Çok Geçmiş olsun , ben ettim sen etmeİyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
Kız senin hastanede kuaför hizmeti yok mu düzleştirici yazmışsınGunaydin, ben hala silmemisim notlarimdan canta listemi ve atiyorumbizim hastanemizde bebisin tum kiyafetleri bezleri vs kirlendikce hastanenin kiyafetleriyle degistiriliyor o yuzden sen bebise ekstra kiyafet ekleyebilirsin bilgin olsun
Hastane Çantası
Anne için
Bebek için
- Emzirme sutyeni 2 adet
- Dudak nemlendirici
- Corap 2-3 adet
- Gogus kremi
- Maske
- Depend
- Gecelik ve sabahlik 2
- Pijama takımı 1
- Korse
- Gogus pedi
- Göğüs kalkanı
- Terlik
- Gogus pompasi
- Dis fircasi/macunu
- Kirli torbasi
- Tripot
- Makyaj malz
- Tarak
- Düzleştirici
- Atistirmalik bişeyler
- Şal
- Uzun ped
- Lohusa külodu 5-6 adet
- Bez
- Islak mendili
- Biberon
- Emzik
- Body 3-4 adet
- Tulum 2-3 adet
- Puset
- Pofuduk tulum ya da battaniye (cikista giymek icin)
- Triko bere
- Pişik kremi
- Hastane takımı (fotograf cekimi icin)
- Çorap
- Alt değiştirme örtüsü
- Ağız bezi
- Törpu (eldiven takmayi dusunmedigim icin)
Rica ederim yalnız şöyle bir düzeltme yapayım. Eşim fizyoterapist değil, fizik tedavi doktoru. Fizyoterapistlik başka bir meslek, fizik tedavi doktorluğu başka.
Fizik Tedavi doktoru teşhisi koyar, incelik gerektiren tedavileri uygular ve genel hareket gerektiren tedavileri belirler, fizyoterapist ise doktorun belirlediği hareket gerektiren tedavileri hastaya yaptırır. Uygulamada o vardır yani. Ayrımı açıklayabildim mi bilemedim.
Teşekkür ederim canımEn belirgin fakları da şöyle ki, fizyoterapist ünv sınavında direk fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünü kazanıp 4 yıl okuduktan sonra fizyoterapist olur. Fizik tedavi doktoru ise önce 6 yıl tıp okur, sonra tus'ta fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümünü kazanıp 4 yıl onun asistanlığı yaptıktan sonra uzman doktor olur.
Çok geçmiş olsun canım dr dediğini yap kendini yorma işler her türlü hallolur yakın olsaydık keşke sana yardım ederdimİyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
Çok geçmiş olsun bizde uzaktayız ailelerimizden erken doğum tehlikesinden benim de yatmamı söyledi doktorum. Bu zamana dek hep eşim idare etti iş başa düşünce insan yapıyor. Hergün gidiyor bir eksiğini tamamlıyor. Bu haftasonu Ankaraya beşikle dolap almaya gidecek. İnternetten tamamlıyoruz kalanları. Dün bebişin kıyafetlerini yıkadı astı. Çok üzüldüm o kadar yapmayı istemiştim ki... Ama bir yerde insan yeter ki bebeğim iyi olsun daha çok yıkarım daha çok alışverişini yaparım diyor. Üzme kendini hayat müşterek onlar da ne kadar bilmese de seve seve yapıyorlar hem öğrenmiş oluyorlar. İnşallah Rabbim bizlere de yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en önemlisi onlarİyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
Eldiven al yine de yanına. Emzirirken çıkarırsın elleri buz gibi oluyo hemen üşüyolar. Bi de sadece tulum mu koydun takım koymadın mı?Gunaydin, ben hala silmemisim notlarimdan canta listemi ve atiyorumbizim hastanemizde bebisin tum kiyafetleri bezleri vs kirlendikce hastanenin kiyafetleriyle degistiriliyor o yuzden sen bebise ekstra kiyafet ekleyebilirsin bilgin olsun
Hastane Çantası
Anne için
Bebek için
- Emzirme sutyeni 2 adet
- Dudak nemlendirici
- Corap 2-3 adet
- Gogus kremi
- Maske
- Depend
- Gecelik ve sabahlik 2
- Pijama takımı 1
- Korse
- Gogus pedi
- Göğüs kalkanı
- Terlik
- Gogus pompasi
- Dis fircasi/macunu
- Kirli torbasi
- Tripot
- Makyaj malz
- Tarak
- Düzleştirici
- Atistirmalik bişeyler
- Şal
- Uzun ped
- Lohusa külodu 5-6 adet
- Bez
- Islak mendili
- Biberon
- Emzik
- Body 3-4 adet
- Tulum 2-3 adet
- Puset
- Pofuduk tulum ya da battaniye (cikista giymek icin)
- Triko bere
- Pişik kremi
- Hastane takımı (fotograf cekimi icin)
- Çorap
- Alt değiştirme örtüsü
- Ağız bezi
- Törpu (eldiven takmayi dusunmedigim icin)
Onun hastane kıyafet veriyormuş ya kirlendikçe değişiyormuşEldiven al yine de yanına. Emzirirken çıkarırsın elleri buz gibi oluyo hemen üşüyolar. Bi de sadece tulum mu koydun takım koymadın mı?
