- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #19.101
Evet malesef bende 143 tü sınırdayım şekerli sayılıyorumSelamlar herkese
Sabah 50 mg şeker yükleme testi yaptırdım. Tokluk 154 çıkmış. Yüksek kabul ediliyor bu durumda , değil mi
100 lük isteyecek sanırım doktor. Henüz görüşmedim ama.Evet malesef bende 143 tü sınırdayım şekerli sayılıyorum
Haha çok tatlısın. Kusura bakma.Valla kızlar benim de aklımda cok guzel yataklar var tabiki ahşap olur bambu olur çok hoş duruyor, hep öyle hayal kurmustum, prensesler gibi bir yatak hatta oda hazirlayayim isterdim, herkesin vardir aklında illa ama hayaller ve gercekler malesefbiraz arastirinca park yatakla aynı özellige sahip olan ahşap yataklar aşırı pahalı ve 3-4 yasindan sonra kullanma imkanı kalmıyor tamamen maddi bakıyorum olaya şahsen. Ben bebek odasi da yapmadim mesela. Evlendigimizde cocuk odasina bir bazali baslikli yatak, hepsi beyaz 4 kapakli dolap, 1 tek kapakli dolap, bir de calisma masasi almistik zaten ilerisini dusunerek, cocuk olana kadar misafir odasi gibi de kullaniriz hem dedik. Cocuk park yataktan ayrilinca direk odasina geciricem insallah he içimde kalmadi mi bebek odasi? Kaldi tabiki ama sirf mantiksiz geldigi icin zevklerimden vazgectim ama maddiyat sıkıntınız yoksa yapın tabi icinizde kalmasin kimse bisey diyemez de bizimkilere de cirkin falan demeyin yahu aliniyorum
Tamam canım buradan alacağım için nereden ne almalıyım bilemediğim için. Bilen birine sormak daha iyi dedimYazicaldi
yazicakdim canim artik atladim demekkicanim cok alinacak sey var liste uzun baya bazi arkadaslarda paylasmisdi cok sey oldugu icin tek tek aklima gelmiyor cok sey atlarim yoksa ama happy mom die bi uygulama var ordada liste yapmislar anne icin bebek icin göz atabilirsin
baya yüksekSelamlar herkese
Sabah 50 mg şeker yükleme testi yaptırdım. Tokluk 154 çıkmış. Yüksek kabul ediliyor bu durumda , değil mi
Ben de terazi burcuyum uyuma ve görsele çok önem veririm aslında ama şartlar elverdiğince işteHaha çok tatlısın. Kusura bakma.tamamen benim görsel takıntı uyuzluğum. Bazı şeylere taktım mı kafamdan atamıyorum bu tarz görsel işlerde. Mesleki deformasyon diyelim.
Ben bu park yatak meselesine bi eğilicem iyice. Üretimine geçebilirim böyle giderse. Zaten bi tane alıcam kesin. Esas yatak olayı doğum sonrasına da kalabilir. Bu park yataklar anne yanı gibi de kullanılıyor mu peki? Next2me gibi hemen bitişik olarak anneyle aynı hizaya getirilecek şekilde?
Hıı nerden ne alacagını soruyorsun ben ne lazım olur olu anladımTamam canım buradan alacağım için nereden ne almalıyım bilemediğim için. Bilen birine sormak daha iyi dedim
Yani gercekten zevk meselesi demekki ben zerre begenmiyorum...ama etrafimda 10 kisiden 8-9u bu park yataklari oneriyor...ben de sanirim kullanisli olmasindan cok gorunce icimin acildigi bir yatak istiyorumHahah 3. aydan beri bebek yatağı konusunu anlamaya gayret ediyorum. İlk noktadan beri bu park yataklar neden bu kadar çirkin diye söyleniyordum. Kendime benzeyen birini buldum.
Gerçekten hayalimdeki, şu muhteşem el işçiliği bambu beşiklerden almaktı. Parasını falan geçtim yani tamamen kendimi şımartma amaçlı, istediğim olsun diye almak istiyorum. Ama göz göre göre de gidip kullanışsız bişey almaya gönlüm razı olmuyor. Park yataklar hem ucuz hem kullanışlı duruyor ama hiç beğenmiyorum. Yine de taşınabilir seyahat tipi park yatak alacağım. Çünkü ailelerimiz çoğunlukla yazlıktalar ve onların yanına gittiğimizde gerekecek. Ayrıca kendimizde ordan oraya gitmeye pek meraklı tipleriz, pandemi hafiflediği an uygun türde gezilere başlarız 3-4 yaşa kadar kullanırız.
Bunun dışında evde kendimiz makrome hamak beşik yapacağız annemle onu salonda kullanacağız tavandan sarkıtıp.
Anne yanı için en çok next2me beğeniyorum ama kullanım süresine göre pahalı geliyor. Bence 8-10 aydan sonra bebek tırmanıp ayağa kalkınca kullanılmaz bu.
