- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.701
27+0 oldum 4 kilo almışım 61 oldum hedefim 65 olmaktı sanırım zor
28+6 yım. 14 kilo almışımKızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi. Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
Burada yazın yazlık yorgan kullanıyoruz canım. Birde battaniye yerine uyku tulumu daha kullanışlı olacağına karar verdim. Tabi araştırmalarıma göre.
Evet 2 olan uzun süreli kullanım için uygun , dıgerı kundak zatenBirinde karar kılmalıyım ozaman2
28+6 yım. 14 kilo almışımilk aylarım yatarak geçti yediklerimede dikkat etmedim. Şimdi şeker diyetinde olunda 1 aydır 81 de kaldım.
Bende 7 kilo almışım. Ama başka şeylerden midem bulandığı için boş ekmek çok yiyorum ondan sanırım
Aynen biz boyle boyle 9 aya kadar gidecegiz ama ben okadar cok beklemek istemiyorum 32 yi atlatalim gelsin istiyorum sekerden korkuyorum plasenta suyu normalde 10 cm olmasi lazim benim 16cm oldugu icin en cok beni o korkutuyor o yuzden okadar çok beklemek de istemiyorumEvet canim bende merak edip şimdi baktım olabiliyormus. Insallah pazartesi günü güzel haberlerini aliriz. Bak 1 gün daha geçti
Acaba benim şekerden mi diye düşünmeye başladım ağzim burnum boğazım çok kuruyor burnumu kuruyunca ince damarlar mi patlıyor acaba diye dusundumSenin bence stresden yüksek bende ölçüyorum ruh hali rakamları yükseltiyor.Benim burunda kanama değilde afedersin burnumu temizlediğimde kanlı geliyordu. Ben aspirin kullanıyordum ona bağlı olduğunu düşündüm hep.
Doktora nedenını sordunmu? Sekerden dolayımı suyun fazla ? Ben hep suyun azalması rısklı sanırdım megerse fazla olmasıda rısklıymişAynen biz boyle boyle 9 aya kadar gidecegiz ama ben okadar cok beklemek istemiyorum 32 yi atlatalim gelsin istiyorum sekerden korkuyorum plasenta suyu normalde 10 cm olmasi lazim benim 16cm oldugu icin en cok beni o korkutuyor o yuzden okadar çok beklemek de istemiyorum
Merhaba ben izmirdeyim...izmirde doc.dr.Baris Buke hastasiyim..kendisinden cok memnunum...iyi bir preinatolog 21 gunde 1 odeme yapiyoruz..nakit 500 kredi akrti olursa 600 tlBende iyi perinatolog arıyorum kime gidiyirsunuz acaba ücreti nedir muayene ücreti nedir
Valla ben de 15 gunde 1 gidip kendim veriyorum idrar kulturumu...doktor istesin istemesin benim icimin rahat etmesi onemli sonuctaTr yıyı bılmıyorum ama almanyada her randevuda ıdrar testı yapılıyor son zamanlar randevular cok oluyor ve her randuvudada mutlaka idrar testi yapıyorlar,,, benım hamilelıkden önce hıcbır belırtı olmadan cıkmısdı sasırmısdım,, yanı sonucda hep gıdıyorsun zor bıseyde degıl neden bakmıyorlarkı anlamıyorum
Ben tam 26 dayım. İlk 4 ay 2 kilo verip 57 ye düştüm şimdi ise 62 deyim. demir ilacına başladığımdan beri kilo aldım öncesinde hergun düzenli wc yaparken şimdi 2-3 günde bir olduğu için kilo alımim hızlandı bence. Hedefim 70 olmadan doğurmak umarım öyle olurKızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi. Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
5 kilo çok iyi şuan gebelik şekerin olmasına rağmen. Maşallah okuyorum iradelisin ne güzel. Bence kalan zamanda 10 kilo almazsın korkma canımCok iyi canim. Bende aslinda 7 kilo almistim. Gebelik şekeri nedeniyle şekeri kesip ekmegi azaltinca 2 kilo vermisim. Şuanda +5 le devam ediyorum. Kiloya çok takılmiyorum aslinda ama şeker problemi oldugundan ekstra dikkat ediyorum.
Evet canım çıkarmıyorum ama bulantı devam ediyor malesefHalamı bulaniyor canım. Benim ilk 4 ay kuru ekmekle geçti. Peyniri bile yeni yeni yemege başladım.
Benim ilk deneyimim olacak ama araştırmalarıma göre 4 tane yanıma almayı düşünüyorum sezaryanda 2 gece kalma ihtimaline karşı. 2 gecelik ve 2 pijama takımı düşündüm gecelik doğumdan hemen sonra rahat olur gibi geliyor bir de ten temasi açısından askılınin iyi olacağını düşündüm bir tanesini öyle tercih ettim.lcw ve Pentiden siparişini verdim daha gelmedi. Pijama takımı olarak da bir tanesi foto çekilmeye uygun olsun istedim ama ağrım sızım olur çekilemesem bile evde çekilirim mutlaka hatıra olmasıni isterim. Normalde de giyilir diye düşündum çok abartılı gelmedi. Diğer takımı da gömlek tarzi olan normal takımlardan tercih edicem sanırım. Trendyoldan bakıyorum ona da pamuklu bulmaya çalışicam. Sabahligim evde vardı zaten kullanmıyordum onu alirim gecelik üstüne lazım olabilir. Çorap mutlaka götürurum arkadaşım temmuzda doğum yapmıştı ilk başta baya üşüdü 2. Gün de ter dökmeye başladıLohusa pijamalarınızı nerelerden aldınız/ almayı düşünüyorsunuz? Kaç tane olmalı? Gecelik ya da pijama hangisi tercih edilmeli? Doğum sonrası çok üşünğyormuş kalın çorap al dediler, yaşayan oldu mu? Sabahlık şart mı?
Canım ben yenidogan 10 lu set, 3 tane 5 li set, 5 tane de çıtçıtlı aldım, gerisini 3 aylık aldım ama 3 aylık da fazla almadım bir kac takim, bol bol çıtçıtlı aldım artık ihtiyaca göre doğduktan sonra alacağım.Kızlar zıbın,atlet ,vs 0 aylik mi aliyorsunuz ,yoksa 3 aylik falan mi ? Kafam cok karisik bu konuda
Canım tahlillerini aile hekiminin takip etmesi gerekiyor, sağlık ocağıyla bir görüş istersen.Ya ben 2 haftada 1 kontrollerim var ...3 kiretajim var diye riskli gebelik yasiyorum ve preinatologa gidiyorum surekli...her gittigimde de sorarim kan idrar testi yapmam lazim mi diye ama her seferinde gerek yok diyor ki doktorum izmirde bilinen iyi bir perinatolog kendisi docent ayni zamanda ...bilemiyorum simdi yine yazdim ona hocam idrar kulturu veriyimmi diye ...idrar yolu enfeksiyonu belirti vermiyor korkuyom dedim...cevap bekliyom
5 kilo çok iyi şuan gebelik şekerin olmasına rağmen. Maşallah okuyorum iradelisin ne güzel. Bence kalan zamanda 10 kilo almazsın korkma canımBenim se kilodan ziyade sağlıklı ilerlemek yasaklar da geçiyor yavas yavas yürüyüşlere felan cıkarsak daha iyi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?