- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #19.081
Cuma gidip bundan alıcam rahat 1 yıl yatıyor. En kolayı bu geldi bana.mobilua beşik alamıcam. 1 yıl sonra yatak alır oda yaparım
Park yatak kullanip memnun olmayan hic kimseyi duymadim icine rahat bir dösekde aldinizmi 3 4 yil kullanirsiniz, hem uygun hem tasinabilir, kizimda cok pahsli buyuk ahsap besik aldim ev tasininca mahfoldu ve cok agirdi artik attim mecbur, bu sefer bende park yatak alirim en fazla 3 sene yanimda yatar insallah sonra odasini ayirdimmi uzun süre kullanabilecegi bir yatak alirim
Bakim yarın bu fikirleri düşünerek ne alıcam. TeşekkürlerBen oğlumda bunun elektrikli otomatik sallalanini aldım 4 5 ay ancak kullandım. Dönmeye başlayınca kullanamadım oyun parkına geçtim.
Güle güle kullaninBende bunun aynısının farklı bir marka olanını aldım kurduk bir kaç gün izledik falan eşimlebize hiç çirkin gelmedi zaten aldığımız herşeyi bir süre hayranlıkla izlediğimiz için bize çok kullanışlı geldi inş kullandığımızda da memnun kalırız hayırlı olsun bu arada
Ben de Kraft'in park yatagini aldim gecen gun. Hem de indirimdeydi çok hesaplı oldu. Hem yatak olarak kullaniliyor. Bu arada alt kati da ivir zivir oyuncak vs doldurmak icin kullanilir. Ilerde ise yatak olarak kullanilmasa bile oyun parki olarak kullaniliyor. Cok kullanisli. O suslu besiklere cok heves ettim ama kullanisli degil. Butceme uygun en isime yarar bir sey almak zorundaydim. Park yatak oneririm bendePark yatak kullanip memnun olmayan hic kimseyi duymadim icine rahat bir dösekde aldinizmi 3 4 yil kullanirsiniz, hem uygun hem tasinabilir, kizimda cok pahsli buyuk ahsap besik aldim ev tasininca mahfoldu ve cok agirdi artik attim mecbur, bu sefer bende park yatak alirim en fazla 3 sene yanimda yatar insallah sonra odasini ayirdimmi uzun süre kullanabilecegi bir yatak alirim
Bende kısa zamanda olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal la son 2,3 hafta bebeği sıkıntıya koymaya başlamış. Kesinlikle Dr hatası ilçede ki Dr gidiyordum bana herşey yolunda dedikçe bende hiç şüphe olmadı en hakkımı helal etmiyorum asla o travma yüzünden 2. oğlumda hamilelik süreci korku endişeyle geçti. bu hamileliğin biraz rahat geçiyor. Yine de kötü düşünme gittiğin Dr iyiyse yeni atanmış değilse inş hiç bişey olmaz o Dr yeni atanan Dr du ilk görev yeriydiÇok üzüldüm canim başın sağolsun Allah kimseye yaşatmasınkordon dolanması ultrasonda belli olan birşey değil mi acaba bende korkuyorum başıma gelir diye son haftalarda Dr sık bakıyor diye biliyorum 1-2 defa dolansa tamam da 5 kez dolanması kısa bir sürede olabiliyor mu merak ettim yoksa Dr dan kaynaklı bir sorun mu acaba? 2 hafta geride olduğunu görüyor ancak kordonu farkedemiyor şaşırıyorum açıkçası
Bende bu markaya bakıyorum kullanışlı gibi duruyor. İçine yatak ne aldınız yenidogan için?Yaa çirkin demeyin bence çok güzel olanlari da var ben de sevmiyodum ama gayet hosuma gitti aldigim park yatak. Ahşap olanlar kullanissiz evet atmaya yer ariyorlar bi kac seneye. Bunda cocuk oyun da oynuyor guvenli sekilde, sonra da katla kaldir. 8 in 1 diye geciyor bu yoykonun, cift kisilik yatağa anne yanı olarak baglanabiliyor ayni zamanda, cibinliği var, alt açma unitesi ve bez biberon koyma yeri var. Eki Görüntüle 2852625
Ya aslında kalın bir matı var icinde ama sert geldi bana yatirilmaz, ancak ileride oyun oynarken kullanilabilir. Ben yatak almadım kiz kardesim verdi bana cunku. O yuzden hic arastirma bile yapmadim fikrim yok bu konuda belki alan arkadaslar varsa yardimci olurBende bu markaya bakıyorum kullanışlı gibi duruyor. İçine yatak ne aldınız yenidogan için?
