2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cuma gidip bundan alıcam rahat 1 yıl yatıyor. En kolayı bu geldi bana.mobilua beşik alamıcam. 1 yıl sonra yatak alır oda yaparım

Ben oğlumda bunun elektrikli otomatik sallalanini aldım 4 5 ay ancak kullandım. Dönmeye başlayınca kullanamadım oyun parkına geçtim.

Bende oğlumda oyun parki kullandim cok rahat ettim. Bundada 3 yasina kadar park yatak sonra oda takimi kullanicam.

Güle güle kullanin evet var ayni tarzda bir cok markanin arastirmistim baya ama kumaşı için bunu tercih ettim. Biz de kurduk baktik kaldirdik sonra cok erken deyip memnun kaliriz bence Allah icinde saglikla uyuduğu uyandığı oynadigi gunleri görmeyi nasip etsin

S Sonbahar12345
Dün yazdım görmedin sanırım Benim kıyafet dışında aldığım hiç birşey yok. Arabanın modelini ve park yatak beğendik daha sipariş vermedik. Başka neler almalıyım. Sen benden tecrübelisin (burun temizleme, babyphone, tırnak makası seti,v.s)
S Sarisinmelekk
Sen nasıl oldun? hastaneden çıktın mı? Sende yardımcı olursan sevinirim.

Ben de Kraft'in park yatagini aldim gecen gun. Hem de indirimdeydi çok hesaplı oldu. Hem yatak olarak kullaniliyor. Bu arada alt kati da ivir zivir oyuncak vs doldurmak icin kullanilir. Ilerde ise yatak olarak kullanilmasa bile oyun parki olarak kullaniliyor. Cok kullanisli. O suslu besiklere cok heves ettim ama kullanisli degil. Butceme uygun en isime yarar bir sey almak zorundaydim. Park yatak oneririm bende

Bende kısa zamanda olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal la son 2,3 hafta bebeği sıkıntıya koymaya başlamış. Kesinlikle Dr hatası ilçede ki Dr gidiyordum bana herşey yolunda dedikçe bende hiç şüphe olmadı en hakkımı helal etmiyorum asla o travma yüzünden 2. oğlumda hamilelik süreci korku endişeyle geçti. bu hamileliğin biraz rahat geçiyor. Yine de kötü düşünme gittiğin Dr iyiyse yeni atanmış değilse inş hiç bişey olmaz o Dr yeni atanan Dr du ilk görev yeriydi

Bende bu markaya bakıyorum kullanışlı gibi duruyor. İçine yatak ne aldınız yenidogan için?

Bende bu markaya bakıyorum kullanışlı gibi duruyor. İçine yatak ne aldınız yenidogan için?
Ya aslında kalın bir matı var icinde ama sert geldi bana yatirilmaz, ancak ileride oyun oynarken kullanilabilir. Ben yatak almadım kiz kardesim verdi bana cunku. O yuzden hic arastirma bile yapmadim fikrim yok bu konuda belki alan arkadaslar varsa yardimci olur

Kizlar merhaba, dün 28+0daydim ve doktor kontrolune gittim, bebisim 1150gr.olmus, normal mi sizce o donemde, internetten baktim normal gorunuyordu dr.da normal dedi ama bazi olculeri 3 4 gun geri cikinca insan bi tedirgin oluyor, hatta dr ilk bi olctu 2hafta geri cikti baş olcusu sonra tekrar olctu haftasiyla uyumlu cikti, olcumden olcume de fark ediyor demekki cok tedirgin oluyor insan boyle bebisimin boyu haftasindan uzun cikiyo, dr.un soylemesine gore kilosu boyuna gidiyormus, boyu uzun beli ince dedi, kizimin boyu babasina cekmis demekki annesine cekmemesi iyi oldu

Ay bilmiyirum sekilleri hic hos durmuyoryani asiri dandik duruyirlar..kullanan herkes de cok memnun tabi...beni de zaten cezbeden tarafi katlanabilmesi

Ay bilmiyirum sekilleri hic hos durmuyoryani asiri dandik duruyirlar..kullanan herkes de cok memnun tabi...beni de zaten cezbeden tarafi katlanabilmesi
Hahah 3. aydan beri bebek yatağı konusunu anlamaya gayret ediyorum. İlk noktadan beri bu park yataklar neden bu kadar çirkin diye söyleniyordum. Kendime benzeyen birini buldum.

