2021 Aralık Anneleri

Çok Geçmiş olsun , ben ettim sen etme normalde yatmam gerekirken kalktm ütü yaptım dolap hazırladm bebeğimin vs. Şmdi zor duruyoruz. Eşin yapar sen strese de sokma kendni. Hepsini yapmasa bile giyecek kadarını yıkayıp ayarlasa yeter

Kız senin hastanede kuaför hizmeti yok mu düzleştirici yazmışsın

Teşekkür ederim canım yanlış söylemişim kusuruma bakma Bilgilendirdigin için de teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım dr dediğini yap kendini yorma işler her türlü hallolur yakın olsaydık keşke sana yardım ederdim
İyi kötü eşin yardım eder meraklanma belki iyi olursun dr ayağa kalk der kendin bile halledersin

Çok geçmiş olsun bizde uzaktayız ailelerimizden erken doğum tehlikesinden benim de yatmamı söyledi doktorum. Bu zamana dek hep eşim idare etti iş başa düşünce insan yapıyor. Hergün gidiyor bir eksiğini tamamlıyor. Bu haftasonu Ankaraya beşikle dolap almaya gidecek. İnternetten tamamlıyoruz kalanları. Dün bebişin kıyafetlerini yıkadı astı. Çok üzüldüm o kadar yapmayı istemiştim ki... Ama bir yerde insan yeter ki bebeğim iyi olsun daha çok yıkarım daha çok alışverişini yaparım diyor. Üzme kendini hayat müşterek onlar da ne kadar bilmese de seve seve yapıyorlar hem öğrenmiş oluyorlar. İnşallah Rabbim bizlere de yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en önemlisi onlar Bol bol dinlenmeyi ihmal etme

Eldiven al yine de yanına. Emzirirken çıkarırsın elleri buz gibi oluyo hemen üşüyolar. Bi de sadece tulum mu koydun takım koymadın mı?

Eldiven al yine de yanına. Emzirirken çıkarırsın elleri buz gibi oluyo hemen üşüyolar. Bi de sadece tulum mu koydun takım koymadın mı?
Onun hastane kıyafet veriyormuş ya kirlendikçe değişiyormuş

Kız senin hastanede kuaför hizmeti yok mu düzleştirici yazmışsın
Sekerim var var da pandemi illeti yuzunden bi sureligine o hizmeti durdurmuslar. Aralik’a kadar nolur bilemiyoruz dediler ben nolur nolmaz attim cantaya
Bebekler ellerinden usumezler. Elleri soguk olur cunku uc nokta oldugu icin kan dolasimi orada azdir, buyudukce isinirbir deee bebegin usuyup usumedigi her zaman ensesinden kontrol edilmeliymis ben demiyorum kaynaklar diyor bu da gunun hap bilgisi olsun
Ben evladima neredeyse hic takim almadim, bizim dolap ful cift yonlu fermuarli tulum ama zaten hastanede nerdeyse saat basi degistiriyolar ya napcam koyup

Bi susar mısın el soğuksa üşür milyon yıldır böyledir bu. Bana elli yıllık kaynağı gösterme.

Ya tulumda top gibi yapıyo ya kendini bacaklae boşa çıkıyo kumaş fazlalığı oluyo sankim takımları çekiyosun koltuk altına kadar tam oluyo
Saşkınım hastanede bu kadar kıyafetle ilgilenilmesine. Bakalım kaç takım verecekler.

Tühh desene şansına pandemide vurdu
Burundan kontrol edilir ya ense kapalı zaten nasıl üşündüğü anlaşılır

Evet her sut bulastiginda kaka cis oldugunda vs hepsinde degistiriolar bezi de hastaneden, bakim kremleri de hastaneden
Dediğin hastane hakkında da bn de tek doğumda giydiriliyor biliyordum
Ayyy acaba iyi yıkayıp ütülemişler mi yoksa paketten çıkarıp mı giydiriyorlar

İlk zamanlar eldiven şart takmam diyen ille ki takıyor bi yüzünü gözünü çizsin o zaman takar

Susar mısın törpülicek kadın. ben eldiven tutmazsa diye ilk zıbınları kendinden eldivenli aldım bilemiyorum artık ne şekil olur.
Kız dakka başı törpü mü olur merakla bekliyorum Bnm ilk giyecekleri öyle zaten en fazla 40 gün kullanılır tırnaklar o kadar çabuk uzuyor ki çokta fırsat gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…