- 29 Kasım 2014
- 1.727
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.601
37. hafta muayene etmeyi deneyecekmiş doktor normal yapıp yapamayacağıma karar verecek o güne kadar kendime kabul ettirmeye çalışıyorum :)Hic bosuna korkma canım korkacak kadar degil. sezeryandada gerekirse muayene ediyorlar elle. Bende kendimi cok sıkardım oyüzden stresini anlayabiliyorum. Kendini sıkmayınca hic acı vs yok . Normal doğum en sagliklisi.
Evet canım yalnızım ama çok tedirgin oldun saat 4 te canim çok çekti diye kocama tavukburger aldirdim yedim saat 6 da da corba yedim siyah ekmek ile heraber yaninda bi sekersiz cay ictim saat 7 de benim seker 233 ciktiCanım şifa olsun. Sonu iyi olsunda canım katlanacagiz mecburen. Hastanede yanlizmisin
Bende korkuyorum normal dogumdan ama almanyada malesef normal zorunlu eger risk varsa normal dogum olmayacak durumdaysan o zaman sezeryan yapiyorlar sonuna kadar normal deniyorlarNormal doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum ben zaten sezeryan yapcam. Normal doğuma karşıyım
Allah nasip ederse sağa salim gelsin Eyşan koyacağızKızlar merhabalar ben hala kızıma isim bulamadımkız anneleri siz ne koyacaksınız kızlarınızın adını bana da fikir olur belki…
Size tavsiyem cok uzerine dusunmeyin bu tur ayrintilarin.37. hafta muayene etmeyi deneyecekmiş doktor normal yapıp yapamayacağıma karar verecek o güne kadar kendime kabul ettirmeye çalışıyorum :)
Ay benım vajınaya vuruyordu ıkı haftadır ve hep asagılard hıssdyorum bebegımı suan bıraz telaslandım 18 nde randevum var üç gün nasıl gecer sımdıBu haftalarda rahim kisalması normalmış çok dikat edilmesi gerekiyor biz yandık en azindan baskası bizim düştüğümüz hataya düşmesin geçen birileri yazıyordu bebek çok aşağıda falan bizim belirtiler gibi ama korkutmak da istemedim kim yazmıştı onu ? Demekki aynı belirtilermiş
37. hafta muayene etmeyi deneyecekmiş doktor normal yapıp yapamayacağıma karar verecek o güne kadar kendime kabul ettirmeye çalışıyorum :)
Merhaba... Ben sinovac yaptırdım. Bir sıkıntı yaşamadım... Kişiden kişiye değişir mutlaka ama bu salgının başka çaresi yok... O yüzden aşı olunmasından yanayım...Arkadaşlar merhaba. Sağlık çalışanı eşi olduğum için covid aşısı çıkmış bana da. Olan arkadaşlar var mı aramızdq. Ne düşünüyorsunuz?
Öykü koymayı düşünüyoruz bizKızlar merhabalar ben hala kızıma isim bulamadımkız anneleri siz ne koyacaksınız kızlarınızın adını bana da fikir olur belki…
Öğretmenim ben bana da çıktı ama kendi doktorum da aile hekimim de önermedi aşıyı olmadım o yüzdenArkadaşlar merhaba. Sağlık çalışanı eşi olduğum için covid aşısı çıkmış bana da. Olan arkadaşlar var mı aramızdq. Ne düşünüyorsunuz?
