2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Siz en iyisi baska bir doktora daha gorunun. Cunku bu bilgi internette de var. Ya da doktorunuza "Adet sancisi erken dogum belirtisi degil midir" diye sorarsaniz sizin de bilgi sahibi oldugunuzu gorup ciddiye alir. Benim hep uyguladigim taktiktir.

Canım Allah tan hayırlisini iste hep. Ne zaman iyi olacaksa ozaman gelsin ,saglikla gelsin insallah.

Siz en iyisi baska bir doktora daha gorunun. Cunku bu bilgi internette de var. Ya da doktorunuza "Adet sancisi erken dogum belirtisi degil midir" diye sorarsaniz sizin de bilgi sahibi oldugunuzu gorup ciddiye alir. Benim hep uyguladigim taktiktir.
Teşekkür ederim zaten ilgisizliği yüzünden önceki doktorumu degistirmistim şimdiki doktorum çok ünlü sevilen ilgili bir doktor o da adet sancisinin pek üstünde durmuyor tekrar tekrar soracağım bende

Pazartesi Dr randevum çok merak ediyorum gerçekten ne durumda olduğunu. Büyük ihtimal daha donmedi bence. En son tam 1 ay önce detaylıda gördüm. İnşallah iyidir olumsuz bir durum yoktur.
İyidir cnm minnoşun hem son 1 gün yarın kavusuryorsyn minnoşun
Slm canim bende gece baykuş gibi geziyorum gündüz uyukluyorum
Valla cnm şimdiden boyleyse haziranı temmuzu düşünemiyorum bile bekliyor bizi uykusuz geceler

Sag ol cnm bu sabah tekrar nst ye bakildi normale dondu. Dr. u bekliyoruz. Bugun cikariz sanirim hastaneden
Bakk dediğim gibi cnm bu haftalarda kasılmalar artıyor. önemli olan aralığının sık olmaması Hadi gözün aydın cnm

Kızlar ben hep uyumak istiyorum ya doyamıyorum uyumalara gebeliğin ilk aylari gibi oldum bu son 3 aya girdiğinden beri.Siz de nasıl durumlar sabah aksam uyuyorum valla
Maşallah cnm ne güzel bol bol uyu doğum sonrasına hazırlık yapıyor vücut başına geleceklerini çok ii biliyor
Bende durum tam tersi hele geceleri hiç uyuyamıyorum hep Bi uyanma hali sonuç olarak yorgunluk hali sinirlilik, gerginlik yani sen uyumaya devam et

Canım Allah tan hayırlisini iste hep. Ne zaman iyi olacaksa ozaman gelsin ,saglikla gelsin insallah.
Amin inşallah bende vaktinde dogurmayi cok istiyorum ama o zamana kadar nasil dayanacagim bilmiyorum allah hepimize sabir versin insallah saga salim bu donemleri atlatiriz

Amin inşallah bende vaktinde dogurmayi cok istiyorum ama o zamana kadar nasil dayanacagim bilmiyorum allah hepimize sabir versin insallah saga salim bu donemleri atlatiriz
Cnm sende Umutumut82 Maşallah kızlarınızla büyük savaşçısız ben inanıyorum 32 de geçeçeginize, 36 haftayı da diğer topik lerde erken doğan bebişleri olmuş hep Haziran, Temmuz annelerinde bizim topik hep 36 sonrası doğuracak inş

Bu arada dün takip dememiştim forumu epey mesaj birikmiş bugun son mesajları hep ben yazmışım Kusura bakmayın kızlar forumun bu sayfasını işgal etmişim resmen

Kızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi . Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
24te kontrole gitmistim 5kilo olmustu benim de
Gecenki hamilelikten var bir tane daha süslü pijama takımı, bir tane de lcw aldım, sabahlık da aldım.
Doğum sonrası ayaklar üşüyor. Ani ateş basmaları cook oluyor gözümü korkutan resmen şu ateş basmaları

Temmuz annelerıne bende bakıyorum evet dogum yapan olmuş inşallah biz 36 dan önce dogurmayız

Kızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi . Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
Benim başından beri mide bulantım hiç olmadı hep yedim, normalde de yiyip kilo almayanlardanım şuan +7 kilo almışım sıkmıyorum kendimi bu konuda ama aman aman iştahım da yok bu aralar günde 2 öğün besleniyorum

Ben abarttım yemeyi birde tüp bebeğe giderken miniğim geldi eşim de ye ye derken bugünlere geldik. Senin çok iyi maşallah sana. Benim çok bulantı olmadı. Eşim mutfağa girdi çoğunlukla.

Acaba benim şekerden mi diye düşünmeye başladım ağzim burnum boğazım çok kuruyor burnumu kuruyunca ince damarlar mi patlıyor acaba diye dusundum
Onu bilemiycem ama ben susuz duramıyorum. Su ve tuvalet hep içim yanıyor. Yediklerim de az ve öz şeyler ağır hiç birşey yok. Sen suya biraz daha mı yüklensen mi acaba. Birde ben akşamları kuşburnu çayı içiyorum. Şekere iyi geliyormuş. Kadın dr sordum içmemde sakınca yokmuş. Birde internetten şekeri düşürecek yiyecekleri araştırıp ona göre yemeklerime ilave ediyorum.

Kızlar temmuz annelerınde 4 kısı falan dogum yapmıs bırının belırtısı buymıs adet olucakmıs gıbı agrısı varmıs beklemıs gıtmemıs sonra pembe akıntı gelmıs megerse nısanmıs hala beklesemmi demiş 2 doktarada yazmıs bırı bekle demıs dıgerı yazmamıs, bayanin ici rahat etmemis acile gitmis ve 5 cm acilmasi varmis, agrilar dogum sancisi pembe lekede nisanmis malesef sadece olurda basimiza gelirse aklimizda olsun die yazdim pembe leke cok önemli tabikide herkesde nisan gelmiyor ama olsada en azindan hemen gidelim doktora,,

Burun kanaması bazen yüksek tansiyon belirtisidir ölçtürüyor musunuz tansiyonunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…