1 tane kendi isimlerinin yazılı olduğunu giydiriyolar ilk ondan da haric mi veriyomuş?Onun hastane kıyafet veriyormuş ya kirlendikçe değişiyormuş
Sekerim var var da pandemi illeti yuzunden bi sureligine o hizmeti durdurmuslar. Aralik’a kadar nolur bilemiyoruz dediler ben nolur nolmaz attim cantayaKız senin hastanede kuaför hizmeti yok mu düzleştirici yazmışsın
Bebekler ellerinden usumezler. Elleri soguk olur cunku uc nokta oldugu icin kan dolasimi orada azdir, buyudukce isinirEldiven al yine de yanına. Emzirirken çıkarırsın elleri buz gibi oluyo hemen üşüyolar. Bi de sadece tulum mu koydun takım koymadın mı?
Evet her sut bulastiginda kaka cis oldugunda vs hepsinde degistiriolar1 tane kendi isimlerinin yazılı olduğunu giydiriyolar ilk ondan da haric mi veriyomuş?
Bi susar mısın el soğuksa üşür milyon yıldır böyledir bu. Bana elli yıllık kaynağı gösterme.Sekerim var var da pandemi illeti yuzunden bi sureligine o hizmeti durdurmuslar. Aralik’a kadar nolur bilemiyoruz dediler ben nolur nolmaz attim cantaya
Bebekler ellerinden usumezler. Elleri soguk olur cunku uc nokta oldugu icin kan dolasimi orada azdir, buyudukce isinirbir deee bebegin usuyup usumedigi her zaman ensesinden kontrol edilmeliymis ben demiyorum kaynaklar diyor bu da gunun hap bilgisi olsun
Ben evladima neredeyse hic takim almadim, bizim dolap ful cift yonlu fermuarli tulumama zaten hastanede nerdeyse saat basi degistiriyolar ya napcam koyup
Orasi neresi yaEvet her sut bulastiginda kaka cis oldugunda vs hepsinde degistiriolarbezi de hastaneden, bakim kremleri de hastaneden
Tühh desene şansına pandemide vurduSekerim var var da pandemi illeti yuzunden bi sureligine o hizmeti durdurmuslar. Aralik’a kadar nolur bilemiyoruz dediler ben nolur nolmaz attim cantaya
Bebekler ellerinden usumezler. Elleri soguk olur cunku uc nokta oldugu icin kan dolasimi orada azdir, buyudukce isinirbir deee bebegin usuyup usumedigi her zaman ensesinden kontrol edilmeliymis ben demiyorum kaynaklar diyor bu da gunun hap bilgisi olsun
Ben evladima neredeyse hic takim almadim, bizim dolap ful cift yonlu fermuarli tulumama zaten hastanede nerdeyse saat basi degistiriyolar ya napcam koyup
Dediğin hastane hakkında da bn de tek doğumda giydiriliyor biliyordumEvet her sut bulastiginda kaka cis oldugunda vs hepsinde degistiriolarbezi de hastaneden, bakim kremleri de hastaneden
İlk zamanlar eldiven şart takmam diyen ille ki takıyorEldiven al yine de yanına. Emzirirken çıkarırsın elleri buz gibi oluyo hemen üşüyolar. Bi de sadece tulum mu koydun takım koymadın mı?
Susar mısın törpülicek kadın.İlk zamanlar eldiven şart takmam diyen ille ki takıyorbi yüzünü gözünü çizsin o zaman takar
Kız dakka başı törpü mü olurSusar mısın törpülicek kadın.ben eldiven tutmazsa diye ilk zıbınları kendinden eldivenli aldım bilemiyorum artık ne şekil olur.
Kız 15 tl ne kiGirdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.
Sezaryen ucuzmuş ya. Ama nst cüş.Kız 15 tl ne kiBen 130 ödüyorum .. Muayene de 150 tl en azından bu az Normal Doğumda 3100 sezeryan enfazla 3500 civarı..
20₺ daha öde tekrar muayene ol nst boşverKız 15 tl ne kiBen 130 ödüyorum .. Muayene de 150 tl en azından bu az Normal Doğumda 3100 sezeryan enfazla 3500 civarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?