- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Çok cici güzel günlerde giysin inşallahHerseyi alası geliyordu
Aynen kız reyonu daha cok oluyor şubeden şubeye değişiyo olabilir en azından benim gittiğim Lcw ve defacto öyleydi. Ben de uygun fiyatlı almaya calısıyorum ama bu seferde üzerindeki baskılar illet ediyo cok saçma sapan baskılı kıyafetler var o yüzden doğru düzgün bişey bulamıyorum. H&M ürünlerine bayılıyorum ama biraz pahalı geliyor banaÇok tatlilar erkek bebek kıyafetleri çok sıkıcı mağazalarında 3 te 2 si kız bebek kıyafetiyle dolu
HM bence 3-4 ay giyebilecekleri kiyafetler icin asiri pahali geliyorAynen kız reyonu daha cok oluyor şubeden şubeye değişiyo olabilir en azından benim gittiğim Lcw ve defacto öyleydi. Ben de uygun fiyatlı almaya calısıyorum ama bu seferde üzerindeki baskılar illet ediyo cok saçma sapan baskılı kıyafetler var o yüzden doğru düzgün bişey bulamıyorum. H&M ürünlerine bayılıyorum ama biraz pahalı geliyor bana
Evet o pahalı oluyor ilk 3 aylık dönem için o kadar pahalıya kaçmak akıllıca gelmiyor bana hızlı büyüyecek çünkü önümüzdeki yaza çok güzel kıyafetler almayı düşünüyorum oglusuma 6 aylık olacak o zamannAynen kız reyonu daha cok oluyor şubeden şubeye değişiyo olabilir en azından benim gittiğim Lcw ve defacto öyleydi. Ben de uygun fiyatlı almaya calısıyorum ama bu seferde üzerindeki baskılar illet ediyo cok saçma sapan baskılı kıyafetler var o yüzden doğru düzgün bişey bulamıyorum. H&M ürünlerine bayılıyorum ama biraz pahalı geliyor bana
Papyonlulardan başka tatli bişey göremiyorum vallaYok ya onlara gorede cok tatli seyler var
HM bence 3-4 ay giyebilecekleri kiyafetler icin asiri pahali geliyor
Evet bende ebebekten aldım zaten yenidoğanları bi kac parcada lcw dan aldım 3aylık baska bişey almadım. Kilosuna göre eklicem sonra ihtiyacı olanlarıEvet o pahalı oluyor ilk 3 aylık dönem için o kadar pahalıya kaçmak akıllıca gelmiyor bana hızlı büyüyecek çünkü önümüzdeki yaza çok güzel kıyafetler almayı düşünüyorum oglusuma 6 aylık olacak o zamann
3-4 gündür öyle sabah 1-2 hareket akşam 2-3 hareket bu kadar gün boyu uyuyor o zamanBenimde bgun oyle. Sabah kipir kipirdi uyandigimda. Gun icinde azaldi
Valla etmiyor diye tam gidicem hareket ediyorBana günde 10 kez hareket etmezse hemen gel demişti ama bilemedim
İnşalalh bebişler doğsun da vereceğiz kiloları şimdi yemeyeceksek ne zaman yiyelim zatenBeybi ben hamile kalmadan bi 8-10 kilo aldım takviye ilaç vs. 74le aldım sanırım şu an 90 olmuşumdur. Normal kilom 65-67 di.
