cumartesiKontroller ne zaman kizlar?
39+3 de dogmustuOglus kac haftada dogmustu canim
Bende de odem yok ama karnim asiri sistigi icin ayakkabi corap falan giymek iskence kalca kemigim de iptal24 den beri kasılmalarım var.
o Artık normal gelmeye başladı.
Gün geçtikçe gerçekten zorlaşıyor.
Ödem falan yok bağdaş kurabiliyorum, eğilip kalkmata zorlanmıyorum, ayakkabımı normal rahat giyebiliyorum her zamanki gibi ama yataktan kalkmak gerçekten zor, kol kası gerekli bize.
Yatarken de baskı yapıyor canım acıyor , Totosu yük bindiriyor kaburgama.
Allah kolaylık versin hepimize.
Sezaryene gore baya beklemissin benimkini haftaya cuma ya da pazartesi alir diye dusunuyorum yarin gidecem bakalim ne diyecek39+3 de dogmustu
Benimkini normal bekledik canim. Suyum geldi.Sezaryene gore baya beklemissin benimkini haftaya cuma ya da pazartesi alir diye dusunuyorum yarin gidecem bakalim ne diyecek
Anladim canim bana cati kemigin asiri dar asla doguramazsin bebek sikintiya girer dedi daha erken alacakti ben dedim 3 gun sonra olsun esim burda yok oylelikle 38 arti 6 da oldum bazi doktorlar bebegin kilosu iyiyse hemen sabah alalim kafasinda o yuzden sasirdim doktorun nasil beklemis diyeBenimkini normal bekledik canim. Suyum geldi.
Sezeryana o gun dondu. Planli degildi
Bu bebekte beni de bekletecegini sanmiyorum.Anladim canim bana cati kemigin asiri dar asla doguramazsin bebek sikintiya girer dedi daha erken alacakti ben dedim 3 gun sonra olsun esim burda yok oylelikle 38 arti 6 da oldum bazi doktorlar bebegin kilosu iyiyse hemen sabah alalim kafasinda o yuzden sasirdim doktorun nasil beklemis diye
37. Haftadayim karnimda yeni catlak oldu ilk hamileligimde cok catladigim icin bunda olmaz diyodum ay tatli tatli kasiniyo baktim catlamisim demekki oglumdan daha cok buyudu karnimTabii ki fark var. Son haftalarda büyümenin hızlanmasını bekliyordum ben zaten. Ben de aynıyım. Bende iç organlarıma baskı yapması olayı başladı bir de. Deşiyor bildiğin organlarımı
Ben 37. Haftadayim yarin doktora gidecem sence tarih belirlermiBu bebekte beni de bekletecegini sanmiyorum.
En gec 38 de alacaklar gibi geliyor. Persembe gunu tarih kesinlesecek
Bende de odem yok ama karnim asiri sistigi icin ayakkabi corap falan giymek iskence kalca kemigim de iptal
24 den beri kasılmalarım var.
o Artık normal gelmeye başladı.
Gün geçtikçe gerçekten zorlaşıyor.
Ödem falan yok bağdaş kurabiliyorum, eğilip kalkmata zorlanmıyorum, ayakkabımı normal rahat giyebiliyorum her zamanki gibi ama yataktan kalkmak gerçekten zor, kol kası gerekli bize.
Yatarken de baskı yapıyor canım acıyor , Totosu yük bindiriyor kaburgama.
Allah kolaylık versin hepimize.
Benimde kaşınmaya başladı yine catlamadim daha ama elimde sürekli bebe kremi bio oil surup duruyorum korkumdan şimdi bacak içlerimde de kaşıntı başladı bakalım önünü alabilicemmi37. Haftadayim karnimda yeni catlak oldu ilk hamileligimde cok catladigim icin bunda olmaz diyodum ay tatli tatli kasiniyo baktim catlamisim demekki oglumdan daha cok buyudu karnim
Bence belirler. Artik vakti gelmis.Ben 37. Haftadayim yarin doktora gidecem sence tarih belirlermi
Bide zeytinyagi sur olmaz sen dikkat ediyormussun ben salmistim kendi haline ben dogumdan sonraki halimi merak ediyorum oglumda 2 ayda eski halime dondum bunda da hemen donebilecekmiyim dun esimin yegeni yenge kolun bacagin belin ince sadece karnin var masallah diyo gobek kalir diye korkuyorum cok buyuduBenimde kaşınmaya başladı yine catlamadim daha ama elimde sürekli bebe kremi bio oil surup duruyorum korkumdan şimdi bacak içlerimde de kaşıntı başladı bakalım önünü alabilicemmi
Bence 38 i biraz gecsin sen bilirsin ama ben soyleyecem 38 de alalim derse yani ne kadar durursa o kadar iyi evet biz artik dayanamaz olduk ama bebisler icin az daha sabirBence belirler. Artik vakti gelmis.
Benim ilk gebelik ondan ikincide belki bende salarim zaten alışkın diye, 1 2 ay önce yine böyle başlamıştı yogunlastirmistim geçmisti ama aralarda da hiç bırakmadım yağlamayi şimdi bir tık daha büyüyünce yine başladı, zeytinyağı da süreyim doğuma kadar yetmeyecek zaten elimdekiler, ne güzel bana da öyle diyorlar ama çok büyük çok gerildi ya aşağıya inmeye de başladı ya bu haftalar ondan belki şimdi kanala girince hepten gerilirBide zeytinyagi sur olmaz sen dikkat ediyormussun ben salmistim kendi haline ben dogumdan sonraki halimi merak ediyorum oglumda 2 ayda eski halime dondum bunda da hemen donebilecekmiyim dun esimin yegeni yenge kolun bacagin belin ince sadece karnin var masallah diyo gobek kalir diye korkuyorum cok buyudu
Çok mu gün içinde takip et canimAy bende tuvalete gittim şimdi çişim geldi diye çamasırım ıslaktı su mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?