- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.581
Benim annem bana bakıyo 70 yaşında ilk aşı olanlardan çok anlayışlı ve cesur bi kadın annem ben korkardım olmazdım ama o oldu üstüne gitti guatr ameliyatı olduDun konustuk kayinvalidemle dedim anne aşi sirasi alda asi ol diye.. ben olmam inanmiyorum asiya dedi.. kayinbabamda virus diye bir sey yok rahat olun insanlari kandiriyorlar diyor.. boyle dusunen biri icin kendimi riske atmayacagim.. esime soyledim uygun bir dille anlat kimse gelmesin ben kendimi karnımdaki bebegimi ve 5 yasindaki cocugumu dusunmek zorundayim dedim.. oda tamam dedi.. yapacak birsey yok sanirim.. insanlar seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin..
Ara oğunleri de ana oğunlerle beraber gonderiyorlar ama ben yemeye korkuyorumBenim her gittigimde bakiyor doktor uzunluguna suyuna vs. ama anlık degisebiliyor iste. Garantimiz yokki. Benimde agrilarim var bugün. Iyi hissetmiyorum hiç . Sanki heran regli olacak gibi ağrım var. 146 cok yüksek degil canim. Benim hastanede aclik 150 cikmisti. Hastane ortaminda olmakta etkiliyor insani. Bu arada benim yattigim hastanede 3 ana öğün yemek ,3 kerede araöğün meyve ve ayran/yoğurt veriyorlardi. Hergünde sabah aç tok ,öğlen ac tok ,akşam ac tok 6 kere ölçüyor ,günde 2 kerede nst ye bagliyorlardi.
Meyve yiyincede benim çok artiyordu. Oyüzden verselerde 1/4 yiyordum ayranla yada hic yemeyip fındık veya cevizle ayran iciyordum..
Peki bakteri varken normal doğum irsklimi bebeğe geçer diye ?Geçmiş olsun benimde her verdiğim tahlilde bakteri çıkıyo antibiyotik bittiği anda oluyo bazen tek doz munorol bazen hap öle geçiyo işte
Benim hep iki türlü ölçtüler karından ki biraz doğru göstermiyor vajinal elle ölçüyorlar ve ultrasonlaRahim ağzı uzunluğu karından ölçülüyor demi? detaylıda falan söylemişlerdi ama sonradan doktor bununla alakalı bişey demedi genel olarak sıkıntı yok diyor
Canım ağrıya sakın katlanma hemen git ne olur ne olmaz git baktır ağrılarım sonucu nereye getirebilir biliyoruz sakin yatinca geçmiyorsa ilac içince geçmiyorsa hemen doktora git baktirBen kasilmi bilmiyorum ama bugün birden vajinama dogru keskin bir agri saplandi simdide regli agriladim var bacaklarima vuruyor. Dünden beride daha az haraketli. esim doktora gidelim diyor bilmiyorum bıktım artik
Cok iyi yaptiniz ....insanlar ne dusunur diye dusunmekten kendimizi yipratiyoruz ancak... bazen mutlu olmak icin bencil olmak lazim...ben 4 ay icinde amcami ,dayimi ve yengemin babasini kovidten kaybettim...insanlarin o inanmadigi virus hicbir kronik hastaligi olmayan 3 yakinimizi aldi bizden...ama inanin ona ragmen etrafimda da boyle cahil bir guruh halen var...halen agizlarini gererek "dis guclerin Turkiye ekinomisi uzerindeki oyunlari bunlar"diyenler var "yalan alt tarafi grip "diyen de var..cehaletlerinde bogulmuyorlar ki...ayni gok yuzunu paylasiyor, ayni havayi soluyoruz bunlarla malesefDun konustuk kayinvalidemle dedim anne aşi sirasi alda asi ol diye.. ben olmam inanmiyorum asiya dedi.. kayinbabamda virus diye bir sey yok rahat olun insanlari kandiriyorlar diyor.. boyle dusunen biri icin kendimi riske atmayacagim.. esime soyledim uygun bir dille anlat kimse gelmesin ben kendimi karnımdaki bebegimi ve 5 yasindaki cocugumu dusunmek zorundayim dedim.. oda tamam dedi.. yapacak birsey yok sanirim.. insanlar seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin..
