- 27 Ekim 2020
- 448
- 549
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.641
Ben ebebekten aldım 5li set bebbek di markası çok çok iyi kumaşı şu anda da indirim var. Oraya da bi bakın isterseniz. Civilden de söylemiştim 3-6 aylık pijama takımı kendi markasıydı onun kadar yumuşak değil ama beğendiğim için geri göndermicem. Civilden iç zıbın eldiven önlük falan söyledim fiyat olarak uygun gerçekten kalite olarakta iyiOraya bı bakım tesekkur ederım
yaa bendede oluyor bende bir panik havasında kendimi dinliyorum sürekli beb3k çok hareketli ve bir sağda bir solda toplanma ittirme gibi insallah normaldir bu dönemlerdeKizlar kasilma mi bilmiyorum ama bende de oluyor 2 gündür endiseliyim acikcasi.. karnik tas gibi bazen nefes alamiyorum.. 2. Gebeligim bu.. ama oncekinde yasamadigim icin sanci mi yoksa bebek hareketleri mi bilmiyorum.. cok hareketli bir bebek gun icinde surekli oynuyor.. kafam karisti..
Ay insallah normaldir..insan panik oluyor.. birde benim 2 hafta once yoğun kanamam oldu.. tetikteyim resmen.. ufak bir seyde elim ayagim bosaliyor.. benimde ittirme gibi sertlersiyor karnim biraz dinlenince hafifliyor..yaa bendede oluyor bende bir panik havasında kendimi dinliyorum sürekli beb3k çok hareketli ve bir sağda bir solda toplanma ittirme gibi insallah normaldir bu dönemlerde
Buda var kızlar her agrıda tabıkıde buna işaret degıl cok detaylı anlatmamım sebebıde sadece her doktor ölçmüyor bılıyorum bu belırtıler oldumu sız ölçdürün en azından içiniz rahat eder,, benım hem enfeksıyon varmı die bakıldı hem ölçüm yapıldı,, enfeksıyon belırtısıde bu belırtıyle aynıymıs ,, hatta doktorum bı ılac daha verdı O bölgedekı florayı temızlıyormus ph ı duzenlıyormyus olası bır enfeksiyona karsı tedbirmiş
Uykusuz Bi gecenin sabahına herkese günaydın
Pazartesi Dr randevum çok merak ediyorum gerçekten ne durumda olduğunu. Büyük ihtimal daha donmedi bence. En son tam 1 ay önce detaylıda gördüm. İnşallah iyidir olumsuz bir durum yoktur.Cnm muhtemelen kasılma çünkü bebek sırtını yada poposunu dayadığında belli Bi yerde sertlik oluyor ama kasılmada karnın hepsi sertleşiyor sonra kendiliğinden düzeliyor önemli olan bu kasılmalar İn sık sık olmaması
Eğer bebiş dönmemişse baş aşagı, ayaklar aşagı da demek ve her attiği tekme de can yakıcı oluyor sanki çıkacakmış gibi ama od normal kimi bebekler doğum esnasında bile baş pozisyonuna dönebiliyor inş senin minnoş ta bir an önce dönerde şu can yakıcı tekmelerinden kurtulursun
Vajinaya doğru basınç oluyor mu ?Kizlar kasilma mi bilmiyorum ama bende de oluyor 2 gündür endiseliyim acikcasi.. karnik tas gibi bazen nefes alamiyorum.. 2. Gebeligim bu.. ama oncekinde yasamadigim icin sanci mi yoksa bebek hareketleri mi bilmiyorum.. cok hareketli bir bebek gun icinde surekli oynuyor.. kafam karisti..
