- 12 Kasım 2014
- 196
- 100
- 303
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.661
Rica ederim cnmcanım cok sevindim cok şükür balla ,dikkat edelim biz de biraz daha ,tesekkur ederim
Bende iyi perinatolog arıyorum kime gidiyirsunuz acaba ücreti nedir muayene ücreti nedirYa ben 2 haftada 1 kontrollerim var ...3 kiretajim var diye riskli gebelik yasiyorum ve preinatologa gidiyorum surekli...her gittigimde de sorarim kan idrar testi yapmam lazim mi diye ama her seferinde gerek yok diyor ki doktorum izmirde bilinen iyi bir perinatolog kendisi docent ayni zamanda ...bilemiyorum simdi yine yazdim ona hocam idrar kulturu veriyimmi diye ...idrar yolu enfeksiyonu belirti vermiyor korkuyom dedim...cevap bekliyom
Cıtcıtlı badılerı 1 2 yasına kadar kullandım. Bbebek bezını rahat tutuyor ve emekledımı kucaga falan aldıkmı sırtı falan acılmıyor, her acıdan cok kuşlanıslı yazın tek o bıle kalsa evde üstünde yetıyor bir kac foto atarım aldıklarımdan fıkır amaclı yenı dogunca en cok kullanılacak sey bence kusuyor terlıyor kaka kacırıyorKıZlar ilk bebek olunca bılmıyorum bu iç zıbın ne atlet gıbımı gıydırılıyor o cıt cıtlı badıler yeterlı olmuyor mu
Evt cnm 2 gundur benimde cok yuksek buyuk bir ihtimal yarn doktor gelince insuline baslatacak bugun yoktu cumartesi pazar malesef doktorlar sadece sabah burda oluyorCanim burun kanamasi neden oluyor acaba. Belki hamilelikle alakali degildir stresle falan alakalidir. Hastanede benimde evdekinden daha yüksek cikiyordu ama 220 hic olmadi. 179 oldu en fazla. Aslinda insilüne baslamalari lazimdi. Ben gunde 4 kere insilün vuruluyorum. cünkü doktorum insilünün değil yüksek şekerin zarar verdigini söyledi.
Benım cok oluyordu burun kanaması hamılelıkde cok olurmus hatta cok yerdede okumusdum,,,Of canım valla korkmaya başladim hastaneye girdigimden beri yedigime dikat ediyorum fazlasiyla ac bile kaliyorum ama malesef seker cikmaya devam ediyor simdi olctum yine 220Bu gidisle insuline baslatacaklar birde gece 2 bucukta sabah 8/9 gibi birde simdi burun kanamam oldu hemde cok fazla oglen kan olctuler 100/60 ti sonra duzeldi anlamiyorum neler oluyor sabah boynuma buz koydular kanama durdun diye simdi soyledim doktora haber verecekler normal mi bukadar sik burun kanamasi ?
Sıfır aylık çok almayın hele bir de bebeğiniz kilolu doğarsa giydiremezsiniz nasıl hızlı büyüyecekler hayret edersinizKızlar zıbın,atlet ,vs 0 aylik mi aliyorsunuz ,yoksa 3 aylik falan mi ? Kafam cok karisik bu konuda
Tr yıyı bılmıyorum ama almanyada her randevuda ıdrar testı yapılıyor son zamanlar randevular cok oluyor ve her randuvudada mutlaka idrar testi yapıyorlar,,, benım hamilelıkden önce hıcbır belırtı olmadan cıkmısdı sasırmısdım,, yanı sonucda hep gıdıyorsun zor bıseyde degıl neden bakmıyorlarkı anlamıyorumYa ben 2 haftada 1 kontrollerim var ...3 kiretajim var diye riskli gebelik yasiyorum ve preinatologa gidiyorum surekli...her gittigimde de sorarim kan idrar testi yapmam lazim mi diye ama her seferinde gerek yok diyor ki doktorum izmirde bilinen iyi bir perinatolog kendisi docent ayni zamanda ...bilemiyorum simdi yine yazdim ona hocam idrar kulturu veriyimmi diye ...idrar yolu enfeksiyonu belirti vermiyor korkuyom dedim...cevap bekliyom
0 aylık hıc almadım kılolu dogsa olmuyor ve cok cabuk buyuyorlar ,, ılk elbısesını kucuk aldım gerı kalan hersey 3 aylıkKızlar zıbın,atlet ,vs 0 aylik mi aliyorsunuz ,yoksa 3 aylik falan mi ? Kafam cok karisik bu konuda
Evt cnm 2 gundur benimde cok yuksek buyuk bir ihtimal yarn doktor gelince insuline baslatacak bugun yoktu cumartesi pazar malesef doktorlar sadece sabah burda oluyor
Burun kanamasi sanirim normal internette arastirdim biraz boyle yazilara denk geldim stres falanda yapiyorum aslinda cok rahatim
Senin bence stresden yüksek bende ölçüyorum ruh hali rakamları yükseltiyor.Evt cnm 2 gundur benimde cok yuksek buyuk bir ihtimal yarn doktor gelince insuline baslatacak bugun yoktu cumartesi pazar malesef doktorlar sadece sabah burda oluyor
