2021 Aralık Anneleri

Çok tatlilar erkek bebek kıyafetleri çok sıkıcı mağazalarında 3 te 2 si kız bebek kıyafetiyle dolu
Aynen kız reyonu daha cok oluyor şubeden şubeye değişiyo olabilir en azından benim gittiğim Lcw ve defacto öyleydi. Ben de uygun fiyatlı almaya calısıyorum ama bu seferde üzerindeki baskılar illet ediyo cok saçma sapan baskılı kıyafetler var o yüzden doğru düzgün bişey bulamıyorum. H&M ürünlerine bayılıyorum ama biraz pahalı geliyor bana

HM bence 3-4 ay giyebilecekleri kiyafetler icin asiri pahali geliyor

Evet o pahalı oluyor ilk 3 aylık dönem için o kadar pahalıya kaçmak akıllıca gelmiyor bana hızlı büyüyecek çünkü önümüzdeki yaza çok güzel kıyafetler almayı düşünüyorum oglusuma 6 aylık olacak o zamann

HM bence 3-4 ay giyebilecekleri kiyafetler icin asiri pahali geliyor
Evet bende ebebekten aldım zaten yenidoğanları bi kac parcada lcw dan aldım 3aylık baska bişey almadım. Kilosuna göre eklicem sonra ihtiyacı olanları

Valla etmiyor diye tam gidicem hareket ediyor
Bu haftalar normal diyorlar ama bu hareket azlığını cuma günü nst ye girdim hiç hareket etmedi hemşire uyuyo heralde doktorun yine isterse çekeriz dedi doktorum da bişey demedi sonuçta kalbi normal atiyo bu iki gündür de mesela aşırı hareketli canim yanıyor bak kanala girersin yapma diyorum böyle inişli çıkışlı geçiriyoruz son haftalari bakalım az kaldı

Ben de kızıma çok pahalı ürünler almıştım nerdeyse hiç giymeden küçüldü ve kaliteli olunca dursun 2.ye giydiririm dedim bu bebis de erkek buna sadece 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı birkaç 3 6 ay tulum aldım bide çıtçıtlı badi diğerleri arkadaşımdan geldi nerdeyse hiç giyfirmemis tutumlar takımlar 0 corap bile bende bahara yaza alacagim inşallah güzel güzel q

Ben sert tekmeleri yumrukları net hissediyorum bazen otururken karnıma bakıyorum inip cikiyo icerde hareket yok gibi değişik suyun içinde kayıyor sanırım hissedemiyorum

En doğrusu zaten kış evde gecicek tam en tatlı zamanlari oluyo yazın cicili bicili giydiririz

Değişik bir şey olduğunda insan anlıyor aslında. Büyük kızımda ben mesela tuvalete gitmiştim, afedersin çişimi yaptım bitti, ama hemen ondan sonra daha ben tuvaletteyken istemsiz bir şekilde su gelmeye devam etti, sarı değil renksiz, su gibiydi işte. O an önemsemeyip tuvaletimin devamı diye düşünebilirdim. Ama anladım farklı bir şey olduğunu. Doktorum da bu gibi durumlarda doğrudan doğumhaneye gitmemi söylemişti. Bizde öyle yapmıştık, ebe baktı kontrol etti, ve doğumun başladığını söyledi. 38inci haftadaydım o zamanlar.
Panik olma bu saatten sonra bebekler gelse bile bir sıkıntı olmuyormuş, bugün ebe öyle dedi. Ama insan yinede heyecanlanıyor tabiki

En doğrusu zaten kış evde gecicek tam en tatlı zamanlari oluyo yazın cicili bicili giydiririz
Ben yaza hem uzun kollu hem kısa kollu kolsuz uzun pantolonlar ve kısa şortlar almak zorundayım.Cunku burası Antalya klimasız durulmaz klima açınca da bebeği giydirmek lazım.O yüzden şanslısınız kıyafet konusunda burda sabah sonbahar öğlen yaz akşama kış yaşanıyor.Ne gideceğimizi şaşırıyoruz.

Diğer günler kahvaltımı hazırlıyorsun sanırım
Sanırım biraz kolayıma da geliyor yulaf hazırlamak

Ya senin bağırsakların bana dert oldu. Benim karnım ağrıdı resmen
Yeşillik tüketiyormusun?
Ben hergün koca kase salata yiyorum. Yeşil nane, roka, kıvırcık ,bir diş sarımsak, nar ekşisi, bol zeytinyağı.
Artık saati bile var bağırsaklarımın
Yeşillik tüketmiyorsan ona dikkat et bol zeytinyağlı.

Ben de İzmir deyim canim burda da klimasız duramıyoruz malesef kışa doğduğu için seviniyorum rahat gecicek ikimiz icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…