Tam sürpriz olacak deseneİlk kızım saçlıydı simsiyah saçları vardi. Küçük kızım sarışın doğdu yaşına kadar erkek gibiydi hala da yanları seyrek. Ince telli. Bu nasıl olacak cok merak ediyorum. Eşimin saç yapısı küçük kızımla benzer. Insallah ona benzemez
Hareket ettiğimde sertleşme oluyor sadeceO zaman hic stres yapmayayim aksama dogru karninda agirlasm da oluyor mu
Bak dedi bu dik dik olanlar saçıAy heyecanlandım şimdi bak
2 hafta sonrası için bi sebebim oldu gitmeye
Yüzünü göstermiyor diye o kadar heyecanlanamıyordum artık
O yüzden tüm önlemimi aldım
Bi de dediğim gibi Türkçe konuşmuyorum
O yüzden çok anlamaz kimse
Ben 1 ve 2 numaradan birer paket aldım
Duruma göre sonra alacağım
Kaç kg olmuş bebişşBak dedi bu dik dik olanlar saçıbu arada belki 30 kasım olmazsa 2 Aralık olur dedi doğum
Bak dedi bu dik dik olanlar saçıbu arada belki 30 kasım olmazsa 2 Aralık olur dedi doğum
32+5 deyim 46.5 cm 2.319 grKaç kg olmuş bebişş
Evet 2. Sezeryan olcakSezaryen mi?
Evet 2. Sezeryan olcak
Canim senin normal mi olacak sezeryan mi ? Benimki niye bu kadar erken verdi tarihi şuan ben 32+1 deyim bana da 2 aralık dedi doğumaBak dedi bu dik dik olanlar saçıbu arada belki 30 kasım olmazsa 2 Aralık olur dedi doğum
Ya benim de ayaga kalktgmda yarim saatten fazla ayakta kaldigimda falan oluyor o sertlesme/kasilma. Neden ola kiHareket ettiğimde sertleşme oluyor sadece
Sezeryan olcak valla 38+5 de alırım anca 1-2 gün önce olur olursa dedi. Solunum sıkıntısı çekmesin dedi erken almaya gerek yokmuş ne kadar dursa o kadar iyi dediCanim senin normal mi olacak sezeryan mi ? Benimki niye bu kadar erken verdi tarihi şuan ben 32+1 deyim bana da 2 aralık dedi doğuma
Yani o tarihte bizde 38+1 oluyoruz pek fark eder mi acaba ? Normali bu mu sence de ?Sezeryan olcak valla 38+5 de alırım anca 1-2 gün önce olur olursa dedi. Solunum sıkıntısı çekmesin dedi erken almaya gerek yokmuş ne kadar dursa o kadar iyi dedi
Bilmem ki bn kasım 27 olsun dedim naptın dedi olmaz dedi belki 30 kasım yaparız dedi erken gelmek istemezse bi sıkıntı olmazsa dediYani o tarihte bizde 38+1 oluyoruz pek fark eder mi acaba ?
Anladım canım teşekkür ederim .Bilmem ki bn kasım 27 olsun dedim naptın dedi olmaz dedi belki 30 kasım yaparız dedi erken gelmek istemezse bi sıkıntı olmazsa dedi
Erken almak istemiyorum dedi özellikle
İlk doğum 39 görsen de olur ikinci diye beni 38+5 de alıyorYani o tarihte bizde 38+1 oluyoruz pek fark eder mi acaba ? Normali bu mu sence de ?
Bak seninki de 39 gibi alacak işte32+5 deyim 46.5 cm 2.319 gr
Dr bekletelim solunum sıkıntısı olmasın kasık olmasın dedi 38i dolu dolu doldursun istiyor nasip bakalım erken gelmek istemezse
Evet geçen defa böyle dediniz dedim ameliyata gidecekti kafa karıştı demekki bu sefer net konuştuBak seninki de 39 gibi alacak işte
Tam 38 de alacaktir canimCanim senin normal mi olacak sezeryan mi ? Benimki niye bu kadar erken verdi tarihi şuan ben 32+1 deyim bana da 2 aralık dedi doğuma
Bana 1 Aralık'ta alırız dedi ben 2 ye direttim . Ve 38+1 oluyor bu tarihte . Ne kadar kalsa o kadar iyi haklısınİlk doğum 39 görsen de olur ikinci diye beni 38+5 de alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?