- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Seni düşünüyor fazla para harcama diyorDoktorum da rahat napayim ayda bir gel deyoo yine ole dicek sanrm du bakalim pztsi
Bn dedim 41 de doğururAynen 38 e kdr dursun en azindan41 e kdr da durabilir merve ne der bilmem
Gebeligin basinda sormustum hastaneleri o da ortalama solemisti iste en ucuz 3 bucuk falandi simdi degismismidir bilmiom:)ama sorcamSeni düşünüyor fazla para harcama diyorgidince sor bakim doğum ne kadarmış meraksız insan merakta mı etmez
Haha aynen saclari tirnaklari uzasin iyice tombislessin icerdeBn dedim 41 de doğururacelesi yok kızın yeri iyi
Zam gelmiştir zamGebeligin basinda sormustum hastaneleri o da ortalama solemisti iste en ucuz 3 bucuk falandi simdi degismismidir bilmiom:)ama sorcam
4 nereye kadar artacak hadi 5 olsunFiyat artmadan hemen dimi
Eski dogum yaptigim hastane en ucuzu bitane de tam techizatli olmayan bir hastane var o da o civarmis fiyat ama yenidogan yogun bakim falan yokmus yani erken dogumda olmaz ora demistiZam gelmiştir zam
3.5 sa çok iyi
Valla ya daha artmasin 7 8 olan hastanelerle de anlasmali da ben oncelikli uygunu secerm disardan ya doktorum hayirlisi4 nereye kadar artacak hadi 5 olsun
Dua edeyim de benimki artmasın
Bnmki haran artabilir4 nereye kadar artacak hadi 5 olsun
Dua edeyim de benimki artmasın
Sallanan da var sallanmayan da.Peki bu park beşikler sallanıyor mu?
Kiz kocan istyrsa tutun bosverBnmki haran artabilir
Bide kocam bey diyor ki özel oda tutalım rahat edelim diye dedim alt üstü 2 gece ne rahatı
Doğum 5.750 özel oda +1.500
E zaten koronadan sebep herkes tek değil mi odasında?Bnmki haran artabilir
Bide kocam bey diyor ki özel oda tutalım rahat edelim diye dedim alt üstü 2 gece ne rahatı
Doğum 5.750 özel oda +1.500
1+1 ev konseptiymiş onun yerine bana versin 1.500 gerek yok yav totosu koltukta otursun uyusunKiz kocan istyrsa tutun bosver
Ziyaretci kabul ediliuormu bir de iki kisi refakat ediliyormu merak ediyrmmmE zaten koronadan sebep herkes tek değil mi odasında?
Tek ama bu özel oda 1+1 ev konsepti salon varmışE zaten koronadan sebep herkes tek değil mi odasında?
Heee kendi rahat uyuyacak tabi1+1 ev konseptiymiş onun yerine bana versin 1.500 gerek yok yav totosu koltukta otursun uyusun
Bn sordum refakatçi 2kişi olabilirmiş dedim gerek yokZiyaretci kabul ediliuormu bir de iki kisi refakat ediliyormu merak ediyrmmm
Salon ve yatak odasi misafirlerini salona kabul edersinTek ama bu özel oda 1+1 ev konsepti salon varmış
Özel hastane zaten tek kalınıyor
Bnmkine dedim ziyaretçi yasakmışSalon ve yatak odasi misafirlerini salona kabul edersin
Anne babalar geleblr iyi:)Bn sordum refakatçi 2kişi olabilirmiş dedim gerek yok
1. Derece akrabaya izin varmış ziyarete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?