Burun kanamasi sanirim normal internette arastirdim biraz boyle yazilara denk geldim stres falanda yapiyorum aslinda cok rahatim
Cıtcıtlı badılerı 1 2 yasına kadar kullandım. Bbebek bezını rahat tutuyor ve emekledımı kucaga falan aldıkmı sırtı falan acılmıyor, her acıdan cok kuşlanıslı yazın tek o bıle kalsa evde üstünde yetıyor bir kac foto atarım aldıklarımdan fıkır amaclı yenı dogunca en cok kullanılacak sey bence kusuyor terlıyor kaka kacırıyor
Uyku tulumu aldınız mı? Ben bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Yazlık yazınca kolsuz tulumlar geliyor. Yeterli olur mu kolu üşümez mi? Ben kolu çıkanlara baktım onlarda hep kışlık çıkıyor.Cıtcıtlı badılerı 1 2 yasına kadar kullandım. Bbebek bezını rahat tutuyor ve emekledımı kucaga falan aldıkmı sırtı falan acılmıyor, her acıdan cok kuşlanıslı yazın tek o bıle kalsa evde üstünde yetıyor bir kac foto atarım aldıklarımdan fıkır amaclı yenı dogunca en cok kullanılacak sey bence kusuyor terlıyor kaka kacırıyor
İki üç gündür ben de aynıyım. Karnım taş gibi oluyor. Özellikle ayakta biraz durunca oluyor. Bir de çok hareketli bu üç gündür maşallah. Önceden yukarıda mide tarafında olurdu şimdi aşağılarda oluyor sertleşme. Uzanıp dinlenince bir şey yok ayağa kalkınca oluyor.Kizlar kasilma mi bilmiyorum ama bende de oluyor 2 gündür endiseliyim acikcasi.. karnik tas gibi bazen nefes alamiyorum.. 2. Gebeligim bu.. ama oncekinde yasamadigim icin sanci mi yoksa bebek hareketleri mi bilmiyorum.. cok hareketli bir bebek gun icinde surekli oynuyor.. kafam karisti..
senin bu kasılma tam oalrak nasıl oldu canım ?Kızlar merhaba. Eve geldik sukur taburcu olduk. Dr. "Artik bebek buyuyor normal bu tur seyler olabilir. Adet sancisi erken dogum belirtisidir" dedi. Bugun her ihtimale karsi yine ciger gelistirici igne olucam ve progestana basliyorum tekrar. Yorumlariniza tesekkurler. Yormayalim kendimizi. Fazla is yapmayalim
Şöyle canim. Karnimin bir tarafinda toplanma oluyordu. Orada bir bombe oluyordu. Elimi koydugumda o toplanmaya sanki bebisin kafasi elimdeydi gibi. Sonra o toplanma dagiliyordu. Bu dun cok sık.oldu ve bebek de çok hareketliydi. Surekli tekmeledi. Bunun uzerine nst de sanci goruldu. Ama ben sanci falan hic hissetmiyordum. Sertlik degil. Sertlik ben de ner aksam yemeginden sonra oluyor. O bence yeei daran mide ve bagirdaklarin gun sonunda asiri dolmasiyla alakali. Cunku bem af edersin wc ye gidince rahatliyorum.senin bu kasılma tam oalrak nasıl oldu canım ?
benimde bugün ilk defa karnım semsert oldu bir agrım yok fakat korkuyorum. karnım sertken bebek tekme attı ama alt taraflarda degil.
şimdide hala sert karnım anlamadım tuvalete gittim biraz gazım varmış rahatladım ama hala devam .az önce kek falan yemiştim acaba o mu sıkıştırdı diyorum göbegimin yanları falan patlıcak gibi
benim de yemekten dolayı öyle oldu o zaman .Şöyle canim. Karnimin bir tarafinda toplanma oluyordu. Orada bir bombe oluyordu. Elimi koydugumda o toplanmaya sanki bebisin kafasi elimdeydi gibi. Sonra o toplanma dagiliyordu. Bu dun cok sık.oldu ve bebek de çok hareketliydi. Surekli tekmeledi. Bunun uzerine nst de sanci goruldu. Ama ben sanci falan hic hissetmiyordum. Sertlik degil. Sertlik ben de ner aksam yemeginden sonra oluyor. O bence yeei daran mide ve bagirdaklarin gun sonunda asiri dolmasiyla alakali. Cunku bem af edersin wc ye gidince rahatliyorum.
Uyku tulumu almadım oglumdan kalma vardı oda kolsuzdu. Zaten uzun kollu gıydırınce yeterli oluyor,, uyku tukumu baslarda önemli bebeklerde ılk baslarda yorgan battanıte tehlıkelı agzına gelır ınsan uykulu tam örter bıraz hareketlendımı agzına getırır bu yuzden bende kullanmısdım.Uyku tulumu aldınız mı? Ben bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Yazlık yazınca kolsuz tulumlar geliyor. Yeterli olur mu kolu üşümez mi? Ben kolu çıkanlara baktım onlarda hep kışlık çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?