 liraya satıyorlar aynı ürünü.Bİr de bebek bezi çöp kovası aldım o da indirimdeydi.79 liraydı

Kizlar E bebek te mochi gogus pompasi indirime girmis. Ben aldim.netten 1 tane. Mochi markayi epey arastirdim. Manueller arasinda en kullanislisi sanirim

Bende de var canım. Doktor varis dedi. Varis çorabı kullanmalısın dedi. Bu arada kalp damar certahisi dedi bunu. Fazla ayakta kalınca ağrı yapıyor maalesef. Bacaklarımda yeşil yeşil belli oluyorlar
Bı tek varis çorabı mi çözümü kullanıyor musun peki canim etkisi oldu mu

Ben de aldim az once katlanir banyo kuvet setini ,koku hapseden cop kovasi aldik,avent meme kalkani aldim,kiyafet aldim bi ton

Arkadaslar merhaba...ne zamandir farkindayim ama normaldir diye dsuundugumden sormadim..bu aylarda gogus hassasiyetim yok hatta gebe kalmadan onceki halinde suan normalmidir?

Bı tek varis çorabı mi çözümü kullanıyor musun peki canim etkisi oldu mu
Kesinlikle etkisi oluyor. Bayağı rahatlatıyor yani ben de öyle oldu. Ben diz üstü olanını kullanıyorum külotlu olanı da varmış damarlar genişlediği için yerlerinde durmasını sağlıyormuş en az 6 7 saat kullanmalısın demişti eşim.

Hicbirsey demiyorlar canim. Bebek olmasi gereken yerde diyorlar o kadar. Valla hayat kabus oldu. Kesilmisti simdi yine başladi kanama. Allah kimseye yasatmasin
Icini ferah tut canim kanamalara alistik nasil olsa onemli olan bebek saglikli ve iyi kanamalar her zamanki gibi neden bilinmiyor insallah iyi olacaksiniz

Arkadaslar merhaba...ne zamandir farkindayim ama normaldir diye dsuundugumden sormadim..bu aylarda gogus hassasiyetim yok hatta gebe kalmadan onceki halinde suan normalmidir?

Benimde yok denecek kadar az. Sanırım vucüt hormon artışına uyum sagladi oyüzden hissetmiyor olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…