- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Ayy bu carterslerin etiketi beni de mahvetti çarşaf çarşafEki Görüntüle 2938560 Hayır yani cidden bu kadar şeye gerek var mıbuna harcanan kağıda ağaca yazık valla yarım saatte anca kestim
Bugün renkliler günü, çocuğun benden çok kıyafeti var incik cıncık
Eki Görüntüle 2938561
Aynı sitemi Bnde yaptım etiket keserken ne gerek var bu kadar şeye kıyafetin üstüne baskı yapın geçinEki Görüntüle 2938560 Hayır yani cidden bu kadar şeye gerek var mıbuna harcanan kağıda ağaca yazık valla yarım saatte anca kestim
Eki Görüntüle 2938561
Ayy bu carterslerin etiketi beni de mahvetti çarşaf çarşaf
Hayır yani bebek kıyafeti bu etiketi kesilecek belli ki niye kağıt ziyan ediyorsunuzAynı sitemi Bnde yaptım etiket keserken ne gerek var bu kadar şeye kıyafetin üstüne baskı yapın geçin
Yaa benimkide oyleBenim bebeğim günde 3 4 kez hıçkırır oldu
Demir hayatHangi sigorta sizin ?
Sigortayı yaptırdıktan sonra her ay taksit taksit sgk ödeme yapıyor. Özel bişey yapmadık. Sanırım sigorta ile sgk arasındaki bir durum. Tamamlayıcı sağlık sigortası olarak geçiyor bizimki.Devlet ıadesını nasıl alıyorsunuz
ama bana bı ödeme yapılmadı o yüzden merak ettımSigortayı yaptırdıktan sonra her ay taksit taksit sgk ödeme yapıyor. Özel bişey yapmadık. Sanırım sigorta ile sgk arasındaki bir durum. Tamamlayıcı sağlık sigortası olarak geçiyor bizimki.
Benim kızım da seneye 1. sınıf. Insallah zorlanmazlar da bizi de depresyona sokmazlarBenim oglum gelecek senele1. Sinif.
Bir rahatlik var bende. Aman Eymentaa diyorum yaparsin halledersin
Defter mübarekEki Görüntüle 2938560 Hayır yani cidden bu kadar şeye gerek var mıbuna harcanan kağıda ağaca yazık valla yarım saatte anca kestim
Eki Görüntüle 2938561
Sizin sigortaya bir sorun isterseniz. Detayları çok bilmiyorum ama tutarın bu olduğunu ve bir kısmının devlet iadesi olduğunu biliyorum.Bnmde var ıkı yıldır
ama bana bı ödeme yapılmadı o yüzden merak ettım
Elleşmiyorum hiç zaten ufak ufak bir şekilde halloluyor. İnşallah daha çooook yaparız biz hatta bir yerden sonra yaparken bıkarız şimdi azıcık söz dinleme zamanıÇok teşekkür ederim canım benim moral verdin sağolasın, evet yapmak istiyorum heves ediyorum ama geçen hafta doktoru dinlemeyip yapınca böyle oldu riske attım çok pişman oldum aman sen dinle doktoru elleme risk geçene kadar yapma canım benim
Benim bebeğim günde 3 4 kez hıçkırır oldu
ÇokzelBenimki son 1 aydır öyle günde 5 bile hıçkırdığı oluyor çok şeker
Bıraktın 32+0daCoraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
İgneye devam ediyorsun demi sen Merve ? İğneyi ne zaman bırakacaksın ? Bende bugün bıraktım coraspini yine de insan merak ediyorBıraktın 32+0da
33 bitimi birakcakmisimCoraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
Cok tatlilar cok begendim saglikla kullanin insallahMobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?