2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Oraya bı bakım tesekkur ederım
Ben ebebekten aldım 5li set bebbek di markası çok çok iyi kumaşı şu anda da indirim var. Oraya da bi bakın isterseniz. Civilden de söylemiştim 3-6 aylık pijama takımı kendi markasıydı onun kadar yumuşak değil ama beğendiğim için geri göndermicem. Civilden iç zıbın eldiven önlük falan söyledim fiyat olarak uygun gerçekten kalite olarakta iyi

Kizlar kasilma mi bilmiyorum ama bende de oluyor 2 gündür endiseliyim acikcasi.. karnik tas gibi bazen nefes alamiyorum.. 2. Gebeligim bu.. ama oncekinde yasamadigim icin sanci mi yoksa bebek hareketleri mi bilmiyorum.. cok hareketli bir bebek gun icinde surekli oynuyor.. kafam karisti..

yaa bendede oluyor bende bir panik havasında kendimi dinliyorum sürekli beb3k çok hareketli ve bir sağda bir solda toplanma ittirme gibi insallah normaldir bu dönemlerde

yaa bendede oluyor bende bir panik havasında kendimi dinliyorum sürekli beb3k çok hareketli ve bir sağda bir solda toplanma ittirme gibi insallah normaldir bu dönemlerde
Ay insallah normaldir..insan panik oluyor.. birde benim 2 hafta once yoğun kanamam oldu.. tetikteyim resmen.. ufak bir seyde elim ayagim bosaliyor.. benimde ittirme gibi sertlersiyor karnim biraz dinlenince hafifliyor..
Ben son zamanlarda asiri stresliyim ondan da olabilir belki

Benimde bu yatisimda idrar kültürü yaptilar nedense. Oglumda 2 sefer enfeksiyon yasamistim. Sanirim hamilelikte daha hizli kapıyoruz

Pazartesi Dr randevum çok merak ediyorum gerçekten ne durumda olduğunu. Büyük ihtimal daha donmedi bence. En son tam 1 ay önce detaylıda gördüm. İnşallah iyidir olumsuz bir durum yoktur.

Vajinaya doğru basınç oluyor mu ?

Ya kimseyi korkutmak istemem açikçası benim doğum sancılarim oyle başlamıştı sağa/sola donuyordum karnım taş gibi oluyordu be vajinaya doğru bi baski hisediyordum ağrı ile beraber lutfen dikat edin geçmeyen ağri ise doktorunuza sorun bence

Benimde bu yatisimda idrar kültürü yaptilar nedense. Oglumda 2 sefer enfeksiyon yasamistim. Sanirim hamilelikte daha hizli kapıyoruz
Bende bısey cıkmadı ama iyi bır ılac verdı alttan fıtıl seklınde ph ı duzenlıyor ve bakterı önlüyor haftada 2 kez kullanıcam 12 tane var içinde,, arastırdım hamılelıkde guvenlıymıs en azından antıbıyotıkden ıyı bakterıyı önler , bakterı olusması dogumu tetıklıyor malesef benımde rısk oldugu için önceden tedbir alıyor doktorum

ben genelde ayaktayken oluyor uzanıp dinlenince geçiyor birde bebek yukarda henüz benim yani yukarı kısımda hissediyorum vajinama bir baskı hissetmiyorum şuanda. doktoruma ilk ulaştığımda sorucam.

Cok cok gecmis olsun canim. Bizim sıpalar arada annelerini korkutmayi seviyorlar.

Ama dikkat et canim. Arada benimde canim çekiyor yasaklilardan. 1 ısırıkdan fazla almiyorum.

Ama dikkat et canim. Arada benimde canim çekiyor yasaklilardan. 1 ısırıkdan fazla almiyorum.
Of canım valla korkmaya başladim hastaneye girdigimden beri yedigime dikat ediyorum fazlasiyla ac bile kaliyorum ama malesef seker cikmaya devam ediyor simdi olctum yine 220 Bu gidisle insuline baslatacaklar birde gece 2 bucukta sabah 8/9 gibi birde simdi burun kanamam oldu hemde cok fazla oglen kan olctuler 100/60 ti sonra duzeldi anlamiyorum neler oluyor sabah boynuma buz koydular kanama durdun diye simdi soyledim doktora haber verecekler normal mi bukadar sik burun kanamasi ?

KıZlar ilk bebek olunca bılmıyorum bu iç zıbın ne atlet gıbımı gıydırılıyor o cıt cıtlı badıler yeterlı olmuyor mu
Bunun gibi atlet gibi de düşünebilirsiniz. İnce oluyor. Hem terini emmesi hem de sıcak tutması için. İlk aylar bana kafadan geçirmeli kıyafetleri giydirmek çok zor gelmişti ama bunları giydirmek çok pratik oluyor.

Eklentiler

• 73B962E8-6D97-477E-99AD-CEB2618E2BFF.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 57
  • AC779DFB-4FC3-4C22-8CCA-8267D7A3F5DF.webp
    28 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba. Eve geldik sukur taburcu olduk. Dr. "Artik bebek buyuyor normal bu tur seyler olabilir. Adet sancisi erken dogum belirtisidir" dedi. Bugun her ihtimale karsi yine ciger gelistirici igne olucam ve progestana basliyorum tekrar. Yorumlariniza tesekkurler. Yormayalim kendimizi. Fazla is yapmayalim

Canim burun kanamasi neden oluyor acaba. Belki hamilelikle alakali degildir stresle falan alakalidir. Hastanede benimde evdekinden daha yüksek cikiyordu ama 220 hic olmadi. 179 oldu en fazla. Aslinda insilüne baslamalari lazimdi. Ben gunde 4 kere insilün vuruluyorum. cünkü doktorum insilünün değil yüksek şekerin zarar verdigini söyledi.

Kızlar zıbın,atlet ,vs 0 aylik mi aliyorsunuz ,yoksa 3 aylik falan mi ? Kafam cok karisik bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…