2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende sezeryan oldum ama elle muayne çok oldu normal diye başladı ilk doğum. Bişi hissetmedim parmakla bakıyo başka şekli mi varmış acıtan
Hayır başka şekli olduğundan değil, zaten normal kasmayan biri için çok rahat acıtıcı değilmiş. Benim vajinismus geçmişim olduğu için hala o tip şeylerde kasılıp korkabildiğim için zor geliyor ve ben gibi olanlar genelde acı hissedebiliyor.

Yok canım tabı sen onlem amaclı soyluyorsun dınleneyım buaralar ozaman tavsıyen ıcın tesekkur ederım

kizlar merhaba. Kasilmam var diye yazmistim. acile gittik ve nst de ufak sancilarim oldugu goruldu. kendi doktorumu aradim ve hastaneye yattim bu gece onlem amacli. serum takildi. 3 tane igne yapildi ve 2 tane ilac verildi. gece yine nst ve sabah dr.um gelecek yine ultrasonda bakilacak. ultrasonda her sey.normaldi ama nst dolayisiyla ufak da olsa erken dogum riskim varmis. dua edin nolur

Karından ölçebiloyorlar şüpheli bir durum olursa emin olmak için alttan bakıyorlar. 20. Haftadan sonra alttan muayene pek yapmamaya çalışıyorlar. Benim de hep karından ölçüyor doktorum, bir kere alttan ölçtü.

Tabiki yazarim Insallah cnm
Canim doktor normal oldugunu soyledi yasadigimiz seyin ani hareketlerden kacin dedi okadar

Günaydın cnm korkma yalancı kasılmadır içini ferah tut benim oğlumda da 29 haftalık ken nst de çıkmıştı ve 2 gün hastanede kalmıştım hemen ciğer geliştirici vurmuşlardıve ve 2 günün sonunda yalancı kasılma diye taburcu ettiler. Seninde öyledir eminim

Geçmiş olsun canim ağrıları sorun etme onlar geçirtilebilir şey inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz

progestan kullanıyorum ama fitil olarak değil. Olabilir ama erken doğum riskim olduğu için herşeyi sorun edebiliyorum.
Bende oyleyim 18 haftamdan beri günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum çok fazla akintın oluyor vajinal aintiymiş normalmiş palsentayin suyu oyle olmuyomuş birden boşalma oluyormuş o yuzden rahat ol canım sonucta tahlilerin de temiz çikmiş

Bu çocuk doğana kadar ben dokuz çocuk doğurdum zaten altı ayda.

Anladım çok teşekkür ederim benim de bu gidişimde karnımdan ölçtü oh çok güzel dedi bu kadar oldu gidince sorup duruma göre davranırım çol sağolun

Arkadaşlar merhaba. Sağlık çalışanı eşi olduğum için covid aşısı çıkmış bana da. Olan arkadaşlar var mı aramızdq. Ne düşünüyorsunuz?
Bana çıktı cnm ama olmayı düşünmüyorum ben şahsen şu 2 ayıda yakalanmadan atlatırız inş doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum bu arada

Cnm muhtemelen kasılma çünkü bebek sırtını yada poposunu dayadığında belli Bi yerde sertlik oluyor ama kasılmada karnın hepsi sertleşiyor sonra kendiliğinden düzeliyor önemli olan bu kasılmalar İn sık sık olmaması
Eğer bebiş dönmemişse baş aşagı, ayaklar aşagı da demek ve her attiği tekme de can yakıcı oluyor sanki çıkacakmış gibi ama od normal kimi bebekler doğum esnasında bile baş pozisyonuna dönebiliyor inş senin minnoş ta bir an önce dönerde şu can yakıcı tekmelerinden kurtulursun

Kızlar 5 li takımları nerelerden aldınız artık netten alısverıs yapıyoruz mecbur kuması ıyı mı bedenı tam mı anlasılmıyor
Civil e baktınız mı? Kujju nun ürünleri var önceden de kullandım memnun kaldım. İç zıbın falan oradan almayı düşünüyorum. Şimdilik 10lu set aldım ama gelmedi henüz.

KıZlar ilk bebek olunca bılmıyorum bu iç zıbın ne atlet gıbımı gıydırılıyor o cıt cıtlı badıler yeterlı olmuyor mu
Ben 2 cocuk buyuttum ve Bence ilk birkac ay ozellikle evde en uygunu mevsime gore uzun veya kisa kol citcitli atlet, uzerine corapli Tulum.extra corap, yelek ceket giydirilebilir havaya gore.

Sag ol cnm bu sabah tekrar nst ye bakildi normale dondu. Dr. u bekliyoruz. Bugun cikariz sanirim hastaneden

Geçmiş olsun canim ağrıları sorun etme onlar geçirtilebilir şey inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz
Tesekkur ederim. Zaten hic agrim yoktu. Nst de sanci oldugunu gorunce sok oldum. Sadece karnimda toplanma vardi. ama sukur bugun normale dondu. Dr gelsin, sonra gideriz sanirim

Tesekkur ederim. Zaten hic agrim yoktu. Nst de sanci oldugunu gorunce sok oldum. Sadece karnimda toplanma vardi. ama sukur bugun normale dondu. Dr gelsin, sonra gideriz sanirim
Cok gecmiş olsun hepımız dıken üstündeyız resmen 30 lu haftaları gecsek rahatlarız inşallah bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…