2021 Aralık Anneleri

Ama gülüm daha ani doğumu mu var. Cantamız hazır her an foş su gelebilir ve doğurabilirim. E gittiğimde doktor da hadi sancı var yat dese benim için farketmez ki daha.
Sancın olursa ayrı muayene diye gidip doğurunca ayrı

Aramızda 3 gün varmış, inşallah zamanında doğumumuz olur. Acaba doğum zamanıyla ilgili bir şey ifade ediyormudur dedim ama sanırım hayır
Ama yalancı sancı normal
Bn hiç sancı ne bilmiyorum ne desem olmaz
Bnm sezeryan olcak

Bebek ters döndükten sonra kanala girsin diye yapılan hareketler vardi YouTube da
Var da işte keşke biri o hareketleri yapsa benim yerime.

Bi çoğu bana sakat geldi değişik hareketler ben squat gibi bi şeyler yapıyom arada. Kalçamı esnetme ihtiyacı oluyo çünkü.

Oğlum hergün anne şu kadar gün kaldı diye gün sayıyor
Bugün son 15 gün heyecan zirvede
Benim eşim de bugün perdeci sordu 1 ay falan kaldı diyor hop dedim yok 2 ay
Eşyaları yerleşmemiş olabilir ama 1 ay daha içerde kalamazz çarşamba gideceğim ben de sorayım çok kasılıyorum tahminen ne zaman doğururum

Var da işte keşke biri o hareketleri yapsa benim yerime.

Bi çoğu bana sakat geldi değişik hareketler ben squat gibi bi şeyler yapıyom arada. Kalçamı esnetme ihtiyacı oluyo çünkü.
Ben daha bakmadım hareketlere de doğru biraz sakat olabilirde bendd doğum şeklim bı belli olsun öyle basliycam sezeryansa uğraşmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…