Ya kimseyi korkutmak istemem açikçası benim doğum sancılarim oyle başlamıştı sağa/sola donuyordum karnım taş gibi oluyordu be vajinaya doğru bi baski hisediyordum ağrı ile beraber lutfen dikat edin geçmeyen ağri ise doktorunuza sorun benceyaa bendede oluyor bende bir panik havasında kendimi dinliyorum sürekli beb3k çok hareketli ve bir sağda bir solda toplanma ittirme gibi insallah normaldir bu dönemlerde
Bende bısey cıkmadı ama iyi bır ılac verdı alttan fıtıl seklınde ph ı duzenlıyor ve bakterı önlüyor haftada 2 kez kullanıcam 12 tane var içinde,, arastırdım hamılelıkde guvenlıymıs en azından antıbıyotıkden ıyı bakterıyı önler , bakterı olusması dogumu tetıklıyor malesef benımde rısk oldugu için önceden tedbir alıyor doktorumBenimde bu yatisimda idrar kültürü yaptilar nedense. Oglumda 2 sefer enfeksiyon yasamistim. Sanirim hamilelikte daha hizli kapıyoruz
ben genelde ayaktayken oluyor uzanıp dinlenince geçiyor birde bebek yukarda henüz benim yani yukarı kısımda hissediyorum vajinama bir baskı hissetmiyorum şuanda. doktoruma ilk ulaştığımda sorucam.Ya kimseyi korkutmak istemem açikçası benim doğum sancılarim oyle başlamıştı sağa/sola donuyordum karnım taş gibi oluyordu be vajinaya doğru bi baski hisediyordum ağrı ile beraber lutfen dikat edin geçmeyen ağri ise doktorunuza sorun bence
kizlar merhaba. Kasilmam var diye yazmistim. acile gittik ve nst de ufak sancilarim oldugu goruldu. kendi doktorumu aradim ve hastaneye yattim bu gece onlem amacli. serum takildi. 3 tane igne yapildi ve 2 tane ilac verildi. gece yine nst ve sabah dr.um gelecek yine ultrasonda bakilacak. ultrasonda her sey.normaldi ama nst dolayisiyla ufak da olsa erken dogum riskim varmis. dua edin nolur
Evet canım yalnızım ama çok tedirgin oldun saat 4 te canim çok çekti diye kocama tavukburger aldirdim yedim saat 6 da da corba yedim siyah ekmek ile heraber yaninda bi sekersiz cay ictim saat 7 de benim seker 233 cikti
Bende korkuyorum normal dogumdan ama almanyada malesef normal zorunlu eger risk varsa normal dogum olmayacak durumdaysan o zaman sezeryan yapiyorlar sonuna kadar normal deniyorlar
Allah nasip ederse sağa salim gelsin Eyşan koyacağız
Of canım valla korkmaya başladim hastaneye girdigimden beri yedigime dikat ediyorum fazlasiyla ac bile kaliyorum ama malesef seker cikmaya devam ediyor simdi olctum yine 220Ama dikkat et canim. Arada benimde canim çekiyor yasaklilardan. 1 ısırıkdan fazla almiyorum.
Bunun gibi atlet gibi de düşünebilirsiniz. İnce oluyor. Hem terini emmesi hem de sıcak tutması için. İlk aylar bana kafadan geçirmeli kıyafetleri giydirmek çok zor gelmişti ama bunları giydirmek çok pratik oluyor.KıZlar ilk bebek olunca bılmıyorum bu iç zıbın ne atlet gıbımı gıydırılıyor o cıt cıtlı badıler yeterlı olmuyor mu
canım cok sevindim cok şükür balla ,dikkat edelim biz de biraz daha ,tesekkur ederimCanim doktor normal oldugunu soyledi yasadigimiz seyin ani hareketlerden kacin dedi okadar
Of canım valla korkmaya başladim hastaneye girdigimden beri yedigime dikat ediyorum fazlasiyla ac bile kaliyorum ama malesef seker cikmaya devam ediyor simdi olctum yine 220Bu gidisle insuline baslatacaklar birde gece 2 bucukta sabah 8/9 gibi birde simdi burun kanamam oldu hemde cok fazla oglen kan olctuler 100/60 ti sonra duzeldi anlamiyorum neler oluyor sabah boynuma buz koydular kanama durdun diye simdi soyledim doktora haber verecekler normal mi bukadar sik burun kanamasi ?
Kızlar zıbın,atlet ,vs 0 aylik mi aliyorsunuz ,yoksa 3 aylik falan mi ? Kafam cok karisik bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?