- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
İmza yerinde niye 34 yazıyo ki32+5 deyim 46.5 cm 2.319 gr
Dr bekletelim solunum sıkıntısı olmasın kasık olmasın dedi 38i dolu dolu doldursun istiyor nasip bakalım erken gelmek istemezse
Bana dün Aralık 12-15 dedi ben hatırlattım sezeryan olucam diye normal değil benimki belimden ötürü o da 1 Aralık o zaman dedi ,tam 38 oluyor ben 2 Aralık istiyorum deyince de ona evet dedi . Zaten istende 1 hafta önce ayrılmış oluyorum böylece canimTam 38 de alacaktir canim
33 içindeyim 2gün önde ilk zamandan kalma 33 olunca otomatik 34. İçinde diyorİmza yerinde niye 34 yazıyo kisat a göre mi bu tarih doğum 9 aralık yazıyo benim 3 gün varmış aramızda
33+0ım ben buarada
Aynen. O yüzden saçları görünüyor mu çok merak ediyorum. Erkek çocuk bide saç takıntısı olur yazık yavrumun. Bi ara eşim ektirmeye takmıştı kafayı. Saçı var ama az. Küçük kızım öyle diyor. Baba sen kel değilsin ama az saçın var diyorTam sürpriz olacak desene
Bilmiyorum ki yürüyüşe çıkıyorum işte hareket etmeye başladığım anda taş gibi oluyor karnımYa benim de ayaga kalktgmda yarim saatten fazla ayakta kaldigimda falan oluyor o sertlesme/kasilma. Neden ola ki
Direk 2 numaradan başlıcam ben kızım 3 kilo doğmuştu 2 numaradan başladım bunda da 1 almadımKızlar sleepy 1 numara bebek bezi inşallah çok almamışınızdır. Hastane çantamı hazırlıyorum şimdi açtım. Minicik bu yaa. 3 kg üzari doğan bebiş en fazla 20 gün kullanır belki daha az.
Ben kendiminkine şişko diyordum dün 2300 g çıktı diye, seninki benimkinden de şişko çıktı, rahatladımKontrolden geldim ve calisabilir raporumu aldim
Kızçem hala 2 hafta önde. 2520 gr 46 cm .
O kadar kipir kipirdi ki doktor zorla ölctü
M morruj1 Fizik tedaviye gidebilirdin, benim eşim fizik tedavi doktoru, magnezyuma başlamadan önce sürekli sırt ağrım oluyordu, önce kremlerle destekledi, ağrıdıkça sürdü, sonra anestezik iğneler vurdu, azalttı. En son da magnezyum tamamen geçirdi. Üstelik bende skolyoz var. Yani hamile olmasan bile sporsuz kaldın mı ağırır, bir de bebişin ağırlığıyla çekilmez oluyordu.Bu halde de fizik tedavi ne kadar doğru ki hamile halimizle yani yan tam popo üstü sağ sol demi sizinkide tek istediğim şu süreci sağlıklı şekilde atlatmak gerçekten strese girdim, geçti mi peki şuan nasılsınız?
Ben diyet yapacam ya.Ben kendiminkine şişko diyordum dün 2300 g çıktı diye, seninki benimkinden de şişko çıktı, rahatladım
Ben doğru dürüst kilo da almadım. 4 kilodan biraz fazla. Bir de diyet yapsam olmaz herhaldeBen diyet yapacam ya.
Ac birakacam
Benimkide sanki birşey tutup koparıyor gibi ani bir hali oluyor ödüm kopuyor kordonu filan halledecek diyeYa bazen benimki titriyor ve cirpiniyor gibi hareket ediyor napio anlamiyorum
Doktor önerdi zaten riskli bir durum olsa önermezdi diye düşünüyorum ama ben tembelliğimden gitmemeyi tercih ettim. Bir de dinlenince azalıyor ağrılar, artarak devam ederse elbette gideceğim. TeşekkürlerM morruj1 Fizik tedaviye gidebilirdin, benim eşim fizik tedavi doktoru, magnezyuma başlamadan önce sürekli sırt ağrım oluyordu, önce kremlerle destekledi, ağrıdıkça sürdü, sonra anestezik iğneler vurdu, azalttı. En son da magnezyum tamamen geçirdi. Üstelik bende skolyoz var. Yani hamile olmasan bile sporsuz kaldın mı ağırır, bir de bebişin ağırlığıyla çekilmez oluyordu.
Yani doktor hamile de olsan alternatif tedavi yöntemlerinden anlıyorsa sana göre bir şey bulur.
Bende kilo almadim hala 5 kg. Ama bebiskom aliyor.Diyet yaparken veririm bide kiloyuBen doğru dürüst kilo da almadım. 4 kilodan biraz fazla. Bir de diyet yapsam olmaz herhalde
Iste o benim doktorum muayene ederken de olmustu doktorum ona kasilma demisti. Ama o hafta enfeksiyon cikti bende, tedavi oldum. Enfeksiyon bitti, eskisi kadar cok olmasa da yine ayaga kalktigimda oluyor ama anlayamiyorum kasilma mi bebegin agirligi sertligi miBilmiyorum ki yürüyüşe çıkıyorum işte hareket etmeye başladığım anda taş gibi oluyor karnımDoktora sorayım yarın
Ay benimki de aynen oyleBenimkide sanki birşey tutup koparıyor gibi ani bir hali oluyor ödüm kopuyor kordonu filan halledecek diye
Aynen. O yüzden saçları görünüyor mu çok merak ediyorum. Erkek çocuk bide saç takıntısı olur yazık yavrumun. Bi ara eşim ektirmeye takmıştı kafayı. Saçı var ama az. Küçük kızım öyle diyor. Baba sen kel değilsin ama az saçın var diyor
Merak etme kordona bişi yapmazBenimkide sanki birşey tutup koparıyor gibi ani bir hali oluyor ödüm kopuyor kordonu filan halledecek diye
Geçen gün buradan bir arkadas yazmış ya plesantasina vurmuş kanatmis diyeAy benimki de aynen oyleHeralde ayagina kordon dolandi cikarmaya calisiyor diyorum
Bizim kızlar narin yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?