- 29 Kasım 2014
- 1.727
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.621
Hayır başka şekli olduğundan değil, zaten normal kasmayan biri için çok rahat acıtıcı değilmiş. Benim vajinismus geçmişim olduğu için hala o tip şeylerde kasılıp korkabildiğim için zor geliyor ve ben gibi olanlar genelde acı hissedebiliyor.Bende sezeryan oldum ama elle muayne çok oldu normal diye başladı ilk doğum. Bişi hissetmedim parmakla bakıyo başka şekli mi varmış acıtan
Yok canım tabı sen onlem amaclı soyluyorsunBen bunu kimseyi korkutmak için soylemedimbende oyle oldu diye ille sizde de olacak değil merak etmeyin bebek zaten ufak ve çok geniş bir alana sahip geziyorda olabilir ama şupelerin varsa bol bol yat ayagi kalkmamaya calis doktoruna gidene kadar :)
Karından ölçebiloyorlar şüpheli bir durum olursa emin olmak için alttan bakıyorlar. 20. Haftadan sonra alttan muayene pek yapmamaya çalışıyorlar. Benim de hep karından ölçüyor doktorum, bir kere alttan ölçtü.Çok geçmiş olsun yatıp dinlenin kolay kısalabildiği gibi kolay da uzayabildiğini biliyorum ben dinlenmeye bağlı olarak benim gittiğim doktorlar hep bakıp normal diyolar... ama hep karından baktılar hiç vajinal bakmadılar olmadı ben de bu gidişimde isteyeyim sizin vajinal mi bakıldı rahim uzunluğuna acaba?
Tabiki yazarimInsallah cnm
Canim doktor normal oldugunu soyledi yasadigimiz seyin ani hareketlerden kacin dedi okadarinsallah oyle bir sey yoktur , insallah onemsiz bir sebeptir seninkievet ben ayakta cok kalmiyorum,kaldigimda zaten bemen agrk basliyor. Doktorundan sonra yazaemisin seninkinin sebebini,belki benimde atladigim dikkat etmem gereken birsey ogrenmis olurum
Günaydın cnm korkma yalancı kasılmadır içini ferah tut benim oğlumda da 29 haftalık ken nst de çıkmıştı ve 2 gün hastanede kalmıştım hemen ciğer geliştirici vurmuşlardıve ve 2 günün sonunda yalancı kasılma diye taburcu ettiler. Seninde öyledir eminimkizlar merhaba. Kasilmam var diye yazmistim. acile gittik ve nst de ufak sancilarim oldugu goruldu. kendi doktorumu aradim ve hastaneye yattim bu gece onlem amacli. serum takildi. 3 tane igne yapildi ve 2 tane ilac verildi. gece yine nst ve sabah dr.um gelecek yine ultrasonda bakilacak. ultrasonda her sey.normaldi ama nst dolayisiyla ufak da olsa erken dogum riskim varmis. dua edin nolur
Geçmiş olsun canim ağrıları sorun etme onlar geçirtilebilir şey inşallah en kısa zamanda iyi olursunuzkizlar merhaba. Kasilmam var diye yazmistim. acile gittik ve nst de ufak sancilarim oldugu goruldu. kendi doktorumu aradim ve hastaneye yattim bu gece onlem amacli. serum takildi. 3 tane igne yapildi ve 2 tane ilac verildi. gece yine nst ve sabah dr.um gelecek yine ultrasonda bakilacak. ultrasonda her sey.normaldi ama nst dolayisiyla ufak da olsa erken dogum riskim varmis. dua edin nolur
Bende oyleyim 18 haftamdan beri günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum çok fazla akintın oluyor vajinal aintiymiş normalmiş palsentayin suyu oyle olmuyomuş birden boşalma oluyormuş o yuzden rahat ol canım sonucta tahlilerin de temiz çikmişprogestan kullanıyorum ama fitil olarak değil. Olabilir ama erken doğum riskim olduğu için herşeyi sorun edebiliyorum.
