2021 Aralık Anneleri

İnşallah unutmam not aldım haber ederim

Tahmini yaşı gününden 5 gün önce ise de 38+6 olmuş oluyo benimki Aralık 2 de , şimdi ultrason kağıdına baktım dün ben 32+0 olarak gittim ama GA(AUA)32+5 yazıyor bilgilerinde kuzum o zaman normaldir demi 2 Aralık B BitterCikilata

Önde çıktıysa Bnm de 32+5 bugün 33+2 çıkmış önde gitmesi erken almayı gerektirmiyormuş sen bi dahakine detaylı konuşursun

Son zamanlarda net belli olur

Bana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?
İşte onu dedim ya erken en az 39 görmen lazım 2.yi dr Bnm nerdeyse 39 alcak konulursun biraz daha beklesin de bakalım ne diyecek

Bana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?
Benimkini de 38 de alacak anladigim kadariyla. 36 da geldiginde sezeryan gunu verecegim 1 hafta sonra tekrar gelirsin kontrol ederiz sonraki hafta aliriz dedi. 38 de alsin ya benimkini

Benimkini de 38 de alacak anladigim kadariyla. 36 da geldiginde sezeryan gunu verecegim 1 hafta sonra tekrar gelirsin kontrol ederiz sonraki hafta aliriz dedi. 38 de alsin ya benimkini
Senin ikinci diye öyle benim ilk sizlerde geçmiş dikişler sıkıntı olmaması içinde 38 de alıyorlarmış ,benim arkadaşın 37 de 2.almis doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…