Bak yan yatıyorum göbeği de yayıyorum yine de toplanma oluyo. Az bu şekilde saate bakacam.Yaa olmadı bi acile mi gitsen ki
Belden vururmuş öyle diyorlar
Karı da sertleşme bi tık huh dedirtiyo nefesi darlıyo gibi.Nasıl oluyo ki ? Kasılman
Dakika tut bakimBak yan yatıyorum göbeği de yayıyorum yine de toplanma oluyo. Az bu şekilde saate bakacam.
Dün annemle bir teyzemiz var aile dostu onlarla oturuyordumYaa olmadı bi acile mi gitsen ki
Belden vururmuş öyle diyorlar
Cinsiyete göre o da mı farklıymışDün annemle bir teyzemiz var aile dostu onlarla oturuyordumişte diyolar erkek sancısı şöyle olur ,kız şöyle . Onlar o zamanlar öyle tarif ediyolarmis
Merve bak insan kendi yaşayınca ne olduğunu anlayamıyor. Birine derken teoriler ağır basıyor, kendi yaşayınca pratikte ya değilse oluyorYa bu doğum sancısi illa bele mi vurcak? Benim sık sık kasılmam oluyo bence.
Bir yerinde mi sertleşme oluyo öyle ise kasilmadir hep yazmışlar ya ,bir senle ben bu kasılmayı çözemedikKarı da sertleşme bi tık huh dedirtiyo nefesi darlıyo gibi.
Kısa sürüyo ama 15 20 dkda bir olmuştur. Dur simdi saate bakmaya başladım. Diğer tarafıma döndüm bakalım nasıl olcak.Dakika tut bakim
Kaç dakika sürüp duruyor
Valla dün dediler unuttum ki kafamda tutayım . Birinde sancı bele vuruyomus ,diğerinde adet gibi oluyomus ama hangisi şimdi sallasam olmazCinsiyete göre o da mı farklıymış
En son ne zmn nst cekildin sonuc nasildiYa bu doğum sancısi illa bele mi vurcak? Benim sık sık kasılmam oluyo bence.
Komple top halinde sertleşiyo gülüm.Bir yerinde mi sertleşme oluyo öyle ise kasilmadir hep yazmışlar ya ,bir senle ben bu kasılması çözemedik
Kuzum zaten asıl yan yatınca toplanıyo en azından benmki öyle ne zaman tam sağ yada sol yatsam toplanıyor. O yüzden belime ve sırtıma doğru bi yastık koyup yatyrum daha rahat oluyor ve kasılma azalıyorBak yan yatıyorum göbeği de yayıyorum yine de toplanma oluyo. Az bu şekilde saate bakacam.
Ayyyy bugun doguruyormusun yoksa heyecanlandikKısa sürüyo ama 15 20 dkda bir olmuştur. Dur simdi saate bakmaya başladım. Diğer tarafıma döndüm bakalım nasıl olcak.
Az saate bakayım eşimi çağıracam ona göre valla.Merve bak insan kendi yaşayınca ne olduğunu anlayamıyor. Birine derken teoriler ağır basıyor, kendi yaşayınca pratikte ya değilse oluyorFarklı hissediyorsan git bence de acile
O zaman benim son 3 aydır kasılmam hergun var demektir çünkü karnımın her yeri çok sert top gibiKomple top halinde sertleşiyo gülüm.
Nst girersin devam ederse haftan ileri artikAz saate bakayım eşimi çağıracam ona göre valla.
Bugün dogurmazsan haftaya diyorum benAz saate bakayım eşimi çağıracam ona göre valla.
Ama ben göbeği böyle yayınca hiç olmazdı. Oturur gibi okunca saha geriliyo ya normal hali bile o zaman hiç anlayamıyom nerdeyse kendi sertliği mi kasılma mı.Kuzum zaten asıl yan yatınca toplanıyo en azından benmki öyle ne zaman tam sağ yada sol yatsam toplanıyor. O yüzden belime ve sırtıma doğru bi yastık koyup yatyrum daha rahat oluyor ve kasılma azalıyor
Ayy hadi hayırlısı olsun su iç sola yat diyorlar ya öyle yatKısa sürüyo ama 15 20 dkda bir olmuştur. Dur simdi saate bakmaya başladım. Diğer tarafıma döndüm bakalım nasıl olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?