2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Uyku tulumu şart mı acaba. Oglumda kullandim ama kışın kullandim. Yazın sıcaktada kullanılırmı ki

Kızlar benm bebeğim sağ tarafta duruyor en baştan beri hareketleri hep orda hissediyorum bugun öğlenden beri karnım ağrıyor tam da bebeğin durduğu yer acaba neden olablr sizde yaşadınız mı

Uyku tulumu şart mı acaba. Oglumda kullandim ama kışın kullandim. Yazın sıcaktada kullanılırmı ki
Almanya 9. Ayda soguk 8. Ayın ortaları dogum 2 3 haftaya lazım our yanı, tabı sıcak olsa gerek yok düşün ben uyku tulumunu gıydırıyordum ayaklarına yıne ınce bısey atardım içim rahat etmezdi

Benım bebeğim de topaklanma çok oluyor sertleşiyor doktor benide bağlar mı acaba

Söyle; bugun taburcu olurken ben dr. sordum; erken dogum riskim var mi diye. Dr da " Risk yok. Bu yasadiklarin olabilir, normal seyler bebek buyuyor, rahim buyuyor. Erken dogum belirtisi adet sancisidir. Onu hissedersen kork dedi. Ama bu tur sikayetlerinde tabi ki gel ve ara beni" dedi.

Canim bu arada bebegin asiri hareketine bir sey demedi. bu sadece beni tedirgin eden bir durumdu. Asiri hareket.icin "kotu bir sey degil bu" dedi.

Uyku tulumu kızımda kullandım kollu bacaklı olanlardan o ocakta doğmuştu 10 11 aylıkken kullanmaya başladım.3 yaşına kadar kullandım çok üstünü açıyordu çok rahat ettim şuan için erken bence sarıp battaniye ye yaticaklar 4 5 aylık olunca bakılır bence

Kızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi . Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
Ben çılgın gibi kilo aldım üstelik ilk dört ay aç gezdim, benim fındığım bilmiş de annesine kilo aldırtmamış meğer. 10 kiloyu yüklenmiş bulunuyorum daha yolum Çetin, yolum uzun. Eski kıyafetlerime girmek mümkün değil. Çok yemiyorum aslında İki öğün iki de ara öğünüm var fakat ben eskiden mini öğünler yerdim ve hareketten hiç kaçmazdım pire gibiydim şimdi normal yiyorum fakat hareket edemiyorum hemen yoruluyorum. Bir de 6 ay önce koku alma duyumu yitirdim, yediğim içtiğim keyif vermiyor anlamıyorum ne yediğimi. Psikolojik olarak bu beni çok hırpalıyor.

Lohusa pijamalarınızı nerelerden aldınız/ almayı düşünüyorsunuz? Kaç tane olmalı? Gecelik ya da pijama hangisi tercih edilmeli? Doğum sonrası çok üşünğyormuş kalın çorap al dediler, yaşayan oldu mu? Sabahlık şart mı?

"Adet sancısı erken doğum belirtisidir " demiş doktorunuz benim en başından beri var su an 26 hafta 3 günlük hamileyim bende doktoruma hep söylüyorum adet sancilarim oluyor arada diye üstünüde durmuyor çok ağrı olursa minoset alabilirsin diyor..sadece adet sancısı oluyor sertleşme toplanma aşağıya baskı falan olmuyor ..sizin doktorunuzun dediğini görünce telaslandim şimdi

Evet canım araştırmalarıma göre uyku tulumu daha rahat ve sağlıklı olacak. Sadece almam gereken hangisi bilemedim.

Ben 3 ana 3 ara öğün yapiyorum. Canlari sagolsun napalim sonradan veririz. Bende şeker olduğundan az kilo almam lazim hatta doktorum hiç almasanda olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…