Kime kız sana mı bana mı diyeceğim2. De inşallah olsun
Ben daha bu sabah sağlık ocağına gittim gebe izlem için. Hemşire hangi durumlarda acile gitmemi yada doktoruma ulaşmamı saydı. Korkutmak gibi istemem ama çamaşırında ıslaklık olursada dedi. Bir doktorunla mı görüşsen acaba?Ay bende tuvalete gittim şimdi çişim geldi diye çamasırım ıslaktı su mu acaba
Hee evet 2.Kime kız sana mı bana mı diyeceğim
Benim ilki erkek zaten
Senin de bu 2. Değil mi?
Ha anladımHee evet 2.
1. Oğlan sana 2. Kız kıyafet oda dedin ya
O zaman benim daha çok var doğurmamaEskisi gibi surekli hareketli degil. Cogu zaman uyuyor beybi
Dogum yaklasiyor belli ki.
Oglumda da boyle oldu. Surekli dürterdim
Yani 3 parmagım genişliğinde olmuşÇok mu gün içinde takip et canim
Ay bilmiyorum o kadar yumusadımı alt taraf hiç hissetmedimBenim gibi altına yapmış olabilir misin
İnşallah akıntıdır benimkideBenim hep oyle akintim su gibi. Suyum degilmis 27. Haftadan beri boyle
Yaa bende panik oldum hiç böyle olmamıstı normalde akıntım oluyodu ama bu değişik geldi hemen kapıya koydum çantaları doktorla görüşemiyorum malesef devlete gidiyorum biraz daha bekleyim olmadı acile giderimBen daha bu sabah sağlık ocağına gittim gebe izlem için. Hemşire hangi durumlarda acile gitmemi yada doktoruma ulaşmamı saydı. Korkutmak gibi istemem ama çamaşırında ıslaklık olursada dedi. Bir doktorunla mı görüşsen acaba?
Aaa bnm de günde 10 diyorlar da 10 olmuyor bileEskisi gibi surekli hareketli degil. Cogu zaman uyuyor beybi
Dogum yaklasiyor belli ki.
Oglumda da boyle oldu. Surekli dürterdim
Bizim sıpa seninkinden önce gelecek diye ödüm kopuyor şerrindenO zaman benim daha çok var doğurmama
Bi git ama ben suyun oldugunu dusunmuyorum dedigim gibi son aylarda cok oluyo boyle akintilar ben oglumda doktora kosuyordum ultrasonda suyum iyi gorunuyordu ama doktorum su olabiir diye yat diyodu son gun bile suyum iyiydi benim doktor cok pimpirikliydiYani 3 parmagım genişliğinde olmuş
Ay bilmiyorum o kadar yumusadımı alt taraf hiç hissetmedim
İnşallah akıntıdır benimkide
Yaa bende panik oldum hiç böyle olmamıstı normalde akıntım oluyodu ama bu değişik geldi hemen kapıya koydum çantaları doktorla görüşemiyorum malesef devlete gidiyorum biraz daha bekleyim olmadı acile giderim
Bana günde 10 kez hareket etmezse hemen gel demişti ama bilemedimAaa bnm de günde 10 diyorlar da 10 olmuyor bile
Bizim sıpa seninkinden önce gelecek diye ödüm kopuyor şerrinden
Benim de hareketleri cok azaldi ama gunde10 kere hissediyorumdurBana günde 10 kez hareket etmezse hemen gel demişti ama bilemedim
Ben se hissetmedimbilmiyorum o kadar yumusadımı alt taraf hiç hissetmedim
Benimde bgun oyle. Sabah kipir kipirdi uyandigimda. Gun icinde azaldiAaa bnm de günde 10 diyorlar da 10 olmuyor bile
Hatırladım tamam onu yazdığını pijama deyinceBen se hissetmedim
sadece 2 damla hissetmiştim ki
Pijamam çok daha fazlasını hissetmiş
Bende yapıyordum onu çıkmış aklımdan hazır evde elma sirkesi var yapayımCanım mantar için sirkeli su çok iyi geliyor. Benim eskiden sık sık olurdu bu şekilde kurtuldum. Bir şişeye üçte bir oranında sirke koy, normal şekilde temizlendikten sonra sirkeli suyla temizlen, güzelce kurula. Birkaç seferde etkisini göreceksin.
Benimkiler benle hiç ilgilenmiyor tetanozlari bile kendim takip edip gittimBen daha bu sabah sağlık ocağına gittim gebe izlem için. Hemşire hangi durumlarda acile gitmemi yada doktoruma ulaşmamı saydı. Korkutmak gibi istemem ama çamaşırında ıslaklık olursada dedi. Bir doktorunla mı görüşsen acaba?
Çok tatlilar erkek bebek kıyafetleri çok sıkıcı mağazalarında 3 te 2 si kız bebek kıyafetiyle doluHerseyi alası geliyordu
Yok ya onlara gorede cok tatli seyler varÇok tatlilar erkek bebek kıyafetleri çok sıkıcı mağazalarında 3 te 2 si kız bebek kıyafetiyle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?