Vajinal ultrason yine kabulüm de elden çok korkuyorum hele çatı muayenesi yüzünden sezaryene yönelebilirimBenim hep iki türlü ölçtüler karından ki biraz doğru göstermiyor vajinal elle ölçüyorlar ve ultrasonla
Bir kaç hafta önce bana olmuştu.Koştur koştur mesai çıkışına yetiştim.Hic bir problem yokmuş ayakları ordaymiş USG de bile hala ayaklariyla vuruyorduBen kasilmi bilmiyorum ama bugün birden vajinama dogru keskin bir agri saplandi simdide regli agriladim var bacaklarima vuruyor. Dünden beride daha az haraketli. esim doktora gidelim diyor bilmiyorum bıktım artik
Ara oğunleri de ana oğunlerle beraber gonderiyorlar ama ben yemeye korkuyorumsabah mutfakla konustum ne gondereceklerini soyledim yoksa hep tatli gonderiyolar gorunce canim yemek istiyor bundan sonra gondermeyecekler
Vajinal ultrason yine kabulüm de elden çok korkuyorum hele çatı muayenesi yüzünden sezaryene yönelebilirim
Canım ağrıya sakın katlanma hemen git ne olur ne olmaz git baktır ağrılarım sonucu nereye getirebilir biliyoruz sakin yatinca geçmiyorsa ilac içince geçmiyorsa hemen doktora git baktir
Bir kaç hafta önce bana olmuştu.Koştur koştur mesai çıkışına yetiştim.Hic bir problem yokmuş ayakları ordaymiş USG de bile hala ayaklariyla vuruyordu
Buğun bana iğne yaptılar bebeğin ciğerleri gelişmeye başlasın diye çok kötü yan tarafta tam ne deniyor oraya bilmiyorum çamaşır ustu diyim kemiğe iğneyi batırıyorlar çok acı beriyo ilaç aba 5 dk sonra geçiyor bügün ilk iğnemizi olduk yarın 2 cisini olacağız çok fazla kısaldiği icin tedbir amaçlı vuruyorlarmiş
Normal doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum ben zaten sezeryan yapcam. Normal doğuma karşıyımPeki bakteri varken normal doğum irsklimi bebeğe geçer diye ?
Benimde oluyo bide karnım okadar acıyo ki varmı buladar gerilip acıyan. Sanki maket bıçağıyla çizik atıyorlar.Kizlar merhaba. Bebegim bugun cok hareketliydi. Bunun yaninda bebegin toplanmasi dedigimiz sey de cok sık oldu. Basina gelen ya da sebebini bilen var midir? Çok tedirgin oldum
Bebek toplandiginda elimle dokundugumda ya basi ya poposu bilmiyorum ama hissediyorum da.
Anladım canım teşekkür ederim benimkinin hareketleri hep üstte doktoruma sorarım yine de tabi ama bi sorun yoktu gayet güzel demişti geçen günEvet canım vajınal bakıldı , vajınal daha dogru sonuc verıyormus
Kasılma sanırım bunlar, çok sık gerçekleşirse doktora gitmek takip ettirmek gerekiyormuş. 32 haftalık hamile arkadaşım var o aynı sebeple doktora gitti dün iyi ki hemen farkedip geldin demişler takibe aldılar erken doğumu önlediler. Tabi onun bu bebeğin toplanıp çok hareket etmesi aşırı olmuştuKizlar merhaba. Bebegim bugun cok hareketliydi. Bunun yaninda bebegin toplanmasi dedigimiz sey de cok sık oldu. Basina gelen ya da sebebini bilen var midir? Çok tedirgin oldum
Bebek toplandiginda elimle dokundugumda ya basi ya poposu bilmiyorum ama hissediyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?