- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Masallah zamaninda tam39+3 de dogmustu
Benim gibi altına yapmış olabilir misinAy bende tuvalete gittim şimdi çişim geldi diye çamasırım ıslaktı su mu acaba
Bendende geldi baya ama akintidir diye dusundum yarin doktora gidecem insallah bu son aylarda bu su gibi akinti fazla oluyor ama ihmal etmemek gerekÇok mu gün içinde takip et canim
hah işte tam orasıBende oyleyim ya. Vajinanin oradaki kemik resmen bitirdi beni
Ben ilkinde de salmistim baya catlamisim daha dogrusu catlak falan ne bilmiyordum olan olmustu zaten ilkinde cok oldugu icin bunda olmaz diyordum ama oldu nese bebis saglikli olsun yeter.Benim ilk gebelik ondan ikincide belki bende salarim zaten alışkın diye, 1 2 ay önce yine böyle başlamıştı yogunlastirmistim geçmisti ama aralarda da hiç bırakmadım yağlamayi şimdi bir tık daha büyüyünce yine başladı, zeytinyağı da süreyim doğuma kadar yetmeyecek zaten elimdekiler, ne güzel bana da öyle diyorlar ama çok büyük çok gerildi ya aşağıya inmeye de başladı ya bu haftalar ondan belki şimdi kanala girince hepten gerilir
Evet evet en azından son muayeneler sık araliklarla da bari takip altındayızBendende geldi baya ama akintidir diye dusundum yarin doktora gidecem insallah bu son aylarda bu su gibi akinti fazla oluyor ama ihmal etmemek gerek
Ya aslında genetik diyorlar catlayacagi varsa onu hiç birşey engellemez diyorlar ben bir ihtimal uğraşıyorum işte en azından catlarsam elimde değildi derim ama bu kadar yaglamaya catlarsam genetikmis der ikincide hiç uğraşmamBen ilkinde de salmistim baya catlamisim daha dogrusu catlak falan ne bilmiyordum olan olmustu zaten ilkinde cok oldugu icin bunda olmaz diyordum ama oldu nese bebis saglikli olsun yeter.
Yulaf da zor beDiğer günler kahvaltımı hazırlıyorsun sanırım
Sanırım biraz kolayıma da geliyor yulaf hazırlamak
Yulafta bi şey yok kiYulaf da zor be
Ben kendime hazırlamıyom ki ekmek aradı peynir domates salatık ohh en güzel kahvaltı arada yumurta haşlıyorum kırıyorum sende dene
Sevmiyom hic yulafi ben faydaliymis amaYulafta bi şey yok ki
Süyü koy yulafı koy aç ocağı sen iki iş hallederken pişiyor zatrn
Diğeri daha uzun sürüyor bence
Çok güzel öğlen kahvaltısı yaparım ama
Ona özenirim işte
Benim hep oyle akintim su gibi. Suyum degilmis 27. Haftadan beri boyleAy bende tuvalete gittim şimdi çişim geldi diye çamasırım ıslaktı su mu acaba
Normal şartlarda bağırsak çalıştırması lazımSevmiyom hic yulafi ben faydaliymis ama
Pembe giyeb tokalı erkek olacaktıHayırlara gelsin inşallah
Rüyamda doğum yapıyordum dr aaa bu erkek pipisi var diyor nasıl olur hani kız demiştiniz biz şimdi napcaz diye diye uyandım
AY hadi bakkalim hayir olsunNormal şartlarda bağırsak çalıştırması lazım
Tok tutması lazım filan
Pembe giyeb tokalı erkek olacaktı
Olmuyor ama haftalardırAY hadi bakkalim hayir olsun
Yaa deme öyle tek toka mı yatak odaNormal şartlarda bağırsak çalıştırması lazım
Tok tutması lazım filan
Pembe giyeb tokalı erkek olacaktı
Ben de artık soranlara erkek olacak inşallah diyorum daYaa deme öyle tek toka mı yatak oda
Valla yatacak mecburYaa deme öyle tek toka mı yatak oda
2. De inşallah olsunBen de artık soranlara erkek olacak inşallah diyorum da
Bazıları erkekçiymşşim gibi algılıyor
Oysa benim kafamdan senin gibi kıyafet, eşya filan geçiyor
Canım mantar için sirkeli su çok iyi geliyor. Benim eskiden sık sık olurdu bu şekilde kurtuldum. Bir şişeye üçte bir oranında sirke koy, normal şekilde temizlendikten sonra sirkeli suyla temizlen, güzelce kurula. Birkaç seferde etkisini göreceksin.Benim yine enfeksiyon başladı sabah kalktım bişey Akiyo zaten suyum azaliyo sızdıriyo sandım, koştum baktım ki koyu beyaz kokusuz bı akıntı kesin mantar gibi bişey kasintida var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?