2021 Aralık Anneleri

Ay evet top gibi yapiyolar kendilerini tam totilerini isirmalik ben de sasirdim valla ama arkadaslarim israrla sakin bebege kiyafet goturme oldugu gibi geri getirdik falan dedilerben yine dayanamayip bikac tulum koydum analiquee
Bursa acibadem
Tühh desene şansına pandemide vurdu
Burundan kontrol edilir ya ense kapalı zaten nasıl üşündüğü anlaşılır
dogumdan sonra bu konuyu bi daha konusalim bakalim nereleri sogukken vucut isilari dusuk olucak burun mu ense mi el mi

Ayyy acaba iyi yıkayıp ütülemişler mi yoksa paketten çıkarıp mı giydiriyorlar
Paketten acip giydiriolar ama hepsi utulu yikali. Bizim odaya paketsiz seyler sokmamiz da yasak mesela hijyen acisindan. oda susu falan yaptirirsak hepsinin paketli olmasini istediler ve sterilize ediolarmis oyle aliolarmis odaya onlari da

Hee acibademse dibine kadar kullan bizim burdaki acibadem 12 bin istedi doguma doktor kendi doktoruysa 10 bin

Birsey diyim mi o alete 20 dakikaligina o kadar para verilmez yaa. Nst yi devlette cektirip giderdim ben olsam
Cnm nst ler hep acil çekildi benim ağrıyla gittiğim için oyüzden mecbur kalıp ödedim ... Birde ilk ücreti alıp öle bağlıyorlar nst ye ya doğuruyor olsam nolcak o an ilk önce para diyecekler mübarek

Cnm nst ler hep acil çekildi benim ağrıyla gittiğim için oyüzden mecbur kalıp ödedim ... Birde ilk ücreti alıp öle bağlıyorlar nst ye ya doğuruyor olsam nolcak o an ilk önce para diyecekler mübarek
Allah yardimcimiz olsun. Valla kıçımızdaki dona sahip çikalim artik

Kizlar mrb birsey sormak istiyorum dun bebegim kendini cok sertlestirdi hep ve cok baski yapti rahmime bicak saplanir gibi agrilar girdi cikti erken dogum belirtisimidir sizce cok endise ettim

Kız dakka başı törpü mü olur merakla bekliyorum Bnm ilk giyecekleri öyle zaten en fazla 40 gün kullanılır tırnaklar o kadar çabuk uzuyor ki çokta fırsat gelmiyor
Nerde okudum hatırlamıyorum tırnakları parmak uçlarına ulaştığı için şu an anne karnında bile yüzünü çizebilir oturup kalkarken yavaş hareket edin yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…