2021 Aralık Anneleri

Bende de odem yok ama karnim asiri sistigi icin ayakkabi corap falan giymek iskence kalca kemigim de iptal

Benimkini normal bekledik canim. Suyum geldi.
Sezeryana o gun dondu. Planli degildi
Anladim canim bana cati kemigin asiri dar asla doguramazsin bebek sikintiya girer dedi daha erken alacakti ben dedim 3 gun sonra olsun esim burda yok oylelikle 38 arti 6 da oldum bazi doktorlar bebegin kilosu iyiyse hemen sabah alalim kafasinda o yuzden sasirdim doktorun nasil beklemis diye

Bu bebekte beni de bekletecegini sanmiyorum.
En gec 38 de alacaklar gibi geliyor. Persembe gunu tarih kesinlesecek

Tabii ki fark var. Son haftalarda büyümenin hızlanmasını bekliyordum ben zaten. Ben de aynıyım. Bende iç organlarıma baskı yapması olayı başladı bir de. Deşiyor bildiğin organlarımı
37. Haftadayim karnimda yeni catlak oldu ilk hamileligimde cok catladigim icin bunda olmaz diyodum ay tatli tatli kasiniyo baktim catlamisim demekki oglumdan daha cok buyudu karnim

Bana eğilip kalkmak yasak zaten uzun zamandır eşim giydiriyor ayakkabımı. Çorabıda zar zor giyiyordum oturdugum yerden bacaklarımı dış yanlara bükerek son 1haftadır onuda yapamıyorum artık esim giydiriyor.
Tek kaburga olsa iyi her yeri doldurdu yer yok artık
Bende de odem yok ama karnim asiri sistigi icin ayakkabi corap falan giymek iskence kalca kemigim de iptal

37. Haftadayim karnimda yeni catlak oldu ilk hamileligimde cok catladigim icin bunda olmaz diyodum ay tatli tatli kasiniyo baktim catlamisim demekki oglumdan daha cok buyudu karnim
Benimde kaşınmaya başladı yine catlamadim daha ama elimde sürekli bebe kremi bio oil surup duruyorum korkumdan şimdi bacak içlerimde de kaşıntı başladı bakalım önünü alabilicemmi

Benim yine enfeksiyon başladı sabah kalktım bişey Akiyo zaten suyum azaliyo sızdıriyo sandım, koştum baktım ki koyu beyaz kokusuz bı akıntı kesin mantar gibi bişey kasintida var

Benimde kaşınmaya başladı yine catlamadim daha ama elimde sürekli bebe kremi bio oil surup duruyorum korkumdan şimdi bacak içlerimde de kaşıntı başladı bakalım önünü alabilicemmi
Bide zeytinyagi sur olmaz sen dikkat ediyormussun ben salmistim kendi haline ben dogumdan sonraki halimi merak ediyorum oglumda 2 ayda eski halime dondum bunda da hemen donebilecekmiyim dun esimin yegeni yenge kolun bacagin belin ince sadece karnin var masallah diyo gobek kalir diye korkuyorum cok buyudu

Kızlar normal doğum sırasında enfeksiyon varlığı kesin olarak sezeryan sebebimidir yani doğum başladı ve enfeksiyon var diye o an sezeryana karar verirsek ya yetisemeden normal doğum olursa bu aralar sık tekrarliyor riske atmak, normal doğum istemek ne kadar mantıklı, galiba bu uykusuz geceler bagisikligimi düşürdü sürekli kaşıntı var bır gider bir gelir son ay hastalıklı gecicek , gece tuvalete kalkarken çektiğim acıdan şaftim kaydı

Benim ilk gebelik ondan ikincide belki bende salarim zaten alışkın diye, 1 2 ay önce yine böyle başlamıştı yogunlastirmistim geçmisti ama aralarda da hiç bırakmadım yağlamayi şimdi bir tık daha büyüyünce yine başladı, zeytinyağı da süreyim doğuma kadar yetmeyecek zaten elimdekiler, ne güzel bana da öyle diyorlar ama çok büyük çok gerildi ya aşağıya inmeye de başladı ya bu haftalar ondan belki şimdi kanala girince hepten gerilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…