Ay evet top gibi yapiyolar kendilerini tam totilerini isirmalikBi susar mısın el soğuksa üşür milyon yıldır böyledir bu. Bana elli yıllık kaynağı gösterme.
Ya tulumda top gibi yapıyo ya kendini bacaklae boşa çıkıyo kumaş fazlalığı oluyo sankim takımları çekiyosun koltuk altına kadar tam oluyo
Saşkınım hastanede bu kadar kıyafetle ilgilenilmesine. Bakalım kaç takım verecekler.
Bursa acibademOrasi neresi ya
dogumdan sonra bu konuyu bi daha konusalim bakalim nereleri sogukken vucut isilari dusuk olucakTühh desene şansına pandemide vurdu
Burundan kontrol edilir ya ense kapalı zaten nasıl üşündüğü anlaşılır
Paketten acip giydiriolar ama hepsi utulu yikali. Bizim odaya paketsiz seyler sokmamiz da yasak mesela hijyen acisindan. oda susu falan yaptirirsak hepsinin paketli olmasini istediler ve sterilize ediolarmis oyle aliolarmis odaya onlari daAyyy acaba iyi yıkayıp ütülemişler miyoksa paketten çıkarıp mı giydiriyorlar
Eğer rahatsızlanır ağrım var falan diye gidersen günü birlik yatış yapılıyor bi serum bi iğne derken 600,700 civarını buluyor..Sezaryen ucuzmuş ya. Ama nst cüş.
Birsey diyim mi o alete 20 dakikaligina o kadar para verilmez yaa. Nst yi devlette cektirip giderdim ben olsamKız 15 tl ne kiBen 130 ödüyorum .. Muayene de 150 tl en azından bu az Normal Doğumda 3100 sezeryan enfazla 3500 civarı..
Yatış işlerini bilemiyorum tabi. Çok para yav valla ne diyim.Eğer rahatsızlanır ağrım var falan diye gidersen günü birlik yatış yapılıyor bi serum bi iğne derken 600,700 civarını buluyor..
Doğum daha uygun yani
Bu nst ücretini öderken de muayene ücretide ödüyorum ayrıyetten kayıt açılması için daha ne ödeyeyim20₺ daha öde tekrar muayene ol nst boşverBnm gibi de sancım yok girmem de
Hee acibademse dibine kadar kullan bizim burdaki acibadem 12 bin istedi doguma doktor kendi doktoruysa 10 binAy evet top gibi yapiyolar kendilerini tam totilerini isirmalikben de sasirdim valla ama arkadaslarim israrla sakin bebege kiyafet goturme oldugu gibi geri getirdik falan dediler ben yine dayanamayip bikac tulum koydum analiquee
Bursa acibadem
dogumdan sonra bu konuyu bi daha konusalim bakalim nereleri sogukken vucut isilari dusuk olucakburun mu ense mi el mi
Paketten acip giydiriolar ama hepsi utulu yikali. Bizim odaya paketsiz seyler sokmamiz da yasak mesela hijyen acisindan. oda susu falan yaptirirsak hepsinin paketli olmasini istediler ve sterilize ediolarmis oyle aliolarmis odaya onlari da
Cnm nst ler hep acil çekildi benim ağrıyla gittiğim için oyüzden mecbur kalıp ödedim ... Birde ilk ücreti alıp öle bağlıyorlar nst ye ya doğuruyor olsam nolcak o an ilk önce para diyecekler mübarekBirsey diyim mi o alete 20 dakikaligina o kadar para verilmez yaa. Nst yi devlette cektirip giderdim ben olsam
Nst yerine tek muayene olBu nst ücretini öderken de muayene ücretide ödüyorum ayrıyetten kayıt açılması için daha ne ödeyeyim
Bide covit testi alıyorlar ha oda 200 civarıYatış işlerini bilemiyorum tabi. Çok para yav valla ne diyim.
Allah yardimcimiz olsun. Valla kıçımızdaki dona sahip çikalim artikCnm nst ler hep acil çekildi benim ağrıyla gittiğim için oyüzden mecbur kalıp ödedim ... Birde ilk ücreti alıp öle bağlıyorlar nst ye ya doğuruyor olsam nolcak o an ilk önce para diyecekler mübarek
Doğum da demi Bnm ücretin içindeymiş dedim çok şükürBide covit testi alıyorlar ha oda 200 civarı
Muayene sirasinda mi yoksa dogum icin miBide covit testi alıyorlar ha oda 200 civarı
Ağrım yokken istemicem nst falan zaten çok paaraNst yerine tek muayene ol
Yok kız ne doğumuDoğum da demi Bnm ücretin içindeymiş dedim çok şükür
Günü birlik yatışlarda cnm .Muayene sirasinda mi yoksa dogum icin mi
Yuuhhh desem ayıp olur muYok kız ne doğumuGünü birlik yatışta yani yatıon 2 saat sonra gidion bunun için alıyorlar
Olmaz Olmaz bende hep diyorum zaten ..Gerçekten çok zorYuuhhh desem ayıp olur mu
Yaa tam ticarethaneAman Allahım Allah yardımcımız olsun
O neydi gızGünü birlik yatışlarda cnm .
Nerde okudum hatırlamıyorum tırnakları parmak uçlarına ulaştığı için şu an anne karnında bile yüzünü çizebilir oturup kalkarken yavaş hareket edin yazıyorduKız dakka başı törpü mü olurmerakla bekliyorum Bnm ilk giyecekleri öyle zaten en fazla 40 gün kullanılır tırnaklar o kadar çabuk uzuyor ki çokta fırsat gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?