Saat bazında net bilmyrum ama sabah 11 gbi yedim onu iyi blyrum akşam da yatsya doğru faydasını gördmTahmini kaç saate işe yaramalı?
Ama en uzundan söyle
Ya boşa mı yedim ben onu şimdi
Gerçi pişman değilim
Bende de 30 hafta olana kadar hiçbir şey olmayınca çatlamayacak sanıp elimde olan kremleri bile kullanmıyordum. Ama 30 dan sonra kaşıntı ve kuruluk fark ettim. Hemen kullanmaya başladım. Önce günde 1 sürüyordum, sonra yetmemeye başladı, 2ye çıkardım. Arada unutup bir gün hiç sürmediğim olursa hemen çizgiler beliriyor. Anında kremi sürüyorum çizgiler de hemen kayboluyor. Ama o gün 3 kez sürüyorum tamamen baskılamak için. Lansinoh 'un gerçekten faydalı olduğunu böylelikle anlamış oldum. 1 büyük, 1 küçük,1 de yarım küçük boy vardı elimde, 5 haftada büyük ve yarım küçüğü bitirdim, ikinci küçüğe başlamadan bir en büyük boy daha sipariş ettim bugün geldi. Hiç affetmem sürerim artık doğurana kadar.37. Haftadayim karnimda yeni catlak oldu ilk hamileligimde cok catladigim icin bunda olmaz diyodum ay tatli tatli kasiniyo baktim catlamisim demekki oglumdan daha cok buyudu karnim
kurtarmış kendini maşallah. iyi düşün. sağlıkla kavuşun.Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cm
Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla gelsin.Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Tahmini kaç saate işe yaramalı?
Ama en uzundan söyle
Ya boşa mı yedim ben onu şimdi
Gerçi pişman değilim
Klorlu sudan olmuştur oBen bağırsaklarımın en kötü olduğu dönemde tatile çıktım. Yüzme sonrası birden açıldıondan sonra düzene girdi.
Eğer doktor yasaklamadıysa egzersiz yapsanız o da iyi gelir. Ama 1-2 saat sonrasına odaklanma
Klorlu sudan olmuştur o
Aaa hadi hayırlısı canım. Topiğin İkinci bebeğimizde geliyor deseneMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
İnş canım, şu an tek düşündüğüm bebeğin sağlığı ama ufaktan bir bunalımlar başladı eski fotolarıma bakıncaİnşalalh bebişler doğsun da vereceğiz kiloları şimdi yemeyeceksek ne zaman yiyelim zaten
Sağol kuzum boyumuz uzun ya kemikliyim ben de senin gibi ondan göstermiyoruz benceHiç 90 durmuyorsun taş çatlasın 70-75 valla
Yook benim hep var. Sen yine saate bak da.
T amam cnm benm ilk defa bukdr cok oldu suandada var da bakalim gecer insYook benim hep var. Sen yine saate bak da.
Sağ sağlim gelsin, evinize birlikte dönün, bol sütlü, bol emmeli günleriniz olsun inş canımMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı Bi kaç gündür sancım kasılmam oluyordu yalancı doğum sancısıdır diyordum dünde olmuştu bugün nst de kasılma çok çıktı ultrason muayne sırasında da kasıldı kapl atışları çok yüksel di doktorum acil yatış yaptı 5buçuk ta sezaryen e alınacam dualarınızı bekliyorum
Bn senden çok çok kiloluyumSağol kuzum boyumuz uzun ya kemikliyim ben de senin gibi ondan göstermiyoruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?