2021 Aralık Anneleri

Benim 28. Haftada öyleydi
Kafası aşağıya çok yakın olduğu için çalışmayı bırakmak zorunda kaldım
3 hafta yattım ebde resmen sadece
Son kontrolde yukarı çıkmıştı biraz
Şimdi daha rahatım
Dinlen yani bol bol
Alışverişleri de internetten yap boşver her şeyi
Kız 15 tl ne ki Ben 130 ödüyorum .. Muayene de 150 tl en azından bu az Normal Doğumda 3100 sezeryan enfazla 3500 civarı..
Ay sezaryen ne kadar ucuzmuş ya
Bizimki resmen 2.5 katı

Evet ucuz cnm hatta benim doktorum 10 dkkada bitiriyor sezeryanı

Hee acibademse dibine kadar kullan bizim burdaki acibadem 12 bin istedi doguma doktor kendi doktoruysa 10 bin
Bizim doktor disardan, 14 bin civari demislerdi birkac ay once ama dolar aldi basini gitti insallah degismemistir
Ameliyat malzemeleri ydisindan geliyor diye bicok hastane zam yapip duruyormus fiyatlarina bu ara

Kizlar mrb birsey sormak istiyorum dun bebegim kendini cok sertlestirdi hep ve cok baski yapti rahmime bicak saplanir gibi agrilar girdi cikti erken dogum belirtisimidir sizce cok endise ettim
Doktoruna sorsana. Biz ne bilek
Bende olsa ben direk doktorun yanına gitmiştim.

Kontrole gittim saçlarını göremedi doktor kel heralde suratını da rahim duvarına dayamış yüzünü de asla göstermedi giggles B BitterCikilata
Yürüyüş ve hareket ettiğimde karnımdaki sertleşmeyi sordum bebek izin vermiyor demek ki, sertleşiyorsa kasılmadır yürüme dinlen dedi başka zaman tekrar dene izin verirse 30dk yürüyebilirsin dedi J jijikalp

Kizlar mrb birsey sormak istiyorum dun bebegim kendini cok sertlestirdi hep ve cok baski yapti rahmime bicak saplanir gibi agrilar girdi cikti erken dogum belirtisimidir sizce cok endise ettim
O sertleşme kasılma oluyormuş, bence ihmal etme doktoruna git bugün

Nasil izin vermez ya daha dogmadan bize hukmediyor bu bebeler peki tehlikesi var mi acaba o kasilmaninben o sertlesmeyi rahim yapiyor kasilma da rahmin sertlesmesi diye biliyordum

Sarışındır işte
Olamaz mı?
Bizim bebe de rahim duvarına gömmüştü kafayı
Doktor iyi öyle olması göremedim diye üzülme
Böyle çocukların emme refleksi daha güçlü oluyor rahim duvarıyla göğüs ucunun kokusunu benziyor demişti

Nasil izin vermez ya daha dogmadan bize hukmediyor bu bebeler peki tehlikesi var mi acaba o kasilmaninben o sertlesmeyi rahim yapiyor kasilma da rahmin sertlesmesi diye biliyordum
Artık böyle onlar nasıl isterse öyle olacak

Ana baba sarışın, olma ihtimali yüksek
Bu beni çok sevindirdi inşallah sorunsuz emer minnoşlar

Hadi gözün Aydın kel seviyordun zate pek nazlı seninki de artık doğumda görcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…