Bugun cok sık.oldu. Normalde gunde 1 kez falan olurdu. Bebek dw cok hareketliydi. Korktum acikcasi. Yarin da devam.ederse gideyim acile o zamanKasılma sanırım bunlar, çok sık gerçekleşirse doktora gitmek takip ettirmek gerekiyormuş. 32 haftalık hamile arkadaşım var o aynı sebeple doktora gitti dün iyi ki hemen farkedip geldin demişler takibe aldılar erken doğumu önlediler. Tabi onun bu bebeğin toplanıp çok hareket etmesi aşırı olmuştu
Korkudan ziyade burda hastanelerde bi acayiplik var. Orada şartlar daha iyidir.ilgilenirler. İyi bi yerdesiniz. Özele gidiyorum ama özel bile kendine has tuhaf..Evet canım yalnızım ama çok tedirgin oldun saat 4 te canim çok çekti diye kocama tavukburger aldirdim yedim saat 6 da da corba yedim siyah ekmek ile heraber yaninda bi sekersiz cay ictim saat 7 de benim seker 233 cikti
Bende korkuyorum normal dogumdan ama almanyada malesef normal zorunlu eger risk varsa normal dogum olmayacak durumdaysan o zaman sezeryan yapiyorlar sonuna kadar normal deniyorlar
Allah nasip ederse sağa salim gelsin Eyşan koyacağız
Bende sezeryan oldum ama elle muayne çok oldu normal diye başladı ilk doğum. Bişi hissetmedim parmakla bakıyo başka şekli mi varmış acıtanVajinal ultrason yine kabulüm de elden çok korkuyorum hele çatı muayenesi yüzünden sezaryene yönelebilirim
Bendedd hem aşağıda hem yularda göbeğimden de yukarda vuruyo. Yemekten sonra şişiyorum aynen. Kasılmalar sanırım çocuk biyerde toplanıyor bazen ona diyolar ama ciddi kasılma ağrı olsa zaten can yakıyo. Sancılar olur ozaman. Sancınız yoksa bebek hareketleriyle keyfinize bakınMerhaba kızlar, ben hıc anlamıyorum kasılmanin nasıl olduğunu ya karnım çok yiyince sertleşiyor ama kasılma onun gibi bişey mi bilmiyorumbenim bebiş hem göbek deliğimin hizasından hem kasık bolgemden vurabiliyor yani yukarda elleriyle aşağıda da ayaklarıyla vuruyor diye düşünüyorum ya da iç kisimda aşağıda bı yere vuruyormus gibi hissediyorum ama nereye anlayamıyorum bağırsaklar da olabilir aşağı taraflarda sanki popo tarafına doğru. Aranizda vajinama vuruyor diyenler olunca acaba benim de mi öyle diye düşündüm ama anlayamadım. Bir de yemek yerken öne doğru eğilir ya insan ben artık zorlandığımı hissediyorum sanki kaburgamin orda yani göğsumun tam altinda engel gibi bişey oluştu eğilirken oluyor. Acaba o kadar yukarı çıkar mı bu haftalarda 26 bitiyor bugün. Aranizda böyle olan var mı?
Bana da Davet geldi ama Suan icin dusunmuyorum.hamileleri kotu anlamda etkilemedigini kanitlayan arastirmalar var ama ya bebekler? Bence en azindan birkac ay beklenip asi olan hamilelerin dogurduklari bebeklerin sagligini arastirmak gerek.Arkadaşlar merhaba. Sağlık çalışanı eşi olduğum için covid aşısı çıkmış bana da. Olan arkadaşlar var mı aramızdq. Ne düşünüyorsunuz?
Ben bunu kimseyi korkutmak için soylemedimAy benım vajınaya vuruyordu ıkı haftadır ve hep asagılard hıssdyorum bebegımı suan bıraz telaslandım 18 nde randevum var üç gün nasıl gecer sımdı
beniim sürekli açık sarı ve yoğun akıntım var, amniyon sıvısında azalma yok, idrar tahlilinde sorun yok, kaşıntı yanma ağrı da yok ama sürekli böyle. Ben de bunu çözemedim.Ya kızlar söylemeyi unuttum dün doktor idrarda bakteri var dedi tekrar idrar torbasından idrar aldı eğer bakteri varsa antibiyotik baslatacagiz dedi ama benim hiç yanma kaşınma gibi bir şikayetim yok boyle bir durum yasadiniz mi ?
Yoğun akıntı normal belki hisetmiyorsun cnm ama idrar kaçırıyor olabilirsin ultrogestan kulanıyormusunuz ya da ona benzer birşey ?beniim sürekli açık sarı ve yoğun akıntım var, amniyon sıvısında azalma yok, idrar tahlilinde sorun yok, kaşıntı yanma ağrı da yok ama sürekli böyle. Ben de bunu çözemedim.
progestan kullanıyorum ama fitil olarak değil. Olabilir ama erken doğum riskim olduğu için herşeyi sorun edebiliyorum.Yoğun akıntı normal belki hisetmiyorsun cnm ama indrar kaçırıyor olabilirsin ultrogestan kulanıyormusunuz ya da ona benzer birşey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?