Ya hepsi başka diyor insan endişeleniyor . 32 bitince mi yoksa 34 olmadan mi ?33 bitimi birakcakmisim
AminCok tatlilar cok begendim saglikla kullanin insallah
Iğneye devam. Onu sormadım. Bi gün önce bıraktırıyo doğumdan sonra da biraz devam ediyoz galiba.İgneye devam ediyorsun demi sen Merve ? İğneyi ne zaman bırakacaksın ? Bende bugün bıraktım coraspini yine de insan merak ediyor
Sağlıkla kullanmak nasip olsun.Mobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
İgne kullananlarda doğum sonrası 10 gün kullanılıyormuş genelde ,baktım . Ama coraspin de hepsi farklı yorumlar var doktorlar sitesinde de .Iğneye devam. Onu sormadım. Bi gün önce bıraktırıyo doğumdan sonra da biraz devam ediyoz galiba.
AminSağlıkla kullanmak nasip olsun.
Güle güle kullanın canım .Aminhepimiz inşallah
AminGüle güle kullanın canım .
DOktoorun ne dedi cnm? Ilk gebeligimde 32 bitimi biraktim simdi ki dr 33 bitimi dedi ona uydumYa hepsi başka diyor insan endişeleniyor . 32 bitince mi yoksa 34 olmadan mi ?
32+0 da kesinlikle bırak dedi bende bıraktım . CanımDOktoorun ne dedi cnm? Ilk gebeligimde 32 bitimi biraktim simdi ki dr 33 bitimi dedi ona uydum
Kaç güne geldi acaba? Bir de markası ne? Biz kanz sipariş ettik de tam 2 hafta önce, 30 iş günü yani yaklaşık 1,5 aylık biz zaman dilimi verdiler bize. O zamana doğurmam inşallahMobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
34 bitince bırakcam yani haftaya. Ama lekelenme-kanama olursa hemen bırak dedi doktorCoraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
34. Haftada bırakıyorum ben çarşamba günü son 34+0Coraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
Beninkide ... Saydim bi kere 57 kere yaptiBenim bebeğim günde 3 4 kez hıçkırır oldu
Ben biraktim 32. HaftadaCoraspin kullanan arkadaşlar bıraktınız mi acaba 32.hafta itibariyle?
Ben saymıyorum ya çok uzu sürüyo ilk saydım 150yi geçti amaan çocuum dedim bıraktımBeninkide ... Saydim bi kere 57 kere yapti
Ben saymıyorum ya çok uzu sürüyo ilk saydım 150yi geçti amaan çocuum dedim bıraktım
Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunBen saymıyorum ya çok uzu sürüyo ilk saydım 150yi geçti amaan çocuum dedim bıraktım
Kalp gibi atıyo göbeğim dısardan görünüyoHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunben sadece pıt pıt ses geliyor mideme doğru diyorum demek ayakları ile vuruyo filan onun sesi acaba aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?