Sağlıklı olsunlar da tek gelsinlerÇok şükür bugünlere geldin canım 37 bitip 38 içinde doğum gayet güzel miyadında olarak geçiyor hiç korkma. Benim doktor 34 biter 35i görsen bile yeter gelmek isteyen gelir tutmam diyor düşünhadi sırayı aç arkadan biz gelelim
Maşallah çok iyiBen geçen yedim cips yaaa çok istedi canım dayanamadim bi defalık yemenin günahı olmaz ye gitsinsoslu fıstık istiyor benim canımda bu aksam usenmesem gidip alıcam da usenuyorum
37 iyidir ya sıkıntı olmaz kizimda 37de doğmuştu
Bizde yaptık eşimle sağolsun camlar kapılar ev heryeri sildi süpürdu ben sadece peşinden dolandim ama çok yoruldum yinede doğuma gitmeden de Sil süpur yaparız yeter gider
bende olmuyor hatta göğüsler yumuşacık acaba sütüm olmayacak mı diye düşünmeye başladım
Bunlarin hepsi bende de var mr a hayatımda bir kere girdim onda da içinde kalamadım bütün vücudum kasildi mesela otobüste yolculuk yaoacaksam daralmamam lazım yanım boş olmalı sabit de kalamiyirum oturduğum yerde
Ouuuy genel anestezi daha korkunç geliyor kızBnm de bi arkadaşım aynı anlattığın gibiydi hastanede ohhh mis evde kötüydü
Aynn bilinçaltı ama o an gelde anlat kendine bunu herkes akıl veriyordur daha çok stres yüklenmiştir inşallah bebiş çok iyi gelecekgiggles sanada bebiş çok iyi gelicek
Sezeryan düşünürsen bence genel anestezi ol sende
Saglik ocagi son kez istiyor tam buzaman sen de yaptir doktoruna sonucunu paylas ins son kez yaptirlmBende bu hafta gideyim o zaman sağlık ocağından talep edeyim doktoruma da WhatsApp dan atarım. Adam niye bu kadar istemedi , kontrol leri bile kendi der bak gel rutin kontrole zaten para vermiycen vs diye .
Merve bu 37 hangi 3737den sonrası aslında miadı dolmuş oluyor.
Doktor dedi ki panik atak insanların hayatında her şey yolunda giderken bilinçaltıNa atılan kötü şeyler birden Gün yüzüne çıkarmış bence de çok mantıklıVardır illa ki onun da bi sebebi ama doktorun bulması gerek işte
Bulunca zaten çözmes daha kolay bence
Oldu mu?
Beni kınayan benim gömleğimi giysin mögeee aplaaa diyesim geldiAma akıl veren çok olur bilmiyon mu sen hatalısınonlar haklı olur hep
Benim de sebebim belli ama ajitasyon gerek yok anlatmıycam ben deYa benim geçerli sebeplerim vardı aslında
Ama boşver bence anlatıp tadımızı kaçırmayayım
Bu hafta gider yaptırırım canım çok sağol . İnşallah kuzum . Doktorum niye atladı durumu valla neredeyse arayıp soracamSaglik ocagi son kez istiyor tam buzaman sen de yaptir doktoruna sonucunu paylas ins son kez yaptirlm
O zmn ne güzelOuuuy genel anestezi daha korkunç geliyor kızbayıltılmak Allah korusun eskiye nazaran çok iyiyim bin şükür asansörlere bile biner oldum kendi başıma bebek cidden iyi geldi güçlendirdi sanki
Doğrudur kesinlikleDoktor dedi ki panik atak insanların hayatında her şey yolunda giderken bilinçaltıNa atılan kötü şeyler birden Gün yüzüne çıkarmış bence de çok mantıklı
Anestezici tanıdığım varO zmn ne güzelo an zaten stresli olursan uyutuyorlar Dr la konulursun o en uygunu söyler
Şimdi bunu duydum yaaa daha bi korktumO zmn ne güzelo an zaten stresli olursan uyutuyorlar Dr la konulursun o en uygunu söyler
Kız bi an zeynep konuşuyor sandımBeni kınayan benim gömleğimi giysin mögeee aplaaa diyesim geldi
Aynn bnm demek istediğimde tam oyduAnestezici tanıdığım var
Sorun olursa müdahale ediliyor zatwn merak erme dedi bana da
Sence her ihtimali düşünmeden bu işe girer miyimAynn bnm demek istediğimde tam oydu
Merve bu 37 hangi 3736+ mı 37+mı
Yaa olmadı bi acile mi gitsen kiYa bu doğum sancısi illa bele mi vurcak? Benim sık sık kasılmam oluyo bence.
Nasıl oluyo ki ? KasılmanYa bu doğum sancısi illa bele mi vurcak? Benim sık sık kasılmam oluyo bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?