Pekmez içmeyi bıraktığımdan beri daha rahatım mantar konusundaO zaman pekmez iptal gençler üzgünüm
Bu haftalar normal diyorlar ama bu hareket azlığını cuma günü nst ye girdim hiç hareket etmedi hemşire uyuyo heralde doktorun yine isterse çekeriz dedi doktorum da bişey demedi sonuçta kalbi normal atiyoValla etmiyor diye tam gidicem hareket ediyor
Ben de kızıma çok pahalı ürünler almıştım nerdeyse hiç giymeden küçüldü ve kaliteli olunca dursun 2.ye giydiririm dedim bu bebis de erkek buna sadece 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı birkaç 3 6 ay tulum aldım bide çıtçıtlı badi diğerleri arkadaşımdan geldi nerdeyse hiç giyfirmemis tutumlar takımlar 0 corap bile bende bahara yaza alacagim inşallah güzel güzel qEvet o pahalı oluyor ilk 3 aylık dönem için o kadar pahalıya kaçmak akıllıca gelmiyor bana hızlı büyüyecek çünkü önümüzdeki yaza çok güzel kıyafetler almayı düşünüyorum oglusuma 6 aylık olacak o zamann
Ben sert tekmeleri yumrukları net hissediyorum bazen otururken karnıma bakıyorum inip cikiyo icerde hareket yok gibi değişik suyun içinde kayıyor sanırım hissedemiyorumBu haftalar normal diyorlar ama bu hareket azlığını cuma günü nst ye girdim hiç hareket etmedi hemşire uyuyo heralde doktorun yine isterse çekeriz dedi doktorum da bişey demedi sonuçta kalbi normal atiyobu iki gündür de mesela aşırı hareketli canim yanıyor bak kanala girersin yapma diyorum böyle inişli çıkışlı geçiriyoruz son haftalari bakalım az kaldı
İşte yerleri daraldı o yüzden hareketler eskisi gibi değil ben diyorum uyuyormu hareket etmedi karnıma bakıyorum inip çıkıyor.Belki senin de öyledir3-4 gündür öyle sabah 1-2 hareket akşam 2-3 hareket bu kadar gün boyu uyuyor o zaman
Benim ilk doğum olmadığı halde saydı bütün dikkat etmem gerekenleri, çok memnun kaldım.Benimkiler benle hiç ilgilenmiyor tetanozlari bile kendim takip edip gittim
En doğrusu zaten kış evde gecicek tam en tatlı zamanlari oluyo yazın cicili bicili giydiririzBen de kızıma çok pahalı ürünler almıştım nerdeyse hiç giymeden küçüldü ve kaliteli olunca dursun 2.ye giydiririm dedim bu bebis de erkek buna sadece 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı birkaç 3 6 ay tulum aldım bide çıtçıtlı badi diğerleri arkadaşımdan geldi nerdeyse hiç giyfirmemis tutumlar takımlar 0 corap bile bende bahara yaza alacagim inşallah güzel güzel q
Değişik bir şey olduğunda insan anlıyor aslında. Büyük kızımda ben mesela tuvalete gitmiştim, afedersin çişimi yaptım bitti, ama hemen ondan sonra daha ben tuvaletteyken istemsiz bir şekilde su gelmeye devam etti, sarı değil renksiz, su gibiydi işte. O an önemsemeyip tuvaletimin devamı diye düşünebilirdim. Ama anladım farklı bir şey olduğunu. Doktorum da bu gibi durumlarda doğrudan doğumhaneye gitmemi söylemişti. Bizde öyle yapmıştık, ebe baktı kontrol etti, ve doğumun başladığını söyledi. 38inci haftadaydım o zamanlar.Yaa bende panik oldum hiç böyle olmamıstı normalde akıntım oluyodu ama bu değişik geldi hemen kapıya koydum çantaları doktorla görüşemiyorum malesef devlete gidiyorum biraz daha bekleyim olmadı acile giderim
Ben yaza hem uzun kollu hem kısa kollu kolsuz uzun pantolonlar ve kısa şortlar almak zorundayım.Cunku burası Antalya klimasız durulmaz klima açınca da bebeği giydirmek lazım.O yüzden şanslısınız kıyafet konusunda burda sabah sonbahar öğlen yaz akşama kış yaşanıyor.Ne gideceğimizi şaşırıyoruz.En doğrusu zaten kış evde gecicek tam en tatlı zamanlari oluyo yazın cicili bicili giydiririz
Diğer günler kahvaltımı hazırlıyorsun sanırım
Sanırım biraz kolayıma da geliyor yulaf hazırlamak
Ben de İzmir deyim canim burda da klimasız duramıyoruz malesef kışa doğduğu için seviniyorum rahat gecicek ikimiz icindeBen yaza hem uzun kollu hem kısa kollu kolsuz uzun pantolonlar ve kısa şortlar almak zorundayım.Cunku burası Antalya klimasız durulmaz klima açınca da bebeği giydirmek lazım.O yüzden şanslısınız kıyafet konusunda burda sabah sonbahar öğlen yaz akşama kış yaşanıyor.Ne gideceğimizi şaşırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?