2021 Aralık Anneleri

Kv hastaneye gelmek istemezmi
Kv Gelse de kalmasını istemem kısa süreli ziyaretçi alıyorlarmış öyle istediği kadar kalamıcaklar annemler günlük gelir gider
1. Den tecrübeyle uyuyordu hiç faydası olmadı ki bn kendim kalktım kendim açtım altını oda oğlumun beli başı tutuldu diye söylendi
Bana kalsa hastaneye bile gerek yok stres yaptıracak yok süt yok şöyle ayyy
düşünmek bile istemiyorum senin kalır mı

Yok annem varken zaten kalmaz o da teklif de etmez olmasaydi kal derdim ama. Ben kizima bakar diye dusunuyorum en iyisi ben hastanedeyken babannede kalmasi

Bosver ozmn esin ilgilenir aynen

Yok annem varken zaten kalmaz o da teklif de etmez olmasaydi kal derdim ama. Ben kizima bakar diye dusunuyorum en iyisi ben hastanedeyken babannede kalmasi
Aynn işin kötü yanı Bnm oğlanda Bnde hastane de kalcam diyor beni yalnız bırakmak istemiyormuş
Sanırım birazda kıskançlık üzüntü karışımı

Bizim ki daha manita işlerine başlamadı başlayınca görcez
Bizimki de dayıları 1 yıl içinde evlendi ondan heves etti o sıralar. Simdi sesi çıkmıyor. Anne hep yanındayım ben senin merak etme diyor bazen baktı yatıyorum falan. Artık yaşayıp göreceğiz de umudum yok Geç kalmış seninki bak benim kıza 4 yaşında evlenme hayali kuruyordu

Bnmki teyzesine aşıktı ondan gözü kimseyi görmedi sonrada olmaz diye anlatınca aşka küstü
Bazen diyor önce okul sonra sevgili dedim He şöyle

Oyyyy tum gun durur da isterse gece yer yok deyip goturmek lazm:s
İşte ona kalsa koltukta da yatarım diyor da gece yollarım ilk ayrı gecemiz olcakmış geçen anlattı yavrum içten içe içerleniyor en son dayamadım olmadı kalırsın öyle diyince çok sevindi bakalım o gün gelince ne yapcaz

Kiyamam ya cok taatlis bir abi olcak kesin

Annem belinden rahatsız kalamaz
Kv bn istemiyorum
Eşim kalacak
Benim kv yok ne şanslıyım Ay ne kötüyüm ya Eşimin tarafından kimse bilmiyor hamile olduğumu hatta. Benim de eşim kalır. Annem de çocuklara bakar. Kardeşlerim var inşallah onları alırlar ziyarete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…