İnşallah unutmam not aldım haber ederimIste o benim doktorum muayene ederken de olmustu doktorum ona kasilma demisti. Ama o hafta enfeksiyon cikti bende, tedavi oldum. Enfeksiyon bitti, eskisi kadar cok olmasa da yine ayaga kalktigimda oluyor ama anlayamiyorum kasilma mi bebegin agirligi sertligi miSordugunda beni etiketle de aydinlanayim ya daha iki haftamiz var bizim kontrole
Ayaklarini yirim ya
Hic güvenim yok nedenseBizim kızlar narin yapmazonun ki erkek di
Doğuştan karateci olacak belli
Önde çıktıysa Bnm de 32+5 bugün 33+2 çıkmış önde gitmesi erken almayı gerektirmiyormuşTahmini yaşı gününden 5 gün önce ise de 38+6 olmuş oluyo benimki Aralık 2 de , şimdi ultrason kağıdına baktım dün ben 32+0 olarak gittim ama GA(AUA)32+5 yazıyor bilgilerinde kuzum o zaman normaldir demi 2 Aralık B BitterCikilata
Son zamanlarda net belli olurTahmini yaşı gününden 5 gün önce ise de 38+6 olmuş oluyo benimki Aralık 2 de , şimdi ultrason kağıdına baktım dün ben 32+0 olarak gittim ama GA(AUA)32+5 yazıyor bilgilerinde kuzum o zaman normaldir demi 2 Aralık B BitterCikilata
Kafama takıldı ya aynen neyse gittiğimde öyle konuşalım doktor ileÖnde çıktıysa Bnm de 32+5 bugün 33+2 çıkmış önde gitmesi erken almayı gerektirmiyormuşsen bi dahakine detaylı konuşursun
Çok karışık işlerKafama takıldı ya aynen neyse gittiğimde öyle konuşalım doktor ile
Bana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?Çok karışık işlerbana bile acele ediyorsun diyor dr dedim gelde içime anlat
İşte onu dedim ya erken en az 39 görmen lazım 2.yi dr Bnm nerdeyse 39 alcak konulursun biraz daha beklesin de bakalım ne diyecekBana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?
Haklısın canım ben doktorumla düzgün konuşmam lazım yani kalsın çocuk içeride kafam allak bullak oldu .İşte onu dedim ya erken en az 39 görmen lazım 2.yi dr Bnm nerdeyse 39 alcak konulursun biraz daha beklesin de bakalım ne diyecek
Cnm sezeryan da 38 olması yetiyor. Ondan dolayı o tarihi vermiştir doktorun. Kilo olarakta iyiyse neden olmasınBana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?
Canım arkadaşlarımda ilk sezeryanlari hep 39 ve üstü olmuşlar o yüzden takıldım .Cnm sezeryan da 38 olması yetiyor. Ondan dolayı o tarihi vermiştir doktorun. Kilo olarakta iyiyse neden olmasın
Benimkini de 38 de alacak anladigim kadariyla. 36 da geldiginde sezeryan gunu verecegim 1 hafta sonra tekrar gelirsin kontrol ederiz sonraki hafta aliriz dedi. 38 de alsin ya benimkiniBana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?
Oyyy gercekmi masallahhhh
Senin ikinci diye öyleBenimkini de 38 de alacak anladigim kadariyla. 36 da geldiginde sezeryan gunu verecegim 1 hafta sonra tekrar gelirsin kontrol ederiz sonraki hafta aliriz dedi. 38 de alsin ya benimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?