Bu çocuk doğana kadar ben dokuz çocuk doğurdum zaten altı ayda.Bende oyleyim 18 haftamdan beri günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum çok fazla akintın oluyor vajinal aintiymiş normalmiş palsentayin suyu oyle olmuyomuş birden boşalma oluyormuş o yuzden rahat ol canım sonucta tahlilerin de temiz çikmiş
Anladım çok teşekkür ederim benim de bu gidişimde karnımdan ölçtü oh çok güzel dedi bu kadar oldu gidince sorup duruma göre davranırım çol sağolunKarından ölçebiloyorlar şüpheli bir durum olursa emin olmak için alttan bakıyorlar. 20. Haftadan sonra alttan muayene pek yapmamaya çalışıyorlar. Benim de hep karından ölçüyor doktorum, bir kere alttan ölçtü.
Bana çıktı cnm ama olmayı düşünmüyorum ben şahsen şu 2 ayıda yakalanmadan atlatırız inşArkadaşlar merhaba. Sağlık çalışanı eşi olduğum için covid aşısı çıkmış bana da. Olan arkadaşlar var mı aramızdq. Ne düşünüyorsunuz?
Cnm muhtemelen kasılma çünkü bebek sırtını yada poposunu dayadığında belli Bi yerde sertlik oluyor ama kasılmada karnın hepsi sertleşiyor sonra kendiliğinden düzeliyor önemli olan bu kasılmalar İn sık sık olmamasıMerhaba kızlar, ben hıc anlamıyorum kasılmanin nasıl olduğunu ya karnım çok yiyince sertleşiyor ama kasılma onun gibi bişey mi bilmiyorumbenim bebiş hem göbek deliğimin hizasından hem kasık bolgemden vurabiliyor yani yukarda elleriyle aşağıda da ayaklarıyla vuruyor diye düşünüyorum ya da iç kisimda aşağıda bı yere vuruyormus gibi hissediyorum ama nereye anlayamıyorum bağırsaklar da olabilir aşağı taraflarda sanki popo tarafına doğru. Aranizda vajinama vuruyor diyenler olunca acaba benim de mi öyle diye düşündüm ama anlayamadım. Bir de yemek yerken öne doğru eğilir ya insan ben artık zorlandığımı hissediyorum sanki kaburgamin orda yani göğsumun tam altinda engel gibi bişey oluştu eğilirken oluyor. Acaba o kadar yukarı çıkar mı bu haftalarda 26 bitiyor bugün. Aranizda böyle olan var mı?
Civil e baktınız mı? Kujju nun ürünleri var önceden de kullandım memnun kaldım. İç zıbın falan oradan almayı düşünüyorum. Şimdilik 10lu set aldım ama gelmedi henüz.Kızlar 5 li takımları nerelerden aldınız artık netten alısverıs yapıyoruz mecbur kuması ıyı mı bedenı tam mı anlasılmıyor
Oraya bı bakım tesekkur ederımCivil e baktınız mı? Kujju nun ürünleri var önceden de kullandım memnun kaldım. İç zıbın falan oradan almayı düşünüyorum. Şimdilik 10lu set aldım ama gelmedi henüz.
Ben 2 cocuk buyuttum ve Bence ilk birkac ay ozellikle evde en uygunu mevsime gore uzun veya kisa kol citcitli atlet, uzerine corapli Tulum.extra corap, yelek ceket giydirilebilir havaya gore.KıZlar ilk bebek olunca bılmıyorum bu iç zıbın ne atlet gıbımı gıydırılıyor o cıt cıtlı badıler yeterlı olmuyor mu
Sag ol cnm bu sabah tekrar nst ye bakildi normale dondu. Dr. u bekliyoruz. Bugun cikariz sanirim hastanedenGünaydın cnm korkma yalancı kasılmadır içini ferah tut benim oğlumda da 29 haftalık ken nst de çıkmıştı ve 2 gün hastanede kalmıştım hemen ciğer geliştirici vurmuşlardıve ve 2 günün sonunda yalancı kasılma diye taburcu ettiler. Seninde öyledir eminim
Tesekkur ederim. Zaten hic agrim yoktu. Nst de sanci oldugunu gorunce sok oldum. Sadece karnimda toplanma vardi. ama sukur bugun normale dondu. Dr gelsin, sonra gideriz sanirimGeçmiş olsun canim ağrıları sorun etme onlar geçirtilebilir şey inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz
Cok gecmiş olsun hepımız dıken üstündeyız resmen 30 lu haftaları gecsek rahatlarız inşallah bırazTesekkur ederim. Zaten hic agrim yoktu. Nst de sanci oldugunu gorunce sok oldum. Sadece karnimda toplanma vardi. ama sukur bugun normale dondu. Dr gelsin, sonra gideriz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?