2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
27+0 oldum 4 kilo almışım 61 oldum hedefim 65 olmaktı sanırım zor

Cok iyi canim. Bende aslinda 7 kilo almistim. Gebelik şekeri nedeniyle şekeri kesip ekmegi azaltinca 2 kilo vermisim. Şuanda +5 le devam ediyorum. Kiloya çok takılmiyorum aslinda ama şeker problemi oldugundan ekstra dikkat ediyorum.

Kızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi . Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
28+6 yım. 14 kilo almışım ilk aylarım yatarak geçti yediklerimede dikkat etmedim. Şimdi şeker diyetinde olunda 1 aydır 81 de kaldım.

Burada yazın yazlık yorgan kullanıyoruz canım. Birde battaniye yerine uyku tulumu daha kullanışlı olacağına karar verdim. Tabi araştırmalarıma göre.

Benim ev temmuz agustos eylül yaniyor o yüzden ince bir pike düşünüyorum. Ama kasım sonrasi bende uyku tulumu alırım. Oglumda 6 yasina kadar uyku tulumu kullandim çünkü cok açıyordu üstünü rahat ediyordum. Alırken içeriğine dikkat etmek lazım bazisi elyaf naylon karisimi çıkıyor.

28+6 yım. 14 kilo almışım ilk aylarım yatarak geçti yediklerimede dikkat etmedim. Şimdi şeker diyetinde olunda 1 aydır 81 de kaldım.

Bende en bastan beri yatiyorum . Sıfır haraket yaptim. Wc _yatak arasi geçti. Ama ilk aylar çok bulantim oldu kiloda verdim. Aslında 15 gün önce +7 civariydim. Şeker diyetiyle 2 kilo gitmis. Simdi insilün kullaniyorum. Insilün 2 kilo aldirir yaziyor nette. Bakalım ne olarak. Doktorum kilo alma dedi şeker yüzünden.

Evet canim bende merak edip şimdi baktım olabiliyormus. Insallah pazartesi günü güzel haberlerini aliriz. Bak 1 gün daha geçti
Aynen biz boyle boyle 9 aya kadar gidecegiz ama ben okadar cok beklemek istemiyorum 32 yi atlatalim gelsin istiyorum sekerden korkuyorum plasenta suyu normalde 10 cm olmasi lazim benim 16cm oldugu icin en cok beni o korkutuyor o yuzden okadar çok beklemek de istemiyorum

Acaba benim şekerden mi diye düşünmeye başladım ağzim burnum boğazım çok kuruyor burnumu kuruyunca ince damarlar mi patlıyor acaba diye dusundum

Doktora nedenını sordunmu? Sekerden dolayımı suyun fazla ? Ben hep suyun azalması rısklı sanırdım megerse fazla olmasıda rısklıymiş

Bende iyi perinatolog arıyorum kime gidiyirsunuz acaba ücreti nedir muayene ücreti nedir
Merhaba ben izmirdeyim...izmirde doc.dr.Baris Buke hastasiyim..kendisinden cok memnunum...iyi bir preinatolog 21 gunde 1 odeme yapiyoruz..nakit 500 kredi akrti olursa 600 tl

Valla ben de 15 gunde 1 gidip kendim veriyorum idrar kulturumu...doktor istesin istemesin benim icimin rahat etmesi onemli sonucta

Kızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi . Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
Ben tam 26 dayım. İlk 4 ay 2 kilo verip 57 ye düştüm şimdi ise 62 deyim. demir ilacına başladığımdan beri kilo aldım öncesinde hergun düzenli wc yaparken şimdi 2-3 günde bir olduğu için kilo alımim hızlandı bence. Hedefim 70 olmadan doğurmak umarım öyle olur son 2 ayda 10 kilo baya fazlaymış yandık

Son düzenleme:
Cok iyi canim. Bende aslinda 7 kilo almistim. Gebelik şekeri nedeniyle şekeri kesip ekmegi azaltinca 2 kilo vermisim. Şuanda +5 le devam ediyorum. Kiloya çok takılmiyorum aslinda ama şeker problemi oldugundan ekstra dikkat ediyorum.
5 kilo çok iyi şuan gebelik şekerin olmasına rağmen. Maşallah okuyorum iradelisin ne güzel. Bence kalan zamanda 10 kilo almazsın korkma canım Benim se kilodan ziyade sağlıklı ilerlemek yasaklar da geçiyor yavas yavas yürüyüşlere felan cıkarsak daha iyi olur sanırım

Benim ilk deneyimim olacak ama araştırmalarıma göre 4 tane yanıma almayı düşünüyorum sezaryanda 2 gece kalma ihtimaline karşı. 2 gecelik ve 2 pijama takımı düşündüm gecelik doğumdan hemen sonra rahat olur gibi geliyor bir de ten temasi açısından askılınin iyi olacağını düşündüm bir tanesini öyle tercih ettim.lcw ve Pentiden siparişini verdim daha gelmedi. Pijama takımı olarak da bir tanesi foto çekilmeye uygun olsun istedim ama ağrım sızım olur çekilemesem bile evde çekilirim mutlaka hatıra olmasıni isterim. Normalde de giyilir diye düşündum çok abartılı gelmedi. Diğer takımı da gömlek tarzi olan normal takımlardan tercih edicem sanırım. Trendyoldan bakıyorum ona da pamuklu bulmaya çalışicam. Sabahligim evde vardı zaten kullanmıyordum onu alirim gecelik üstüne lazım olabilir. Çorap mutlaka götürurum arkadaşım temmuzda doğum yapmıştı ilk başta baya üşüdü 2. Gün de ter dökmeye başladı biraz uzun oldu ama bende araştırma halindeyim fikir degistirmezsem bu şekilde yapicam

Eklentiler

• IMG_20210516_010303.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20210516_010231.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210516_010436.webp
    20 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar zıbın,atlet ,vs 0 aylik mi aliyorsunuz ,yoksa 3 aylik falan mi ? Kafam cok karisik bu konuda
Canım ben yenidogan 10 lu set, 3 tane 5 li set, 5 tane de çıtçıtlı aldım, gerisini 3 aylık aldım ama 3 aylık da fazla almadım bir kac takim, bol bol çıtçıtlı aldım artık ihtiyaca göre doğduktan sonra alacağım.

Canım tahlillerini aile hekiminin takip etmesi gerekiyor, sağlık ocağıyla bir görüş istersen.

Ben yavastan yürümeye basladim canim. Tabi ufak ufak kaplumbağa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…