- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yok yok olmuyor akşam anca oluyor bazen çok bazen 1-2 hareket uyuyor sanırım sürekli zaten plesenta önde ondan zar zor şiddetli olunca hissediyorumİşte yerleri daraldı o yüzden hareketler eskisi gibi değil ben diyorum uyuyormu hareket etmedi karnıma bakıyorum inip çıkıyor.Belki senin de öyledir
Ya inan her şeyi yiyorumYa senin bağırsakların bana dert oldu. Benim karnım ağrıdı resmen
Yeşillik tüketiyormusun?
Ben hergün koca kase salata yiyorum. Yeşil nane, roka, kıvırcık ,bir diş sarımsak, nar ekşisi, bol zeytinyağı.
Artık saati bile var bağırsaklarımın
Yeşillik tüketmiyorsan ona dikkat et bol zeytinyağlı.
Aman ne bilim anı anını tutmuyorBu haftalar normal diyorlar ama bu hareket azlığını cuma günü nst ye girdim hiç hareket etmedi hemşire uyuyo heralde doktorun yine isterse çekeriz dedi doktorum da bişey demedi sonuçta kalbi normal atiyobu iki gündür de mesela aşırı hareketli canim yanıyor bak kanala girersin yapma diyorum böyle inişli çıkışlı geçiriyoruz son haftalari bakalım az kaldı
No no ıhlamur bi de Onu bile sınırlı iç fazla değilKızlar bitki cayi içebilir miyiz? Nane limon dışında.
O saydıklarını da çok sık yiyorum. rahatsızken yenmez tabi.Ya inan her şeyi yiyorum
Korktuğum hiçbi şeyi de yiyemiyorum kavurma, kestane, muz gibi
Sırf pisliğine yapıyor bence
Hiç 90 durmuyorsun taş çatlasın 70-75 vallaBeybi ben hamile kalmadan bi 8-10 kilo aldım takviye ilaç vs. 74le aldım sanırım şu an 90 olmuşumdur. Normal kilom 65-67 di.
Sen bağırsakları rahat bırak fluuu takılsın ye iç gezYa inan her şeyi yiyorum
Korktuğum hiçbi şeyi de yiyemiyorum kavurma, kestane, muz gibi
Sırf pisliğine yapıyor bence
Dünden beri biraz öksürüğüm var onun için demiştim. neyse sıcak suya limon koyup içeyim yumuşatır belkiNo no ıhlamur bi de Onu bile sınırlı iç fazla değil
Son günler bişi olmasın çok limon da yapma tansiyon filan düşmesin iyiden bi ıhlamur bi limonlu su yap tek sıcak su da olurDünden beri biraz öksürüğüm var onun için demiştim. neyse sıcak suya limon koyup içeyim yumuşatır belki
Bi ara bamya, brokoli ve karnabahar olacaktımO saydıklarını da çok sık yiyorum. rahatsızken yenmez tabi.
Karbonhidrat da yapar bilemedim valla.
Allah sizi bildiği gibi yapsın deyip terkedeyimSen bağırsakları rahat bırak fluuu takılsın ye iç gez
Aynen öyle bak Özgür kalınca ohhh bee diceklerBi ara bamya, brokoli ve karnabahar olacaktım
O zaman da hiç etkilenmediler
Allah sizi bildiği gibi yapsın deyip terkedeyim
Üşüttüm diye ümit ediyorum. Covid değilimdir Insallah Smdilik hafif bir öksürük arada bir oluyor o da. Tamam canim öyle yapayim sagolasnSon günler bişi olmasın çok limon da yapma tansiyon filan düşmesin iyiden bi ıhlamur bi limonlu su yap tek sıcak su da olur
Pastil alabilirsen o da iyi geliyor gebeye uygun olanı söyler eczane
Dur son bi kes acılı cips deneyeyimAynen öyle bak Özgür kalınca ohhh bee dicekler
AA kaçıncı haftandasin canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşursun yavruna inşallahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cmAA kaçıncı haftandasin canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşursun yavruna inşallah
Oyy maşallah zaten vaktindeymiş çok güzel çok heyecanlı olmalıAmin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cm
Bende aynıyım eskisi gibi değil hareketleri3-4 gündür öyle sabah 1-2 hareket akşam 2-3 hareket bu kadar gün boyu uyuyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?