Doguma kadar 3 hafta gecse pencereler perdeler mutfak dolaplari o kadar kirlenmez bence. Yine supurulup silinir tabi. Ama detayli yapilmazTemizlik icin biraz erken geliyor bana yadoguma kadar yine kirlenmicek mi Ne zaman baslamak lazim acabasi
2600 kaçıncı hafta çıktı pekiÇok şükür benimkide 2600 oldu 47 cm boyu.yememe içmeme dikkat edince toparlandı birazcık. Doğuma kadar 3 kg olur diye umuyorum.
Valla ben bu hafta çağıracağım kadınıDoguma kadar 3 hafta gecse pencereler perdeler mutfak dolaplari o kadar kirlenmez bence. Yine supurulup silinir tabi. Ama detayli yapilmaz
Beybi doktor bir an önce eve git diye doğurtucak bence artıkYani evet sanrımyarın 37. Hafta olacağım haftaya herhangi bir günde sanrm
Hahaha yok yaBeybi doktor bir an önce eve git diye doğurtucak bence artık
Bende hiç olmuyor
Baya erken başlamışsın üretime
Tak göğüs pedi ekşi ekşi kokuyordur da şimdi
Aa benimki hiç kokmuyorBir ara oluyordu şu sıra durdu gibi. Ekşi ekşi kokuyordu kendi kendime kokuyordum. Son dönemler olabilir sızıntı sütün bol olacak inşallah
Çok şükür bugünlere geldin canım 37 bitip 38 içinde doğum gayet güzel miyadında olarak geçiyor hiç korkma. Benim doktor 34 biter 35i görsen bile yeter gelmek isteyen gelir tutmam diyor düşünHahaha yok yanormal de bugun suyum iyiyse taburcu edecekti beni . Dr bakarken kasılmam oldu hemen de bırakmadı öyle olunca ben bu halde seni bırakamam gözümle gördüm ya dedi üstüne şekerim yüksek çıkınca alıcaz artık dedi
Ben geçen yedim cips yaaa çok istedi canım dayanamadim bi defalık yemenin günahı olmaz ye gitsinNoluyo ki ikizler olunca
Ben en çok bi şey seçerken yoruluyorum
Elbise seçerken bile bi yanım dantelli şeyler beğenirken bi yanım pullu şeyler beğeniyor
Bu bi dramdır mesela
Bimden yeni geldim
Harika çikolatalar var yine
Hindistan cevizi dolgulu bi çikolata buldum
Hemen düştüm
Bi de çok cips yiyesim var
Şu fırından olandan
Çok mu zararlıdır acaba?
1 tane bile yiyemez miyim?
Bence sağlık sabrımın sonuna geldim kesinlikle
Çocuğun damak zevkini de mahvedeceğim
Yukaf ve avokado bağımlısı olacakken bş anda çikolatalar, cipsler girdi işin içine
Ne güzel ek gıdaya yatırım yapıyordum
37 iyidir ya sıkıntı olmaz kizimda 37de doğmuştuKızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
Bizde yaptık eşimle sağolsun camlar kapılar ev heryeri sildi süpürdu ben sadece peşinden dolandim ama çok yoruldum yinede doğuma gitmeden de Sil süpur yaparız yeter giderTemizlik icin biraz erken geliyor bana yadoguma kadar yine kirlenmicek mi Ne zaman baslamak lazim acabasi
bende olmuyor hatta göğüsler yumuşacık acaba sütüm olmayacak mı diye düşünmeye başladımKızlar bir de bir şey soracağım. Sizin de göğsünüzden sızıntı şeklinde süt geliyor mu ? Benim atletim sürekli ıslak, sürekli sızıyor, herhalde göğüs pedi takmaya başlayacağım başka türlü olmayacak
Bunlarin hepsi bende de var mr a hayatımda bir kere girdim onda da içinde kalamadım bütün vücudum kasildi mesela otobüste yolculuk yaoacaksam daralmamam lazım yanım boş olmalı sabit de kalamiyirum oturduğum yerdeVar
Tedavi de oldum
Ama bazı şeyler yine de pek hoşuma gitmiyor
Mesela mr'a girmek gibi
Doğumda ellerimin bağlanmasına da izin veremem
Kontrolün tamamen benden çıkması fikrinden hoşlanmıyorum sanırım
Çocukları da öyle rahimde veya kesede tam sıkışmış gibi görmek nefesimin kesilmesime yol açabilir
O görüntüyü de sevmiyorum o yüzden gibi
Önceki hallerime göre çok daha iyiyim
O yüzden bazı şeyler de kusur kalsın modundayım
Ben sadece saglik ocaginda yaptirdigim 2 ay önce fln bir da bu hafta gitmeyi dusunuyrmKızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
BN istemeden yapıyorum tsh bakıldığı için vermişken herseye baktırıyorumKızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
Aaa 35. Haftaya girince risk olmuyor muymuuusÇok şükür bugünlere geldin canım 37 bitip 38 içinde doğum gayet güzel miyadında olarak geçiyor hiç korkma. Benim doktor 34 biter 35i görsen bile yeter gelmek isteyen gelir tutmam diyor düşünhadi sırayı aç arkadan biz gelelim
Hatırlat bence.Kızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
37den sonrası aslında miadı dolmuş oluyor.Aaa 35. Haftaya girince risk olmuyor muymuuusyani mesea 34+bisey de dogsa?
