2021 Aralık Anneleri

Tahmini kaç saate işe yaramalı?
Ama en uzundan söyle

Ya boşa mı yedim ben onu şimdi
Gerçi pişman değilim
Saat bazında net bilmyrum ama sabah 11 gbi yedim onu iyi blyrum akşam da yatsya doğru faydasını gördm

37. Haftadayim karnimda yeni catlak oldu ilk hamileligimde cok catladigim icin bunda olmaz diyodum ay tatli tatli kasiniyo baktim catlamisim demekki oglumdan daha cok buyudu karnim
Bende de 30 hafta olana kadar hiçbir şey olmayınca çatlamayacak sanıp elimde olan kremleri bile kullanmıyordum. Ama 30 dan sonra kaşıntı ve kuruluk fark ettim. Hemen kullanmaya başladım. Önce günde 1 sürüyordum, sonra yetmemeye başladı, 2ye çıkardım. Arada unutup bir gün hiç sürmediğim olursa hemen çizgiler beliriyor. Anında kremi sürüyorum çizgiler de hemen kayboluyor. Ama o gün 3 kez sürüyorum tamamen baskılamak için. Lansinoh 'un gerçekten faydalı olduğunu böylelikle anlamış oldum. 1 büyük, 1 küçük,1 de yarım küçük boy vardı elimde, 5 haftada büyük ve yarım küçüğü bitirdim, ikinci küçüğe başlamadan bir en büyük boy daha sipariş ettim bugün geldi. Hiç affetmem sürerim artık doğurana kadar.

Bu arada ben kızkardeşimin eczanesi var, her şeyimi ondan sipariş ediyorum. Kremdir bebek şampuanıdır vs bunlarda eczane dışında hiçbir yere güvenmem. Diğer yerlerde sahte içerikler çıkabiliyor.

Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Bizide habersiz bırakma

Sağlıkla gelsin.

Tahmini kaç saate işe yaramalı?
Ama en uzundan söyle

Ya boşa mı yedim ben onu şimdi
Gerçi pişman değilim

Ben bağırsaklarımın en kötü olduğu dönemde tatile çıktım. Yüzme sonrası birden açıldı ondan sonra düzene girdi.
Eğer doktor yasaklamadıysa egzersiz yapsanız o da iyi gelir. Ama 1-2 saat sonrasına odaklanma

Klorlu sudan olmuştur o

Aaa hadi hayırlısı canım. Topiğin İkinci bebeğimizde geliyor desene

Sağ sağlim gelsin, evinize birlikte dönün, bol sütlü, bol emmeli günleriniz olsun inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…