Ben zorlayıp içiyordum kendimi ama bu sıra içemiyorumBizde de bitmez su. 3 litreye imkansız içemem bünyem kaldırmaz yani eminim. O kadar zorlarsam kusarım kesin heryerimden su fışkırır
Yani istemese de ben diyecem çünkü doğum dan 1 hafta önce olmuş oluyo niye bu kadar bekletti almadı,ben niye sormadım ya şimdi kendime sinir oldum .Bnmki de istemiyor bazı zamanlar istedi BN kendim yapıyorum
Zaten doğum öncesi yaptırır merak etme
Hepimiz paranoyakmışız belli olduBiri öyle demişti sanki burda
Ameliyatta eller bağlaınıyor gibi
Ordan aklımda kaldı
Bunu düşünüp dertlenmiyorum da
Olması halinde izin veremem
Benim de alt düşüncem yaşamak istiyorumdu
Yoksa öldükten sonra fark etmez nerdr kaldığım
Bende bu hafta gideyim o zaman sağlık ocağından talep edeyim doktoruma da WhatsApp dan atarım. Adam niye bu kadar istemedi , kontrol leri bile kendi der bak gel rutin kontrole zaten para vermiycen vs diye .Ben sadece saglik ocaginda yaptirdigim 2 ay önce fln bir da bu hafta gitmeyi dusunuyrm
Bişi olmaz sinirlenmeYani istemese de ben diyecem çünkü doğum dan 1 hafta önce olmuş oluyo niye bu kadar bekletti almadı,ben niye sormadım ya şimdi kendime sinir oldum .
Allah kurtarsın cümlemizi yaaaHepimiz paranoyakmışız belli oldu
Benimki aylık istiyor hepKızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
Ya o hiç belli olmuyor aslındaO zmn bence sen genel anestezi ol sezeryanıo an stres olabilirsin
Valla ben psikiyatri de epey tedavi gördüm ilaçlı milaçlı gayetBende psikoloğa gittim buraya yazmak istememiştim ama tam olarak buuuu; sağlık hizmetlerinden uzaklara gidememekmeğer o sağlık hizmetleri de birer sembolmüş bilinçaltı meğer ne önemliymiş
Ya benim geçerli sebeplerim vardı aslındaHepimiz paranoyakmışız belli oldu
Benimki her gittiğimde isteyen adam son 1 aydır hiç istemedi . Bende demek sondayım herkes aynı ondandir diye bişey demedim meğer öyle değilmiş şimdi sizlerden cevap alıncaBenimki aylık istiyor hep
Bnm de bi arkadaşım aynı anlattığın gibiydi hastanede ohhh mis evde kötüydüBende psikoloğa gittim buraya yazmak istememiştim ama tam olarak buuuu; sağlık hizmetlerinden uzaklara gidememekmeğer o sağlık hizmetleri de birer sembolmüş bilinçaltı meğer ne önemliymiş
Ben iyiyim yaBnm de bi arkadaşım aynı anlattığın gibiydi hastanede ohhh mis evde kötüydü
Aynn bilinçaltı ama o an gelde anlat kendine bunu herkes akıl veriyordur daha çok stres yüklenmiştir inşallah bebiş çok iyi gelecekgiggles sanada bebiş çok iyi gelicek
Sezeryan düşünürsen bence genel anestezi ol sende
Valla bana 32de öyle dedi canım, 2 hafta yat 10 gün fitil koy ama daha fazla değil dedi. 35 i görürsek yeterli durdurmam o saatten sonra akışa bırakırız diyor. Şükür biz de 35-6 da gittik 2,5 kilo olmuştu artık gelirse de buyursun gelsin dedi doktorAaa 35. Haftaya girince risk olmuyor muymuuusyani mesea 34+bisey de dogsa?
El bağlama yok kız serum ıvır zıvır oluyor ondan hareket yapanıyımBenimki aylık istiyor hep
Ya o hiç belli olmuyor aslında
Büyük ölçüde iyiyim yani eskiye göre
Şu an herhangi bi stres hissetmiyorum doğumu düşününce
O anda da heyecandan yine hissetmeyebilirim
Zaten kısa sürede çocuk çıkıyormuş
Sonrası pek umrumda olmayabilir
El bağlamalı muhabbet hoşuma gitmemişti
Onu da halledebiliriz bence konuşursak
Valla ben psikiyatri de epey tedavi gördüm ilaçlı milaçlı gayet
Benim tek şansım hangi olaydan sonra başladığını biliyordum
O yüzden tedavi etmesi ya da başa çıkması daha kolay oldu benim için
Sebebini biliyordum çünkü
Yok kız sağlık kurumu demişsiniz ya BN anlatımı yanlış olabilirimBen iyiyim ya
Öyle bi profil mi çizdim iyi değilmişim gibi?
Her gidişimde istiyor benimki.Kızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
E tamam oynatmam zatenEl bağlama yok kız serum ıvır zıvır oluyor ondan hareket yapanıyım
Yok işteYok kız sağlık kurumu demişsiniz ya BN anlatımı yanlış olabilirim
Aman neyse bırakın şu konuyu
Ya sizin ne güzel bi olayı varmış benim başka şehire atanıp evlilik işlerine girişmemle başladı her şeyBenimki aylık istiyor hep
Ya o hiç belli olmuyor aslında
Büyük ölçüde iyiyim yani eskiye göre
Şu an herhangi bi stres hissetmiyorum doğumu düşününce
O anda da heyecandan yine hissetmeyebilirim
Zaten kısa sürede çocuk çıkıyormuş
Sonrası pek umrumda olmayabilir
El bağlamalı muhabbet hoşuma gitmemişti
Onu da halledebiliriz bence konuşursak
Valla ben psikiyatri de epey tedavi gördüm ilaçlı milaçlı gayet
Benim tek şansım hangi olaydan sonra başladığını biliyordum
O yüzden tedavi etmesi ya da başa çıkması daha kolay oldu benim için
Sebebini biliyordum çünkü
TmmE tamam oynatmam zaten
O kadar serumla kabloyla oynatıp ne yapacağım
Yok işte
O panik atak tedavisi görmeden önceydi
Şimdi öyle bi derdim yok
Ama akıl veren çok olur bilmiyon mu sen hatalısınYa sizin ne güzel bi olayı varmış benim başka şehire atanıp evlilik işlerine girişmemle başladı her şeyher şey harika yolunda giderken ben panik atak oldum hatta çevremdeki bazı gerizekalılar beni şükürsüzlükle yargıladı
Vardır illa ki onun da bi sebebi ama doktorun bulması gerek işteYa sizin ne güzel bi olayı varmış benim başka şehire atanıp evlilik işlerine girişmemle başladı her şeyher şey harika yolunda giderken ben panik atak oldum hatta çevremdeki bazı gerizekalılar beni şükürsüzlükle yargıladı
Tmmaman maşallah de olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?