2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim annem bana bakıyo 70 yaşında ilk aşı olanlardan çok anlayışlı ve cesur bi kadın annem ben korkardım olmazdım ama o oldu üstüne gitti guatr ameliyatı oldu aşı olmasa belki ameliyatta virüs kapcaktı yan etkisi olmadı annemde hiç. Aşıya inanmıyorum virüs yok diye diye virüs sardı heryeri

Ara oğunleri de ana oğunlerle beraber gonderiyorlar ama ben yemeye korkuyorum sabah mutfakla konustum ne gondereceklerini soyledim yoksa hep tatli gonderiyolar gorunce canim yemek istiyor bundan sonra gondermeyecekler

Buğun bana iğne yaptılar bebeğin ciğerleri gelişmeye başlasın diye çok kötü yan tarafta tam ne deniyor oraya bilmiyorum çamaşır ustu diyim kemiğe iğneyi batırıyorlar çok acı beriyo ilaç aba 5 dk sonra geçiyor bügün ilk iğnemizi olduk yarın 2 cisini olacağız çok fazla kısaldiği icin tedbir amaçlı vuruyorlarmiş

Rahim ağzı uzunluğu karından ölçülüyor demi? detaylıda falan söylemişlerdi ama sonradan doktor bununla alakalı bişey demedi genel olarak sıkıntı yok diyor
Benim hep iki türlü ölçtüler karından ki biraz doğru göstermiyor vajinal elle ölçüyorlar ve ultrasonla

Ben kasilmi bilmiyorum ama bugün birden vajinama dogru keskin bir agri saplandi simdide regli agriladim var bacaklarima vuruyor. Dünden beride daha az haraketli. esim doktora gidelim diyor bilmiyorum bıktım artik
Canım ağrıya sakın katlanma hemen git ne olur ne olmaz git baktır ağrılarım sonucu nereye getirebilir biliyoruz sakin yatinca geçmiyorsa ilac içince geçmiyorsa hemen doktora git baktir

Cok iyi yaptiniz ....insanlar ne dusunur diye dusunmekten kendimizi yipratiyoruz ancak... bazen mutlu olmak icin bencil olmak lazim...ben 4 ay icinde amcami ,dayimi ve yengemin babasini kovidten kaybettim...insanlarin o inanmadigi virus hicbir kronik hastaligi olmayan 3 yakinimizi aldi bizden...ama inanin ona ragmen etrafimda da boyle cahil bir guruh halen var...halen agizlarini gererek "dis guclerin Turkiye ekinomisi uzerindeki oyunlari bunlar"diyenler var "yalan alt tarafi grip "diyen de var..cehaletlerinde bogulmuyorlar ki...ayni gok yuzunu paylasiyor, ayni havayi soluyoruz bunlarla malesef...

Ben kasilmi bilmiyorum ama bugün birden vajinama dogru keskin bir agri saplandi simdide regli agriladim var bacaklarima vuruyor. Dünden beride daha az haraketli. esim doktora gidelim diyor bilmiyorum bıktım artik
Bir kaç hafta önce bana olmuştu.Koştur koştur mesai çıkışına yetiştim.Hic bir problem yokmuş ayakları ordaymiş USG de bile hala ayaklariyla vuruyordu

Ara oğunleri de ana oğunlerle beraber gonderiyorlar ama ben yemeye korkuyorum sabah mutfakla konustum ne gondereceklerini soyledim yoksa hep tatli gonderiyolar gorunce canim yemek istiyor bundan sonra gondermeyecekler

Benim hemsireler beni diyabetik diye etiketlemisler. Yemekler yağsız tuzsuzdu .

Vajinal ultrason yine kabulüm de elden çok korkuyorum hele çatı muayenesi yüzünden sezaryene yönelebilirim

Hic bosuna korkma canım korkacak kadar degil. sezeryandada gerekirse muayene ediyorlar elle. Bende kendimi cok sıkardım oyüzden stresini anlayabiliyorum. Kendini sıkmayınca hic acı vs yok . Normal doğum en sagliklisi.

Canım ağrıya sakın katlanma hemen git ne olur ne olmaz git baktır ağrılarım sonucu nereye getirebilir biliyoruz sakin yatinca geçmiyorsa ilac içince geçmiyorsa hemen doktora git baktir

Canim 2 saat oldu uyumuşum agrim gecti cok şükür. Kalp cihazinda atış var ama dünden beri haraket azligi var. Paranoya oldum valla sürekli kendimi dinliyorum.

Bir kaç hafta önce bana olmuştu.Koştur koştur mesai çıkışına yetiştim.Hic bir problem yokmuş ayakları ordaymiş USG de bile hala ayaklariyla vuruyordu

Bende bahcede biraz oglumun pesinde dolastim sonra eve getirip yıka giydir yordum kendimi. Yatinca gecti. Artik daha dikkat etmeli kendilerini belli ediyorlar. Benimde sanki ayagi ordaydi 2 kere resmen vajinama tekme atti

Canım şifa olsun. Sonu iyi olsunda canım katlanacagiz mecburen. Hastanede yanlizmisin

Kizlar merhaba. Bebegim bugun cok hareketliydi. Bunun yaninda bebegin toplanmasi dedigimiz sey de cok sık oldu. Basina gelen ya da sebebini bilen var midir? Çok tedirgin oldum
Bebek toplandiginda elimle dokundugumda ya basi ya poposu bilmiyorum ama hissediyorum da.

Benimde oluyo bide karnım okadar acıyo ki varmı buladar gerilip acıyan. Sanki maket bıçağıyla çizik atıyorlar.

Evet canım vajınal bakıldı , vajınal daha dogru sonuc verıyormus
Anladım canım teşekkür ederim benimkinin hareketleri hep üstte doktoruma sorarım yine de tabi ama bi sorun yoktu gayet güzel demişti geçen gün Allah herkese şifa versin inşallah sen yat dinlen

Kasılma sanırım bunlar, çok sık gerçekleşirse doktora gitmek takip ettirmek gerekiyormuş. 32 haftalık hamile arkadaşım var o aynı sebeple doktora gitti dün iyi ki hemen farkedip geldin demişler takibe aldılar erken doğumu önlediler. Tabi onun bu bebeğin toplanıp çok hareket etmesi aşırı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…