- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Hastane pozlari icin hazirla bandanalariDra diyom gidim de toka alim
Sanırım evet yarın bi tur atim ayy göbekle de yürüyemiyom pert oluyorum kafada baskı yapıyorHastane pozlari icin hazirla bandanalari
Haaha toka bandana alisverisiSanırım evet yarın bi tur atim ayy göbekle de yürüyemiyom pert oluyorum kafada baskı yapıyor
Oysa ki kel hayal ediyordumHaaha toka bandana alisverisivarsa int den de alablrsn
Hayaller hayatlarOysa ki kel hayal ediyordum
Eh işte poz veriyorda plesenta izin vermiyor bu sefer plesenta olmayan yeriydi kordon izin vermedi yarım yamalak çıktıHayaller hayatlarpoz verdimi minis
Olsun hatira olcakEh işte poz veriyorda plesenta izin vermiyor bu sefer plesenta olmayan yeriydi kordon izin vermedi yarım yamalak çıktı
İnşallah gösterir.Olsun hatira olcakben de merk ediyorum ya gosterirmi yuzunu bklm
Ben yarın doktora gideceğim, 32. haftadayım, arayıp sordum yarın nst ye girecek miyim diye. Kasılma yoksa 34. haftadan itibaren sokuyormuş nst ye.Nst’ye ne zaman baslaniyorrrrrr
Benim randevum teee 32+5 te, bakalim yapicak mi o zamanBen yarın doktora gideceğim, 32. haftadayım, arayıp sordum yarın nst ye girecek miyim diye. Kasılma yoksa 34. haftadan itibaren sokuyormuş nst ye.
Önceki hamileliğimden hatırladığım kadarıyla 20-30 dk sürüyor ama emin değilimBenim randevum teee 32+5 te, bakalim yapicak mi o zamanNe kadar suruyor
Ben 2 muayenedir giriyorum ya niye öyle dedi ki.Önceki hamileliğimden hatırladığım kadarıyla 20-30 dk sürüyor ama emin değilim
Bilmiyorum ki belki doktordan doktora değişiyordurBen 2 muayenedir giriyorum ya niye öyle dedi ki.
20dk sürüyor nstBenim randevum teee 32+5 te, bakalim yapicak mi o zamanNe kadar suruyor
Beni hep 10 dkya çıkarıyolar bence. Bi dahakine saat tutcam.20dk sürüyor nst
Yaa bn 1 kere girdim 20 dk sürdü ayarlıyor zaten dksini bu seferde girdin miBeni hep 10 dkya çıkarıyolar bence. Bi dahakine saat tutcam.
Girdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.Yaa bn 1 kere girdim 20 dk sürdü ayarlıyor zaten dksini bu seferde girdin mi
Tansiyon yüksekliği hamilelikte protein kacakligi yapar canım çok geçmiş olsunKızlar 33+1 haftalık oldum bugün. Bebişim 2 kg. Çok kilolu bir bebiş olmucak ama önümüzde 5-6 hafta olduğunu düşürsek normal gibi görünüyor. Kilo dışında başke problemlerim var. Tansiyonum 14/10 çıkıyor ve idrarda protein kaçağı eser miktarda varmış. Başına gelen yada bilgisi olan var mı acaba?
6 sene önce her şey muayene ücretinin içindeydi, hiç bir şeye ayrı bir şeye ödemiyordum. Her defasındada tahlil yaparlardı, ne nst ye yada detaylıyada bir şey ödememiştim. Şimdi her bir şey için ayrı para alıyorlarGirdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?