2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Haha çok tatlısın. Kusura bakma. tamamen benim görsel takıntı uyuzluğum. Bazı şeylere taktım mı kafamdan atamıyorum bu tarz görsel işlerde. Mesleki deformasyon diyelim.

Ben bu park yatak meselesine bi eğilicem iyice. Üretimine geçebilirim böyle giderse. Zaten bi tane alıcam kesin. Esas yatak olayı doğum sonrasına da kalabilir. Bu park yataklar anne yanı gibi de kullanılıyor mu peki? Next2me gibi hemen bitişik olarak anneyle aynı hizaya getirilecek şekilde?

Tamam canım buradan alacağım için nereden ne almalıyım bilemediğim için. Bilen birine sormak daha iyi dedim

Ben de terazi burcuyum uyuma ve görsele çok önem veririm aslında ama şartlar elverdiğince işte evet anne yanı olabileni seçtim ben de bitişik oluyor, yatağa bağlanmasi icin kemer gibi biseyi var. Yatagin yan tarafinda ayarı da var ayni hizaya geliyor indirince Yoyko 8 in 1 yazarsaniz cikar ozellikleri internette.

Tamam canım buradan alacağım için nereden ne almalıyım bilemediğim için. Bilen birine sormak daha iyi dedim
Hıı nerden ne alacagını soruyorsun ben ne lazım olur olu anladım babywalz , babymarkt, my toys bu 3 yerde hersey bulabılırsın bebek esyaları özellıkle babymark cok ındırımlı oluyor app ındır hep takıp et gunluk ındırımlerıde cok,,, h&m ve c&a elbıseleını aldım oranın guzel ve uygun ,,Rossmann ve dm oralardanda krem sampuan ve bezlerını alabılırsın her markanın var emzık bıberon aklına gelen hersey

Yani gercekten zevk meselesi demekki ben zerre begenmiyorum...ama etrafimda 10 kisiden 8-9u bu park yataklari oneriyor...ben de sanirim kullanisli olmasindan cok gorunce icimin acildigi bir yatak istiyorum sizinkinizi de merak ettim fotograf paylasirsinizsaglikla gelsin bebislerimiz gerisi tabiki onemli degil

Yaaa canimmcirkinden kasit gozumuze hitap etmemesi.. guzellik zaten goreceli biseydir....misal benim begendigim bir kiyafet size cirkin gelebilir ...alinmayin saglikla kuzular gelsin de her sey bos ...ben de biraz maddi konusunu dusunuylrum tabiki gidip bir yataga 20 bin veremem ama park yataklar 1.500 tl ise gozume guzel gelen 2 bindir yani cok fark yoktur..veya daha da asagida olabilir ama herkeste bir maddi sinir vardiryani su sepet besikler var mesela 600 tllik onlar bile gozume daha şik duruyor mesela

Evet evet çok şık o sepet beşikler ben de seviyorum ama sonra napcam onu diyorum havaya para vermis olcam gibi geliyo uzun sureli kullanayim paranin hakkini versin diye dusunmekten oluyor boyle

Kızlar ben de park yatak aldın joie marka e-bebekten. Ben de park yatakları hiç beğenmiyordum çadıra benziyo sanki birinden emanet almışsın gibi duruyor diyodum. Benim aldığım model commuter change en temeli yani anne yanı falan olamiyor sadece kademesi var bebek ayaklaninca alta indirip kullanıyorsun.

Ben de şöyle yapayim böyle yapayim, ay instagramdaki x kişinin bebek odası ne güzel falan diye iç geçiriyordum ama düşününce bebeğe ne kadar süslü oda yaparsan yap zaten ilk aylar hep yanimizda güvende olması gerekli. Küçük beşikler ahşap vs çok tatlı ama sonradan yerin yoksa ne yapacaksın? 6 aydan sonra yazık çöpe mi gitsin satmaya mı ugraşacksin. Söküp çıkarması bile dert..

