- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Seni gidi kötü gelin niye söylemedin kiBenim kv yok ne şanslıyımAy ne kötüyüm ya Eşimin tarafından kimse bilmiyor hamile olduğumu hatta. Benim de eşim kalır. Annem de çocuklara bakar. Kardeşlerim var inşallah onları alırlar ziyarete.
Bazı hastaneler almıyormuş yaAlirlar cnm bence:)
Ay kıyamam imkansız aşkBnmki teyzesine aşıktı ondan gözü kimseyi görmedi sonrada olmaz diye anlatınca aşka küstü
Bazen diyor önce okul sonra sevgili dedim He şöyle
Aynen hes kodu yeterli olr herhalde acaba yanimizda kalacak kisi de mi test yaptiracak?Bazı hastaneler almıyormuş ya
Covidden inşallah ziyaretçilere test mest yapmazlar bi de o çıkmaz diyorum.
Konuşmuyor ki eşim kardeşleriyle. Kırk yılda bir belki ölüm kalım olursa anca. Ben de demesini istemedim. Kendim zaten ne görüyor ne duyuyorum uzaktalar. Uzun hikaye biraz. Benim ailem hep eşimin de ailesi oldu evlendik evleneli ne yazık kiSeni gidi kötü gelin niye söylemedin ki
Ya gelinimiz ne rahattı nasıl pişman oldum onun hastane olmadığına. Test yapmıyorlar hes de istemezler bence. Hastaneye muayeneye de gelmiş olabilir nerden bilsinlerBazı hastaneler almıyormuş ya
Covidden inşallah ziyaretçilere test mest yapmazlar bi de o çıkmaz diyorum.
Bizim hastane istedi refakatçiden test. Gelinimiz kendi bile yaptırmadı istemediler.Aynen hes kodu yeterli olr herhalde acaba yanimizda kalacak kisi de mi test yaptiracak?
Oylemi hastaneden hastaneye degisiyor ozmn gidip gorusmek lazm karar verlm deBizim hastane istedi refakatçiden test. Gelinimiz kendi bile yaptırmadı istemediler.
Aynen canim. Bu iki hastane de aynı ilçe içinde düşün yani. Hepsi ayrı telden çalıyor galiba. Gecen defa gittiğimde konuştum bu konuyu, kanunen zorunluysa orası neden istemedi dedim, drunuz tamam derse sizden de almayalım dedi. Benim dr da ister yani biliyorum. Ama hastane kuralı olmasa o da istemezdi mecburen.Oylemi hastaneden hastaneye degisiyor ozmn gidip gorusmek lazm karar verlm de
Evet hastane kuralina uycaz buyuk ihtimalle isterlerAynen canim. Bu iki hastane de aynı ilçe içinde düşün yani. Hepsi ayrı telden çalıyor galiba. Gecen defa gittiğimde konuştum bu konuyu, kanunen zorunluysa orası neden istemedi dedim, drunuz tamam derse sizden de almayalım dedi. Benim dr da ister yani biliyorum. Ama hastane kuralı olmasa o da istemezdi mecburen.
Hiç bilmiyorumZiyaretci kabul ediliuormu bir de iki kisi refakat ediliyormu merak ediyrmmm
Amaan çocuk ağlar eder zatenTek ama bu özel oda 1+1 ev konsepti salon varmış
Özel hastane zaten tek kalınıyor
Bnde gerek yook dedim çok harcamak istiyorsan bana ver dedimHiç bilmiyorum
Ama kabul edilsin ya ziyaretçi
Gelecekler var yanıma
Amaan çocuk ağlar eder zaten
Öyle sandıkları gibi rahat uyunmalı ortam olmayacak bence
Yine de istiyorsanız özel oda tutun tabi
Aöa zaten tek kalınıyorken ben tutmauı hiç düşünmedim
vay bana vaylar banaAy ilk bebe birinci sınıfsa hele bi şey demiyorum.
Surelerini takip et o onemli sekerim. Bide bebis buyudugu icin ayaktaki pozisyonunda rahatsiz hissedip de sertlestirebiliomus.Kız sen ne biçim şeyler biliyorsunDeme öyle deme deme Ay ne bileyim o zaman biraz gözlemleyelim 5 dkda bir 10 dk bir olup rahatsız ederse alırız bi dal nst
Hangi sigorta sizin ?Biz tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık 7000 lira civarına. 8 muayene, doğum, standart tahliller, ilk muayeneler dahildi içine. 1500 civarına da devlet iade ediyor, 5500 civarına gelmiş oldu hepsi ekstra bişey çıkmazsa.
Benim oglum gelecek senele1. Sinif.vay bana vaylar bana
Devlet ıadesını nasıl alıyorsunuzBiz tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık 7000 lira civarına. 8 muayene, doğum, standart tahliller, ilk muayeneler dahildi içine. 1500 civarına da devlet iade ediyor, 5500 civarına gelmiş oldu hepsi ekstra bişey çıkmazsa.
İdrar tahlili yeni yaptırdım aslında enfeksiyon çıkmadı, açıklık da yok bir sıkıntı görünmüyor demişti pazartesi günü. Dediğin gibi bebiş büyüdüğünden belki de biraz gözlemleyeyim :)Surelerini takip et o onemli sekerim. Bide bebis buyudugu icin ayaktaki pozisyonunda rahatsiz hissedip de sertlestirebiliomus.
Suresi duzenliyse enfeksiyon ve acilmadan suphelebiyor doktor o zaman da ilac destegi veriyor hemen. Ama takibini yap doktora soyle ki acilma var mi kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?