Benim 28. Haftada öyleydiİyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
Ay sezaryen ne kadar ucuzmuş yaKız 15 tl ne kiBen 130 ödüyorum .. Muayene de 150 tl en azından bu az Normal Doğumda 3100 sezeryan enfazla 3500 civarı..
Evet ucuz cnm hatta benim doktorum 10 dkkada bitiriyor sezeryanıBenim 28. Haftada öyleydi
Kafası aşağıya çok yakın olduğu için çalışmayı bırakmak zorunda kaldım
3 hafta yattım ebde resmen sadece
Son kontrolde yukarı çıkmıştı biraz
Şimdi daha rahatım
Dinlen yani bol bol
Alışverişleri de internetten yap boşver her şeyi
Ay sezaryen ne kadar ucuzmuş ya
Bizimki resmen 2.5 katı
Ağrıyla falan gidersen yatış yapılıyor serum takılıyor falan .. 2 saate çıkıon geri hastanedenO neydi gız
Doğduğunda tırnakları görücezNerde okudum hatırlamıyorum tırnakları parmak uçlarına ulaştığı için şu an anne karnında bile yüzünü çizebilir oturup kalkarken yavaş hareket edin yazıyordu
Yaaa ne guzelEvet her sut bulastiginda kaka cis oldugunda vs hepsinde degistiriolarbezi de hastaneden, bakim kremleri de hastaneden
Ayyy ne tatlislar benimkinin uzun dogmustu tirnaklariDoğduğunda tırnakları görücez
Bnmde uzun duAyyy ne tatlislar benimkinin uzun dogmustu tirnaklari
Manikurluk tam hahaBnmde uzun du
Eldiveni çıkarınca iyi cırmalamıştıManikurluk tam haha
Bizim doktor disardan, 14 bin civari demislerdi birkac ay once ama dolar aldi basini gitti insallah degismemistirHee acibademse dibine kadar kullan bizim burdaki acibadem 12 bin istedi doguma doktor kendi doktoruysa 10 bin
Allah yardimciniz olsun. Ben devlette doguracam Allah nasip ederseBizim doktor disardan, 14 bin civari demislerdi birkac ay once ama dolar aldi basini gitti insallah degismemistir
Ameliyat malzemeleri ydisindan geliyor diye bicok hastane zam yapip duruyormus fiyatlarina bu ara
Doktoruna sorsana. Biz ne bilekKizlar mrb birsey sormak istiyorum dun bebegim kendini cok sertlestirdi hep ve cok baski yapti rahmime bicak saplanir gibi agrilar girdi cikti erken dogum belirtisimidir sizce cok endise ettim
ooo baya bekleticek ne güzelBak dedi bu dik dik olanlar saçıbu arada belki 30 kasım olmazsa 2 Aralık olur dedi doğum
O sertleşme kasılma oluyormuş, bence ihmal etme doktoruna git bugünKizlar mrb birsey sormak istiyorum dun bebegim kendini cok sertlestirdi hep ve cok baski yapti rahmime bicak saplanir gibi agrilar girdi cikti erken dogum belirtisimidir sizce cok endise ettim
Nasil izin vermez ya daha dogmadan bize hukmediyor bu bebelerKontrole gittim saçlarını göremedi doktor kel heralde suratını da rahim duvarına dayamış yüzünü de asla göstermedigiggles B BitterCikilata
Yürüyüş ve hareket ettiğimde karnımdaki sertleşmeyi sordum bebek izin vermiyor demek ki, sertleşiyorsa kasılmadır yürüme dinlen dedi başka zaman tekrar dene izin verirse 30dk yürüyebilirsin dedi J jijikalp
Sarışındır işteKontrole gittim saçlarını göremedi doktor kel heralde suratını da rahim duvarına dayamış yüzünü de asla göstermedigiggles B BitterCikilata
Yürüyüş ve hareket ettiğimde karnımdaki sertleşmeyi sordum bebek izin vermiyor demek ki, sertleşiyorsa kasılmadır yürüme dinlen dedi başka zaman tekrar dene izin verirse 30dk yürüyebilirsin dedi J jijikalp
Artık böyle onlar nasıl isterse öyle olacakNasil izin vermez ya daha dogmadan bize hukmediyor bu bebelerpeki tehlikesi var mi acaba o kasilmanin ben o sertlesmeyi rahim yapiyor kasilma da rahmin sertlesmesi diye biliyordum
Ana baba sarışın, olma ihtimali yüksekSarışındır işte
Olamaz mı?
Bizim bebe de rahim duvarına gömmüştü kafayı
Doktor iyi öyle olması göremedim diye üzülme
Böyle çocukların emme refleksi daha güçlü oluyor rahim duvarıyla göğüs ucunun kokusunu benziyor demişti
Hadi gözün Aydın kel seviyordun zateKontrole gittim saçlarını göremedi doktor kel heralde suratını da rahim duvarına dayamış yüzünü de asla göstermedigiggles B BitterCikilata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?