Gerçekten hayalimdeki, şu muhteşem el işçiliği bambu beşiklerden almaktı. Parasını falan geçtim yani tamamen kendimi şımartma amaçlı, istediğim olsun diye almak istiyorum. Ama göz göre göre de gidip kullanışsız bişey almaya gönlüm razı olmuyor. Park yataklar hem ucuz hem kullanışlı duruyor ama hiç beğenmiyorum. Yine de taşınabilir seyahat tipi park yatak alacağım. Çünkü ailelerimiz çoğunlukla yazlıktalar ve onların yanına gittiğimizde gerekecek. Ayrıca kendimizde ordan oraya gitmeye pek meraklı tipleriz, pandemi hafiflediği an uygun türde gezilere başlarız 3-4 yaşa kadar kullanırız.
Bunun dışında evde kendimiz makrome hamak beşik yapacağız annemle onu salonda kullanacağız tavandan sarkıtıp.
Anne yanı için en çok next2me beğeniyorum ama kullanım süresine göre pahalı geliyor. Bence 8-10 aydan sonra bebek tırmanıp ayağa kalkınca kullanılmaz bu.

İstediğim gibi bir şey bulamadığım için sanırım özel tasarım bir yatak yaptıracağım bambudan. Bir iki ekip buldum isteğe göre yapan. Ek güvenlikler, boyutunu değiştirmeler vs. Biraz üzerinde düşünüp 3 boyutlu çizip yapabilirim gibi geliyor. Pahalıya çıkar muhtemelen de işte buna da çok heves ettim. Güzel bir çizim çıkartırsak yaptığımız modeli paylaşırım. Ama 1,5 aydan önce bitmez bizim iş :)

Valla kızlar benim de aklımda cok guzel yataklar var tabiki ahşap olur bambu olur çok hoş duruyor, hep öyle hayal kurmustum, prensesler gibi bir yatak hatta oda hazirlayayim isterdim, herkesin vardir aklında illa ama hayaller ve gercekler malesef biraz arastirinca park yatakla aynı özellige sahip olan ahşap yataklar aşırı pahalı ve 3-4 yasindan sonra kullanma imkanı kalmıyor tamamen maddi bakıyorum olaya şahsen. Ben bebek odasi da yapmadim mesela. Evlendigimizde cocuk odasina bir bazali baslikli yatak, hepsi beyaz 4 kapakli dolap, 1 tek kapakli dolap, bir de calisma masasi almistik zaten ilerisini dusunerek, cocuk olana kadar misafir odasi gibi de kullaniriz hem dedik. Cocuk park yataktan ayrilinca direk odasina geciricem insallah he içimde kalmadi mi bebek odasi? Kaldi tabiki ama sirf mantiksiz geldigi icin zevklerimden vazgectim ama maddiyat sıkıntınız yoksa yapın tabi icinizde kalmasin kimse bisey diyemez de bizimkilere de cirkin falan demeyin yahu aliniyorum

Kızlar park yatak beğenmeyip o tarz arayanlara bunu önerebilirim. Oğlumda iki yıl bunu kullandım arkadaşımdan almıştım daha da kullanılırdı da çocuğu olunca geri verdim yukarı aşağı iki kademesi var çok memnun kalmıştım yine arkadaştan bunu alabilirim yatak odama sığarsa ev değişince oda küçüldü çünkü

Benim ebem hep der hareketi azaldimi hemen gel,,, yani senin belirti vermis hareketleri azalmis... rabbim diger tarafta sefaatci etsin size Diger cocuklarinin acisini göstermemis

Kizlar ahsap veya seyahet yatagi istege ve özelliklede maddi duruma bagli... insanin durumu el verir en pahalisini alir dokunmaz ama tasinmak isteyen yada durumu el vermeyen yada 1 2 sene idareten alip oda ayiricaksa tabikide park yatagi yeterli oluyor... burda seyahat yatagi diye geciyor yatili bir yere gittikmmi yada turkiyeye geldikmi tasinmasi kolay die icinde yatiyorlar..sadece Park yatakda ahsap yataklar kadar kullanisli yani almak isteyen gönül rahatligiyla alabilir... ama kücük ahsap yataklar helede sallananlar cok kisa süreli kullaniliyor

Yazicaldi
yazicakdim canim artik atladim demekki canim cok alinacak sey var liste uzun baya bazi arkadaslarda paylasmisdi cok sey oldugu icin tek tek aklima gelmiyor cok sey atlarim yoksa ama happy mom die bi uygulama var ordada liste yapmislar anne icin bebek icin göz atabilirsin

Kizlar ben dun doktora gittim bir sonraki randevum da 1 ay sonra yani 32.haftada, doktor 32den sonra 3haftada bir kontrol ederiz dedi, 2 haftaya inmesi gerekmiyo muydu bunun, sizin doktorlar kontrollerin rutinleri icin bisey dediler mi? Ne zamandan sonra haftalik kontroller ve nst.ler oluyor? Onu sormayi unuttum da doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…