2021 Aralık Anneleri

İşte yerleri daraldı o yüzden hareketler eskisi gibi değil ben diyorum uyuyormu hareket etmedi karnıma bakıyorum inip çıkıyor.Belki senin de öyledir
Yok yok olmuyor akşam anca oluyor bazen çok bazen 1-2 hareket uyuyor sanırım sürekli zaten plesenta önde ondan zar zor şiddetli olunca hissediyorum

Ya inan her şeyi yiyorum
Korktuğum hiçbi şeyi de yiyemiyorum kavurma, kestane, muz gibi
Sırf pisliğine yapıyor bence

Aman ne bilim anı anını tutmuyor
Bazen diyorum ne mıymıytı bu kız

Dünden beri biraz öksürüğüm var onun için demiştim. neyse sıcak suya limon koyup içeyim yumuşatır belki
Son günler bişi olmasın çok limon da yapma tansiyon filan düşmesin iyiden bi ıhlamur bi limonlu su yap tek sıcak su da olur
Pastil alabilirsen o da iyi geliyor gebeye uygun olanı söyler eczane

Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum

Son günler bişi olmasın çok limon da yapma tansiyon filan düşmesin iyiden bi ıhlamur bi limonlu su yap tek sıcak su da olur
Pastil alabilirsen o da iyi geliyor gebeye uygun olanı söyler eczane
Üşüttüm diye ümit ediyorum. Covid değilimdir Insallah Smdilik hafif bir öksürük arada bir oluyor o da. Tamam canim öyle yapayim sagolasn

AA kaçıncı haftandasin canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşursun yavruna inşallah

Sağlıkla kavuşun inşallah

AA kaçıncı haftandasin canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşursun yavruna inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…