2021 Aralık Anneleri

Benim kv yok ne şanslıyım Ay ne kötüyüm ya Eşimin tarafından kimse bilmiyor hamile olduğumu hatta. Benim de eşim kalır. Annem de çocuklara bakar. Kardeşlerim var inşallah onları alırlar ziyarete.
Seni gidi kötü gelin niye söylemedin ki

Seni gidi kötü gelin niye söylemedin ki
Konuşmuyor ki eşim kardeşleriyle. Kırk yılda bir belki ölüm kalım olursa anca. Ben de demesini istemedim. Kendim zaten ne görüyor ne duyuyorum uzaktalar. Uzun hikaye biraz. Benim ailem hep eşimin de ailesi oldu evlendik evleneli ne yazık ki

Bazı hastaneler almıyormuş ya
Covidden inşallah ziyaretçilere test mest yapmazlar bi de o çıkmaz diyorum.
Ya gelinimiz ne rahattı nasıl pişman oldum onun hastane olmadığına. Test yapmıyorlar hes de istemezler bence. Hastaneye muayeneye de gelmiş olabilir nerden bilsinler

Bu arada eşimin bir arkadasi oğluna Kızılay'da özel bir klinikte 500 liraya yaptırmış sünneti. Bizim hastane 1500 civarı. Doğar doğmaz olmazsa ne zaman yaptırmak lazım acaba bebeğe en uygun?

Oylemi hastaneden hastaneye degisiyor ozmn gidip gorusmek lazm karar verlm de
Aynen canim. Bu iki hastane de aynı ilçe içinde düşün yani. Hepsi ayrı telden çalıyor galiba. Gecen defa gittiğimde konuştum bu konuyu, kanunen zorunluysa orası neden istemedi dedim, drunuz tamam derse sizden de almayalım dedi. Benim dr da ister yani biliyorum. Ama hastane kuralı olmasa o da istemezdi mecburen.

Evet hastane kuralina uycaz buyuk ihtimalle isterler

Ziyaretci kabul ediliuormu bir de iki kisi refakat ediliyormu merak ediyrmmm
Hiç bilmiyorum
Ama kabul edilsin ya ziyaretçi
Gelecekler var yanıma
Tek ama bu özel oda 1+1 ev konsepti salon varmış
Özel hastane zaten tek kalınıyor
Amaan çocuk ağlar eder zaten
Öyle sandıkları gibi rahat uyunmalı ortam olmayacak bence
Yine de istiyorsanız özel oda tutun tabi
Aöa zaten tek kalınıyorken ben tutmauı hiç düşünmedim

Bnde gerek yook dedim çok harcamak istiyorsan bana ver dedim
İki gün için ne gerek var

Kız sen ne biçim şeyler biliyorsun Deme öyle deme deme Ay ne bileyim o zaman biraz gözlemleyelim 5 dkda bir 10 dk bir olup rahatsız ederse alırız bi dal nst
Surelerini takip et o onemli sekerim. Bide bebis buyudugu icin ayaktaki pozisyonunda rahatsiz hissedip de sertlestirebiliomus.
Suresi duzenliyse enfeksiyon ve acilmadan suphelebiyor doktor o zaman da ilac destegi veriyor hemen. Ama takibini yap doktora soyle ki acilma var mi kontrol etsin

Hayır yani cidden bu kadar şeye gerek var mı buna harcanan kağıda ağaca yazık valla yarım saatte anca kestim

Bugün renkliler günü, çocuğun benden çok kıyafeti var incik cıncık

İdrar tahlili yeni yaptırdım aslında enfeksiyon çıkmadı, açıklık da yok bir sıkıntı görünmüyor demişti pazartesi günü. Dediğin gibi bebiş büyüdüğünden belki de biraz gözlemleyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…