2021 Aralık Anneleri

Ben ilkinde de salmistim baya catlamisim daha dogrusu catlak falan ne bilmiyordum olan olmustu zaten ilkinde cok oldugu icin bunda olmaz diyordum ama oldu nese bebis saglikli olsun yeter.

Ben ilkinde de salmistim baya catlamisim daha dogrusu catlak falan ne bilmiyordum olan olmustu zaten ilkinde cok oldugu icin bunda olmaz diyordum ama oldu nese bebis saglikli olsun yeter.
Ya aslında genetik diyorlar catlayacagi varsa onu hiç birşey engellemez diyorlar ben bir ihtimal uğraşıyorum işte en azından catlarsam elimde değildi derim ama bu kadar yaglamaya catlarsam genetikmis der ikincide hiç uğraşmam

Diğer günler kahvaltımı hazırlıyorsun sanırım
Sanırım biraz kolayıma da geliyor yulaf hazırlamak
Yulaf da zor be
Ben kendime hazırlamıyom ki ekmek aradı peynir domates salatık ohh en güzel kahvaltı arada yumurta haşlıyorum kırıyorum sende dene

Yulaf da zor be
Ben kendime hazırlamıyom ki ekmek aradı peynir domates salatık ohh en güzel kahvaltı arada yumurta haşlıyorum kırıyorum sende dene
Yulafta bi şey yok ki
Süyü koy yulafı koy aç ocağı sen iki iş hallederken pişiyor zatrn

Diğeri daha uzun sürüyor bence
Çok güzel öğlen kahvaltısı yaparım ama
Ona özenirim işte

Benim yine enfeksiyon başladı sabah kalktım bişey Akiyo zaten suyum azaliyo sızdıriyo sandım, koştum baktım ki koyu beyaz kokusuz bı akıntı kesin mantar gibi bişey kasintida var
Canım mantar için sirkeli su çok iyi geliyor. Benim eskiden sık sık olurdu bu şekilde kurtuldum. Bir şişeye üçte bir oranında sirke koy, normal şekilde temizlendikten sonra sirkeli suyla temizlen, güzelce kurula. Birkaç seferde etkisini göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…