İstediğim gibi bir şey bulamadığım için sanırım özel tasarım bir yatak yaptıracağım bambudan. Bir iki ekip buldum isteğe göre yapan. Ek güvenlikler, boyutunu değiştirmeler vs. Biraz üzerinde düşünüp 3 boyutlu çizip yapabilirim gibi geliyor. Pahalıya çıkar muhtemelen de işte buna da çok heves ettim. Güzel bir çizim çıkartırsak yaptığımız modeli paylaşırım. Ama 1,5 aydan önce bitmez bizim iş :)
Yaaa canimmValla kızlar benim de aklımda cok guzel yataklar var tabiki ahşap olur bambu olur çok hoş duruyor, hep öyle hayal kurmustum, prensesler gibi bir yatak hatta oda hazirlayayim isterdim, herkesin vardir aklında illa ama hayaller ve gercekler malesefbiraz arastirinca park yatakla aynı özellige sahip olan ahşap yataklar aşırı pahalı ve 3-4 yasindan sonra kullanma imkanı kalmıyor tamamen maddi bakıyorum olaya şahsen. Ben bebek odasi da yapmadim mesela. Evlendigimizde cocuk odasina bir bazali baslikli yatak, hepsi beyaz 4 kapakli dolap, 1 tek kapakli dolap, bir de calisma masasi almistik zaten ilerisini dusunerek, cocuk olana kadar misafir odasi gibi de kullaniriz hem dedik. Cocuk park yataktan ayrilinca direk odasina geciricem insallah he içimde kalmadi mi bebek odasi? Kaldi tabiki ama sirf mantiksiz geldigi icin zevklerimden vazgectim ama maddiyat sıkıntınız yoksa yapın tabi icinizde kalmasin kimse bisey diyemez de bizimkilere de cirkin falan demeyin yahu aliniyorum
Evet evet çok şık o sepet beşikler ben de seviyorum ama sonra napcam onu diyorum havaya para vermis olcam gibi geliyoYaaa canimmcirkinden kasit gozumuze hitap etmemesi.. guzellik zaten goreceli biseydir....misal benim begendigim bir kiyafet size cirkin gelebilir ...alinmayin saglikla kuzular gelsin de her sey bos ...ben de biraz maddi konusunu dusunuylrum tabiki gidip bir yataga 20 bin veremem ama park yataklar 1.500 tl ise gozume guzel gelen 2 bindir yani cok fark yoktur..veya daha da asagida olabilir ama herkeste bir maddi sinir vardir yani su sepet besikler var mesela 600 tllik onlar bile gozume daha şik duruyor mesela
Bunu almayo düşünüyorum ölçüleri 70 e 120ydi sanırım 2-3 yaşuna kadar kullanabiliyor. Kademe ayarı sallanabilme özellikleri var. Bebek ayaklandığında ayarı aşağı inip atlamamasıno sağlayabileceğim bu benim için önemli bi kriterdi. Ben de park yatak almakla bunun arasında kaldım. Sepet beşiklere de baktık ama tavsiye etmiyorum. Sepet beşikler maksimum 1 1.5 yaşına kadar kullanım sağlıyor. Sallanma özelliği var ama çoğunda kademe ya da anne yatağıyla bir olma özelliği yok. Yani bebeği sürekli yataktan eğilip alıp yatağa eğilip bırakmak gerekiyor. Sezeryan doğum yapacak ya da fıtığı olan anneler için zorlayıcı olabilir çünkü ilk aylar nerdeyse 2 saate bir emzirmek gerekecek. Bambu sepet beşik istiyordum ben çok güzeller hatta yaptıracaktım ucundan döndüm. Kafamı da karıştırmıylr değil. Ama bambu sepet beşikte de ayarlanabilir özellik yook. 2 yaşından sonra da montessori oda yaparım diye düşünüyorum.Ben de henuz almadim ve cok kararsizim...insanlar genelde park yatak oneriyor su plastik olan ...kaylanabilme ozelligi disinda bana hic cazip gelmiyor sahsen asiri cirkin duruyorlarahsap olanlari da emsonradan yer kapliyor diyorlar bilemiyorum yani alan arkadaslar varsa resimli atarlarsa cok makbule gecer
Babywalz takipteyim, babymark da indireyim sağolasınHıı nerden ne alacagını soruyorsun ben ne lazım olur olu anladımbabywalz , babymarkt, my toys bu 3 yerde hersey bulabılırsın bebek esyaları özellıkle babymark cok ındırımlı oluyor app ındır hep takıp et gunluk ındırımlerıde cok,,, h&m ve c&a elbıseleını aldım oranın guzel ve uygun ,,Rossmann ve dm oralardanda krem sampuan ve bezlerını alabılırsın her markanın var emzık bıberon aklına gelen hersey
Bende park yatak düşünüyorum. Kuzenim tahta almıştı çok rahat olmadığını park uatak alarak daha rahat ettiklerini söylediYani gercekten zevk meselesi demekki ben zerre begenmiyorum...ama etrafimda 10 kisiden 8-9u bu park yataklari oneriyor...ben de sanirim kullanisli olmasindan cok gorunce icimin acildigi bir yatak istiyorumsizinkinizi de merak ettim fotograf paylasirsiniz saglikla gelsin bebislerimiz gerisi tabiki onemli degil
Umutumut82 Selam canım nasılsın? Şekerin düştü mü?
Bida istemedi benim doktorum hemoglobin a1c istedi açlık ve 1 saat tokluk istedi. Hamoglabina1c testi 3aylık şekeri gösteriyormuş zaten. Değerlendirecek bu hafta tekrar evde de ölçüyorum alet pek doğru göstermiyo evdekiler ama...100 lük isteyecek sanırım doktor. Henüz görüşmedim ama.
bunu zor yaptırdım. Direkt diyetisyene gitsem olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?