2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende iyi perinatolog arıyorum kime gidiyirsunuz acaba ücreti nedir muayene ücreti nedir

KıZlar ilk bebek olunca bılmıyorum bu iç zıbın ne atlet gıbımı gıydırılıyor o cıt cıtlı badıler yeterlı olmuyor mu
Cıtcıtlı badılerı 1 2 yasına kadar kullandım. Bbebek bezını rahat tutuyor ve emekledımı kucaga falan aldıkmı sırtı falan acılmıyor, her acıdan cok kuşlanıslı yazın tek o bıle kalsa evde üstünde yetıyor bir kac foto atarım aldıklarımdan fıkır amaclı yenı dogunca en cok kullanılacak sey bence kusuyor terlıyor kaka kacırıyor

Eklentiler

• F5EEB40A-8369-46A5-8FFA-546319D3058D.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 314C787D-B98C-4A84-93EE-387E85ACA794.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 47D26EA8-2424-428B-832B-291E23322C27.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 51
Evt cnm 2 gundur benimde cok yuksek buyuk bir ihtimal yarn doktor gelince insuline baslatacak bugun yoktu cumartesi pazar malesef doktorlar sadece sabah burda oluyor
Burun kanamasi sanirim normal internette arastirdim biraz boyle yazilara denk geldim stres falanda yapiyorum aslinda cok rahatim

Eklentiler

• DA2F4BD4-FD39-47C6-AAFA-A9783013C134.webp
    66 KB · Görüntüleme: 71
Benım cok oluyordu burun kanaması hamılelıkde cok olurmus hatta cok yerdede okumusdum,,,

Tr yıyı bılmıyorum ama almanyada her randevuda ıdrar testı yapılıyor son zamanlar randevular cok oluyor ve her randuvudada mutlaka idrar testi yapıyorlar,,, benım hamilelıkden önce hıcbır belırtı olmadan cıkmısdı sasırmısdım,, yanı sonucda hep gıdıyorsun zor bıseyde degıl neden bakmıyorlarkı anlamıyorum

Evet canim bende merak edip şimdi baktım olabiliyormus. Insallah pazartesi günü güzel haberlerini aliriz. Bak 1 gün daha geçti

Senin bence stresden yüksek bende ölçüyorum ruh hali rakamları yükseltiyor. Benim burunda kanama değilde afedersin burnumu temizlediğimde kanlı geliyordu. Ben aspirin kullanıyordum ona bağlı olduğunu düşündüm hep.

Uyku tulumu aldınız mı? Ben bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Yazlık yazınca kolsuz tulumlar geliyor. Yeterli olur mu kolu üşümez mi? Ben kolu çıkanlara baktım onlarda hep kışlık çıkıyor.

İki üç gündür ben de aynıyım. Karnım taş gibi oluyor. Özellikle ayakta biraz durunca oluyor. Bir de çok hareketli bu üç gündür maşallah. Önceden yukarıda mide tarafında olurdu şimdi aşağılarda oluyor sertleşme. Uzanıp dinlenince bir şey yok ayağa kalkınca oluyor.

senin bu kasılma tam oalrak nasıl oldu canım ?
benimde bugün ilk defa karnım semsert oldu bir agrım yok fakat korkuyorum. karnım sertken bebek tekme attı ama alt taraflarda degil.
şimdide hala sert karnım anlamadım tuvalete gittim biraz gazım varmış rahatladım ama hala devam .az önce kek falan yemiştim acaba o mu sıkıştırdı diyorum göbegimin yanları falan patlıcak gibi

papatyamrm Dikkatimi çekti tulum sormuşsunuz ben kolsuz alttan fermuarlı olanları tercih ettim, tog değerleri var 1.0 yazlık 21-23 derece oda sicakligi icin, bir de dört mevsim var tog değeri 2.5 olarak geciyor, 16-20 derece oda sicakliginda giydirilebiliyor. Dört mevsimlik olan cok terletiyormus ben yazlik olani aldim icine yine uzun kollu ince penye giydiricem. Sonucta evin ısısı iceride 22-23 derece olacak diye dusundum o yuzden yazlık mantikli geldi

Eklentiler

• Screenshot_20210515-222717_Chrome.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 60
Şöyle canim. Karnimin bir tarafinda toplanma oluyordu. Orada bir bombe oluyordu. Elimi koydugumda o toplanmaya sanki bebisin kafasi elimdeydi gibi. Sonra o toplanma dagiliyordu. Bu dun cok sık.oldu ve bebek de çok hareketliydi. Surekli tekmeledi. Bunun uzerine nst de sanci goruldu. Ama ben sanci falan hic hissetmiyordum. Sertlik degil. Sertlik ben de ner aksam yemeginden sonra oluyor. O bence yeei daran mide ve bagirdaklarin gun sonunda asiri dolmasiyla alakali. Cunku bem af edersin wc ye gidince rahatliyorum.

benim de yemekten dolayı öyle oldu o zaman .
nasıl bişeyse anlaşılması da zor
adet agrısı gibi bi agrı yok şuan . sana doktor adet agrısı erken dogum nelirtisi demiş onu neden dedi ?
sanırsam yemegi cok kacırdım ama dün gece de cok huzursuz uyudum ondan bi pimpiriklendim.
bu haftalarda hareketlerinş daha fazla hissetmemiz problem degil diye düşünğyorum ama anlamadım gitti

Uyku tulumu almadım oglumdan kalma vardı oda kolsuzdu. Zaten uzun kollu gıydırınce yeterli oluyor,, uyku tukumu baslarda önemli bebeklerde ılk baslarda yorgan battanıte tehlıkelı agzına gelır ınsan uykulu tam örter bıraz hareketlendımı agzına getırır bu yuzden bende kullanmısdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…