- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ben aldm cnm olur bence ya:)Kızlar sleepy 1 numara bebek bezi inşallah çok almamışınızdır. Hastane çantamı hazırlıyorum şimdi açtım. Minicik bu yaa. 3 kg üzari doğan bebiş en fazla 20 gün kullanır belki daha az.
Oy masallah32+5 deyim 46.5 cm 2.319 gr
Dr bekletelim solunum sıkıntısı olmasın kasık olmasın dedi 38i dolu dolu doldursun istiyor nasip bakalım erken gelmek istemezse
Benim de o ne acabaYa bazen benimki titriyor ve cirpiniyor gibi hareket ediyor napio anlamiyorum
Kordonla ip mi atliyor acabaAy benimki de aynen oyleHeralde ayagina kordon dolandi cikarmaya calisiyor diyorum
Ben 41 de oldum ona bakarsan cnm ama normal olma sansi varsa bekletyrlar yoksa en fazla 39Bana erken gibi geldi o yüzden , sezeryan olan 4 arkadaşımla konuştum hepsi 40 da olmuş şok oldum benim daha o tarih 38+1 oluyor yani çok erken değil mi ?
Masallah buyumus tontisBen geldim.
Bebem 48 cm.
2620 gram.
Suyum düzelmiş.
2ye çıkarabilirsin dedi magnezyumu.
Yüzünü göstermedi.
33+6 yım 35+1 cıktı bu seferlik 2 hafta önde değil.
Yani benimkide normal ,diyorsun demi ?Ben 41 de oldum ona bakarsan cnm ama normal olma sansi varsa bekletyrlar yoksa en fazla 39
Evet cnm doktor ne zmn isterse alsin bırakYani benimkide normal ,diyorsun demi ?
Tarih yok tabi ki. Bu arada hala ters.Masallah buyumus tontisdogum tarihi nst?
Oyhh maşallahBen geldim.
Bebem 48 cm.
2620 gram.
Suyum düzelmiş.
Yüzünü göstermedi.
Tekrar ne zmn gideceksin cnm kontrolTarih yok tabi ki. Bu arada hala ters.Nast de gayet iyi çıktı.
2 hafta sonra.Tekrar ne zmn gideceksin cnm kontrol
Teşekkür ederim canım fizyoterapist eşi olarak bizi bilgilendirdigin içinM morruj1 Fizik tedaviye gidebilirdin, benim eşim fizik tedavi doktoru, magnezyuma başlamadan önce sürekli sırt ağrım oluyordu, önce kremlerle destekledi, ağrıdıkça sürdü, sonra anestezik iğneler vurdu, azalttı. En son da magnezyum tamamen geçirdi. Üstelik bende skolyoz var. Yani hamile olmasan bile sporsuz kaldın mı ağırır, bir de bebişin ağırlığıyla çekilmez oluyordu.
Yani doktor hamile de olsan alternatif tedavi yöntemlerinden anlıyorsa sana göre bir şey bulur.
Maşallah büyümüş bebişBen geldim.
Bebem 48 cm.
2620 gram.
Suyum düzelmiş.
Yüzünü göstermedi.
Evet diken diken gözüküyorduOyyy gercekmi masallahhhh
Geliyor geliyor sacli premsesEvet diken diken gözüküyordu
MaşallahBen geldim.
Bebem 48 cm.
2620 gram.
Suyum düzelmiş.
Yüzünü göstermedi.
Dra diyom gidim de toka alimGeliyor geliyor sacli premses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?