Ay bilmiyirum sekilleri hic hos durmuyorYaa çirkin demeyin bence çok güzel olanlari da var ben de sevmiyodum ama gayet hosuma gitti aldigim park yatak. Ahşap olanlar kullanissiz evet atmaya yer ariyorlar bi kac seneye. Bunda cocuk oyun da oynuyor guvenli sekilde, sonra da katla kaldir. 8 in 1 diye geciyor bu yoykonun, cift kisilik yatağa anne yanı olarak baglanabiliyor ayni zamanda, cibinliği var, alt açma unitesi ve bez biberon koyma yeri var. Eki Görüntüle 2852625
Hahah 3. aydan beri bebek yatağı konusunu anlamaya gayret ediyorum. İlk noktadan beri bu park yataklar neden bu kadar çirkin diye söyleniyordum. Kendime benzeyen birini buldum.Ay bilmiyirum sekilleri hic hos durmuyoryani asiri dandik duruyirlar..kullanan herkes de cok memnun tabi...beni de zaten cezbeden tarafi katlanabilmesi
Ay bilmiyirum sekilleri hic hos durmuyoryani asiri dandik duruyirlar..kullanan herkes de cok memnun tabi...beni de zaten cezbeden tarafi katlanabilmesi
Valla kızlar benim de aklımda cok guzel yataklar var tabiki ahşap olur bambu olur çok hoş duruyor, hep öyle hayal kurmustum, prensesler gibi bir yatak hatta oda hazirlayayim isterdim, herkesin vardir aklında illa ama hayaller ve gercekler malesefHahah 3. aydan beri bebek yatağı konusunu anlamaya gayret ediyorum. İlk noktadan beri bu park yataklar neden bu kadar çirkin diye söyleniyordum. Kendime benzeyen birini buldum.
Gerçekten hayalimdeki, şu muhteşem el işçiliği bambu beşiklerden almaktı. Parasını falan geçtim yani tamamen kendimi şımartma amaçlı, istediğim olsun diye almak istiyorum. Ama göz göre göre de gidip kullanışsız bişey almaya gönlüm razı olmuyor. Park yataklar hem ucuz hem kullanışlı duruyor ama hiç beğenmiyorum. Yine de taşınabilir seyahat tipi park yatak alacağım. Çünkü ailelerimiz çoğunlukla yazlıktalar ve onların yanına gittiğimizde gerekecek. Ayrıca kendimizde ordan oraya gitmeye pek meraklı tipleriz, pandemi hafiflediği an uygun türde gezilere başlarız 3-4 yaşa kadar kullanırız.
Bunun dışında evde kendimiz makrome hamak beşik yapacağız annemle onu salonda kullanacağız tavandan sarkıtıp.
Anne yanı için en çok next2me beğeniyorum ama kullanım süresine göre pahalı geliyor. Bence 8-10 aydan sonra bebek tırmanıp ayağa kalkınca kullanılmaz bu.
İstediğim gibi bir şey bulamadığım için sanırım özel tasarım bir yatak yaptıracağım bambudan. Bir iki ekip buldum isteğe göre yapan. Ek güvenlikler, boyutunu değiştirmeler vs. Biraz üzerinde düşünüp 3 boyutlu çizip yapabilirim gibi geliyor. Pahalıya çıkar muhtemelen de işte buna da çok heves ettim. Güzel bir çizim çıkartırsak yaptığımız modeli paylaşırım. Ama 1,5 aydan önce bitmez bizim iş :)
Benim ebem hep der hareketi azaldimi hemen gel,,, yani senin belirti vermis hareketleri azalmis... rabbim diger tarafta sefaatci etsin sizeBende kısa zamanda olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal la son 2,3 hafta bebeği sıkıntıya koymaya başlamış. Kesinlikle Dr hatası ilçede ki Dr gidiyordum bana herşey yolunda dedikçe bende hiç şüphe olmadı en hakkımı helal etmiyorum asla o travma yüzünden 2. oğlumda hamilelik süreci korku endişeyle geçti. bu hamileliğin biraz rahat geçiyor. Yine de kötü düşünme gittiğin Dr iyiyse yeni atanmış değilse inş hiç bişey olmaz o Dr yeni atanan Dr du ilk görev yeriydi
yazicakdim canim artik atladim demekkiS Sonbahar12345
Dün yazdım görmedin sanırımBenim kıyafet dışında aldığım hiç birşey yok. Arabanın modelini ve park yatak beğendik daha sipariş vermedik. Başka neler almalıyım. Sen benden tecrübelisin (burun temizleme, babyphone, tırnak makası seti,v.s)
S Sarisinmelekk
Sen nasıl oldun? hastaneden çıktın mı? Sende yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?