- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Kimse gelmicekmiBnmkine dedim ziyaretçi yasakmış
Aynn ama korona dönemi ne kadar sağlıklı bilemiyorumAnne babalar geleblr iyi:)
Annemle kaynvalide gelse yeter iste zaten annem kalir diye dusunuyorum hastanedeAynn ama korona dönemi ne kadar sağlıklı bilemiyorum
Hastaneye gerek yok zaten stres olcak yeterinceKimse gelmicekmi
Olur valla zaten eve de kimse gelmez uzun sure :)koroonnadan dolayiHastaneye gerek yok zaten stres olcak yeterince
Evde görürler olmaz mı
Annem belinden rahatsız kalamazAnnemle kaynvalide gelse yeter iste zaten annem kalir diye dusunuyorum hastanede
Kv hastaneye gelmek istemezmiAnnem belinden rahatsız kalamaz
Kv bn istemiyorum
Eşim kalacak
Kv Gelse de kalmasını istemem kısa süreli ziyaretçi alıyorlarmış öyle istediği kadar kalamıcaklar annemler günlük gelir giderKv hastaneye gelmek istemezmi
Yok annem varken zaten kalmaz o da teklif de etmez olmasaydi kal derdim ama. Ben kizima bakar diye dusunuyorum en iyisi ben hastanedeyken babannede kalmasiKv Gelse de kalmasını istemem kısa süreli ziyaretçi alıyorlarmış öyle istediği kadar kalamıcaklar annemler günlük gelir gider
1. Den tecrübeyle uyuyordu hiç faydası olmadı ki bn kendim kalktım kendim açtım altını oda oğlumun beli başı tutuldu diye söylendi
Bana kalsa hastaneye bile gerek yok stres yaptıracak yok süt yok şöyle ayyy
düşünmek bile istemiyorumsenin kalır mı
Bosver ozmn esin ilgilenir aynenKv Gelse de kalmasını istemem kısa süreli ziyaretçi alıyorlarmış öyle istediği kadar kalamıcaklar annemler günlük gelir gider
1. Den tecrübeyle uyuyordu hiç faydası olmadı ki bn kendim kalktım kendim açtım altını oda oğlumun beli başı tutuldu diye söylendi
Bana kalsa hastaneye bile gerek yok stres yaptıracak yok süt yok şöyle ayyy
düşünmek bile istemiyorumsenin kalır mı
Aynn işin kötü yanı Bnm oğlanda Bnde hastane de kalcam diyorYok annem varken zaten kalmaz o da teklif de etmez olmasaydi kal derdim ama. Ben kizima bakar diye dusunuyorum en iyisi ben hastanedeyken babannede kalmasi
El mahkum mecburBosver ozmn esin ilgilenir aynen
Bizimki de dayıları 1 yıl içinde evlendi ondan heves etti o sıralar. Simdi sesi çıkmıyor. Anne hep yanındayım ben senin merak etme diyor bazen baktı yatıyorum falan. Artık yaşayıp göreceğiz de umudum yokBizim ki daha manita işlerine başlamadıbaşlayınca görcez
Bnmki teyzesine aşıktı ondan gözü kimseyi görmedi sonrada olmaz diye anlatınca aşka küstüBizimki de dayıları 1 yıl içinde evlendi ondan heves etti o sıralar. Simdi sesi çıkmıyor. Anne hep yanındayım ben senin merak etme diyor bazen baktı yatıyorum falan. Artık yaşayıp göreceğiz de umudum yokGeç kalmış seninki bak benim kıza 4 yaşında evlenme hayali kuruyordu
Buyuk ihtimalle oyledir ☹Ben de daha danismadim hastane belli degl ama en ucuzu 3 bucuk 4 tur
Oyyyy tum gun durur da isterse gece yer yok deyip goturmek lazm:sAynn işin kötü yanı Bnm oğlanda Bnde hastane de kalcam diyorbeni yalnız bırakmak istemiyormuş
Sanırım birazda kıskançlık üzüntü karışımı
İşte ona kalsa koltukta da yatarım diyor da gece yollarım ilk ayrı gecemiz olcakmış geçen anlattıOyyyy tum gun durur da isterse gece yer yok deyip goturmek lazm:s
Kiyamam ya cok taatlis bir abi olcak kesinİşte ona kalsa koltukta da yatarım diyor da gece yollarım ilk ayrı gecemiz olcakmış geçen anlattıyavrum içten içe içerleniyor en son dayamadım olmadı kalırsın öyle diyince çok sevindi bakalım o gün gelince ne yapcaz
Benim kv yok ne şanslıyımAnnem belinden rahatsız kalamaz
Kv bn istemiyorum
Eşim kalacak
Alirlar cnm bence:)Benim kv yok ne şanslıyımAy ne kötüyüm ya Eşimin tarafından kimse bilmiyor hamile olduğumu hatta. Benim de eşim kalır. Annem de çocuklara bakar. Kardeşlerim var inşallah onları alırlar ziyarete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?