2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Temmuz annelerinde bizim topik hep 36 sonrası doğuracak inş
Temmuza kadar inşallah bekler zilli.
Kızlar doktor ilk kontrolde tahmini tarihe 23 ağustos demişti, ayrıntılıda 18 ağustos görünüyordu, şimdi geçen haftaki ultrason kağıdında 16 ağustostu. Bu değişim neye göre oluyor, bebek mi ileriden gidiyor, çünkü hastane ve cihazlar aynı.

Vajinaya doğru basınç oluyor mu ?
Cok fazla degil ama bazen baski hissediyorum.. 2 hafta oncede kanamam oluşmuştu hastanede yatmistim ama erken dogum riski var demediler.. yinede cok korkuyorum.. bu ara biraz da stresliydim.. etkiler mi bilmiyorum
Bende yatip dinlediğimde rahatliyorum.. tam gobek degiligimin orda bazen tam rahme yakin yerde sertlik oluyor.. o an nefesim kesiliyor kisa sureli

Aynen en mantiklisi hastane seti ve zibinlari yenidogan almak. Zaten ilk basta en cok onlar kullanilir. Digerlerini kullanmaya baslayincada büyür zaten

Evet bende ayniyim.. kasilma gibi geliyor bana ama bebek hareketi de olabilir.. emin olamiyorum.. sanki bir yerde toplanip butun gucuyle itiyor gibi bi his

evet o dalgalanma bende de oluyor,hatta bazen zipliyor gibi Müthiş bir duygu şükürler olsun

Aynen canım dalga ve toplanma hissediyorum ben de toplanma yeni başladı sayılır karnımın biyerinde sivriliyor bazen günde 1 falan da özellikle gece yatağa yattığımda acıtan demeyim de irkildiğim tekmeler oluyor

Ben abarttım yemeyi birde tüp bebeğe giderken miniğim geldi eşim de ye ye derken bugünlere geldik. Senin çok iyi maşallah sana. Benim çok bulantı olmadı. Eşim mutfağa girdi çoğunlukla.

Rahmetli ananem gam yükü olacağına et yükü ol derdi. . Şeker olmasa bende salıcamda korkuyorum o yüzden yerken düşünüyorum

Kızlar 28+6 yim. Bugün tartildim hamilelikte toplam 5 kilo almişım. Benim hedefim +6 ydı ama artik çok zor gibi . Son 2 ayda oglumda 10kg almistim. Sizler ne durumdasiniz.
64 le başladım tok karna 69 gelmiştim bende 27.haftadayim
Pijama takımı daha almadım ilerleyen haftalarda alacağım.Lohusa ddiye geçenler daha pahalı oluyormuş.Ben gömlek pijama önden düğmeli o şekil almak istiyorum birde gecelik olur çok tarzim olmasada rahatlığınız için alınmalı sanırıminternette de var modeller ama bakarak görerek almak istiyorum.Dogum sonrası sıcağa,soğuğa çok duyarlı olunuyormuş evet bir çift çorap yeterli.

Suyu gunde 3l den fazla içiyorum sma şeker olunca nekadar çok içersek içeyim durum hep ayni

Bu arada dogum cantasi hazirlayan var mi? Icine neler koymaliyiz.. kendimiz icin pijama mi daha iyi olur gecelik mi? Yarin artik alisverise cikacagim.. sadece hastanede lazim olanlari alacagim.
Ben hiç hazırlamayacağim almanyada almıyorlar hastaneden çıkana kadar benden hiç birşey istemiyorlar bebeğin herşeyini onlar veriyor

Hareketli bebekten korkmayın benim eşim de diyor SMAyı dışlarız ne güzel işte diye.
Şunu okuduğuma sevindim. Sosyal medyada o kadar bu hastalıktam muzdarip bebekler var ki korkuyordum onları her gördüğümde. Benim bebeğimde çok hareketli ben doğduğunda da acaba çol mu hareketli olacak düşüncem vardı yanına da bu eklenmiş oldu :) benim doktorlarımda hareketli bebek iyidir demişlerdi.
Aynen canım daha çok dalgalanıyor. Toplanmayı akşam bir defa veya 2 defa oluyor. Ama doktorum sıklığına dikkat et demişti endişelenmedim hiç o yüzden.

Benim o şekilde oluyor sürekli yer değiştiriyo ya da sol tarafıma bir anda toplanıp saniyelik sağ tarafa geçiyo

Ben hiç hazırlamayacağim almanyada almıyorlar hastaneden çıkana kadar benden hiç birşey istemiyorlar bebeğin herşeyini onlar veriyor
Ben hazirladim cantami kendim icin kullanicagim seyleri bebek icinde cikarken giydirecegim esyalari,,hastaneden cikarken bebek esyalari lazim oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…