Yaptın mı dediğimiYa inan her şeyi yiyorum
Korktuğum hiçbi şeyi de yiyemiyorum kavurma, kestane, muz gibi
Sırf pisliğine yapıyor bence
Pekmezi diyorsan yapmadımYaptın mı dediğimiinşallah olmuştur bu kez
Pekmezi yapma birde mantar filanla uğraşma sütlü kahve yap aç karnına içPekmezi diyorsan yapmadım
Mantara yol açıyor dediler
Dene deneyebildiğiniDur son bi kes acılı cips deneyeyim
İkinizde sağ Salim çıkın inşallahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla al canım kucağına insallah dualarım seninleMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Sağlıcakla kucağına al inşallah bizi de habersiz bırakma iyi olduğunda olur muMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
AynenPekmezi yapma birde mantar filanla uğraşma sütlü kahve yap aç karnına içinşallah faydası olur
Cipa fikri güzeldi yaDene deneyebildiğini
Sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
İşe yararsa beni etiketle yaramazsa ben demedmDur son bi kes acılı cips deneyeyim
sağsalim kucağına al inşallahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
ben denedim olmadı.Dur son bi kes acılı cips deneyeyim
Ay baya da olmuş. Rahatsızlık vermiyor muben denedim olmadı.
hemoroid cabası.
En son cuma günü çıkmıştım wc ye
rahatsız ediyor ama olmuyor çıkamıyorum.Ay baya da olmuş. Rahatsızlık vermiyor mu
Ay inşallah ya Allah yardımcınız olsun bende 3 gün çıkmayınca koca bi lavman yaptılar çok iyi gelmişti ama artık iyice son zamanlardayız sanrım lavman olmaz artıkrahatsız ediyor ama olmuyor çıkamıyorum.
çıkınca da kıçım ağrıyor karnım hafifliyor.
sağsalim bağırsaklarım baskıdan kurtulsaydı
Sağlıcakla kucakla canın yavrunuMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Güzel haberini bekliyorumAynen
Şu kadar işin üstüne bi de mantarla uğraşmayayım dedim
O zaman yarın erken kalkıyorum veeee sütlü kahve içiyorum
Saglikla kucaginiza alin insallah bende yarin doktora gidecem 37.haftadayim bakalim ne diyecekAmin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cm
Tahmini kaç saate işe yaramalı?İşe yararsa beni etiketle yaramazsa ben demedm
Ya boşa mı yedim ben onu şimdiben denedim olmadı.
hemoroid cabası.
En son cuma günü çıkmıştım wc ye
İlaç kullandın mı duphalac gibirahatsız ediyor ama olmuyor çıkamıyorum.
çıkınca da kıçım ağrıyor karnım hafifliyor.
sağsalim bağırsaklarım baskıdan kurtulsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?