Standart karyola alsan gene ilk aylar için anne yanı bişeye ihtiyaç var ya da oda taşıyacaksin. Bir de kendi evinizse düzen bozulmayacaksa eğer alın yapın istediğiniz gibi. Herkesin kendi hayatına yaşayışına ülkesine hatta şehrine kadar değişiyor tercihleri.

ben kendi açımdan hem taşınır olsun ilk aylar yanıma getireyim, sonra odasına geçici olarak idare etsin biraz büyüyene kadar, doğumdan 3 ay sonra taşınacağim belirsiz durumum, eşim işi gereği şehir dışına gidiyor yalnız kalma anneme gitme durumlarım olacak gibi gibi nedenlerden ötürü görüntüsüne bayılmasam da park yatak aldım benm için en mantıklısı bu idi.

size de tavsiyem o dur ihtiyaca yönelik almaya çalışın ki paranız ziyan olmasın. Pişman olmayın sonradan. İlk bebeği bekleyenler olarak tecrübesisiz elbet keşke şunu yapmasaydık dedigimiz şeyler olacak ama pahalı ürünlerde olmasin en azından herkese iyi alışverişler

Bunu almayo düşünüyorum ölçüleri 70 e 120ydi sanırım 2-3 yaşuna kadar kullanabiliyor. Kademe ayarı sallanabilme özellikleri var. Bebek ayaklandığında ayarı aşağı inip atlamamasıno sağlayabileceğim bu benim için önemli bi kriterdi. Ben de park yatak almakla bunun arasında kaldım. Sepet beşiklere de baktık ama tavsiye etmiyorum. Sepet beşikler maksimum 1 1.5 yaşına kadar kullanım sağlıyor. Sallanma özelliği var ama çoğunda kademe ya da anne yatağıyla bir olma özelliği yok. Yani bebeği sürekli yataktan eğilip alıp yatağa eğilip bırakmak gerekiyor. Sezeryan doğum yapacak ya da fıtığı olan anneler için zorlayıcı olabilir çünkü ilk aylar nerdeyse 2 saate bir emzirmek gerekecek. Bambu sepet beşik istiyordum ben çok güzeller hatta yaptıracaktım ucundan döndüm. Kafamı da karıştırmıylr değil. Ama bambu sepet beşikte de ayarlanabilir özellik yook. 2 yaşından sonra da montessori oda yaparım diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 39D392A1-53BA-4B51-810B-E35D3AA1CF3C.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 78
Babywalz takipteyim, babymark da indireyim sağolasın

Bende park yatak düşünüyorum. Kuzenim tahta almıştı çok rahat olmadığını park uatak alarak daha rahat ettiklerini söyledi

Park yataklar görünüş olarak benim de hiç hoşuma gitmiyordu. Ama oğlumda yine de park yatak aldım iki kademeli yanlarında bez ıslak mendil falan koymak için gözleri de var. Yan tarafına alt değiştirme için aparatı var onu yerleştirince baya kullanışlı oldu. Tabi o sepet beşiklerde içimde kaldı baktım olmayacak gittim yuvarlak olanlarından değil de dikdörtgen şeklinde olanlarından aldım yatağı yorganı cibinliği hepsi içinde. Tekerlekli olunca da istediğim odaya
taşırım falan diye diye düşündüm. Park yatak odasındaydı. Ama işte hareketlenmeye başlayınca kullanılmıyor. 6 ay kullanmadım bile kaldırdım. ama en azından içimde kalmadı. Kullanış açısından park yatak daha rahat geldi

Umutumut82 Selam canım nasılsın? Şekerin düştü mü?

Slm canım bu sabah aclık 99 tokluk 143 dü. Dahiliye doktoru çok iyi dedi ama kadin dogumcu yinede aclik yüksek dedi. Valla sapıttım ne yapacagimi. Baska bir dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Sen nasilsin şekerin nasil

Kızlar burada daha önce biri yazmisti ama kim hatirlamiyorum afedersiniz buyuk wc ye ciktiktan sonra lekelenmesi olmustu. Dikkatimi cekmisti ama basima gelmedigi icin fikir veremedim. Simdi benim basima geldi. Başına gelen varsa bilgilendirir mi beni ? 2 kez oldu buyuk wc ye ciktigimda cok fazla ikinmadigim halde akintiyla birlikte kan da geliyor peceteye. Doktora soyledim ama önemsiz deyip geciyor, tekrar 2.ye oldugunu soyledim bu tür kanamalar hemen sonlanmaz dedi. Ancak rahim agzi acilirsa tehlikeli olurmus. Onu da ben anlayamam ki gel bakalim demesini bekledim demiyor. Baska bir doktora gözükücem en sonunda.

100 lük isteyecek sanırım doktor. Henüz görüşmedim ama.
bunu zor yaptırdım. Direkt diyetisyene gitsem olmaz mı acaba
Bida istemedi benim doktorum hemoglobin a1c istedi açlık ve 1 saat tokluk istedi. Hamoglabina1c testi 3aylık şekeri gösteriyormuş zaten. Değerlendirecek bu hafta tekrar evde de ölçüyorum alet pek doğru göstermiyo evdekiler ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…