O zmn bence sen genel anestezi ol sezeryanıO benim işte tedavi olmadan önceki halim
Sağlık hizmetlerinden çok uzaklaşmak istemezdim
Hatta uzaklaşamazdım öyle diyeyim
Onların çoğunu aştığım için geriye ufak şeyler kaldı bana göre
Günlük hayatımda sık karşıma çıkmayan durumlar
IInSan hep mr çektirmez veya hep ameliyata girmez sonuçta
Onları görmezden gelebiliyorum rahat şekilde
Tedaviden önceki hayat hiç konforlu değildi
Evet ama Allah korusun erken dogum gibi bi durumda kuveze girmesinden korkuyorum o yuzden hemen atladim gorunce37den sonrası aslında miadı dolmuş oluyor.
Bende psikoloğa gittim buraya yazmak istememiştim ama tam olarak buuuu; sağlık hizmetlerinden uzaklara gidememekO benim işte tedavi olmadan önceki halim
Sağlık hizmetlerinden çok uzaklaşmak istemezdim
Hatta uzaklaşamazdım öyle diyeyim
Onların çoğunu aştığım için geriye ufak şeyler kaldı bana göre
Günlük hayatımda sık karşıma çıkmayan durumlar
IInSan hep mr çektirmez veya hep ameliyata girmez sonuçta
Onları görmezden gelebiliyorum rahat şekilde
Tedaviden önceki hayat hiç konforlu değildi
Normalde hep alırdı, ben hiç demezdim hem idrar hemde kan hepsi ama gidiyorum yani soruyor ağrın ,akintin filan bişey var mı . diyorum yok, ilkin ultrason dan bakiyo filan artık istemiyor , niye istemediğini hiç anlamadim. ekimin ilk haftası genel bir tahlil aldı çok detaylı hatta çok pahalı tuttu şaşırmıştım ondan sonra kaç kere gittim 6 kere olmuş hiç istemedi . Şimdide 10 gün sonra gidecem çok geçmiş olmaz mı muhtemelen ister o zaman B BitterCikilataHatırlat bence.
Işte 37 olmadan her durum için var o ihtimal maalesef. Ama kuzenimin 35 haftalık doğdu. Hiç girmedi. Korkma sen hiç. Sadecd olumlu düşün.Evet ama Allah korusun erken dogum gibi bi durumda kuveze girmesinden korkuyorum o yuzden hemen atladim gorunce
Bnmki de istemiyor bazı zamanlar istedi BN kendim yapıyorumNormalde hep alırdı, ben hiç demezdim hem idrar hemde kan hepsi ama gidiyorum yani soruyor ağrın ,akintin filan bişey var mı . diyorum yok, ilkin ultrason dan bakiyo filan artık istemiyor , niye istemediğini hiç anlamadim. ekimin ilk haftası genel bir tahlil aldı çok detaylı hatta çok pahalı tuttu şaşırmıştım ondan sonra kaç kere gittim 6 kere olmuş hiç istemedi . Şimdide 10 gün sonra gidecem çok geçmiş olmaz mı muhtemelen ister o zaman B BitterCikilataWhiterose89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?