Ama gülüm daha ani doğumu mu var. Cantamız hazır her an foş su gelebilir ve doğurabilirim. E gittiğimde doktor da hadi sancı var yat dese benim için farketmez ki daha.Tecrübe tecrübe
Canımsınhaklisin ani dogum olmasin insallah planli olsun hepimizin
Sen ne zmaan gittin kontrole?Demiştim 2-3 haftador baskı var ama kanalda değilmiş
Ben daha hazir deglmCanımsınsende olmasan beni yiyecekler
Sancın olursa ayrı muayene diye gidip doğurunca ayrıAma gülüm daha ani doğumu mu var. Cantamız hazır her an foş su gelebilir ve doğurabilirim. E gittiğimde doktor da hadi sancı var yat dese benim için farketmez ki daha.
Perşembe gittim ya bnm önceki doğumdan kaynaklı oluyırmuş mesaneye baskı ne alakaysaSen ne zmaan gittin kontrole?
Alla allaaaSancın olursa ayrı muayene diye gidip doğurunca ayrı
He ben yine gittin sandım.Perşembe gittim ya bnm önceki doğumdan kaynaklı oluyırmuş mesaneye baskı ne alakaysa
Aramızda 3 gün varmış, inşallah zamanında doğumumuz olur. Acaba doğum zamanıyla ilgili bir şey ifade ediyormudur dedim ama sanırım hayırBende tık yok
Cuma gitçem gün verecek inşallah artık günü beklicemHe ben yine gittin sandım.
Ama yalancı sancı normalAramızda 3 gün varmış, inşallah zamanında doğumumuz olur. Acaba doğum zamanıyla ilgili bir şey ifade ediyormudur dedim ama sanırım hayır
Ben de perşembe gidecem.Cuma gitçem gün verecek inşallah artık günü beklicem
Oğlum hergün anne şu kadar gün kaldı diye gün sayıyorBen de perşembe gidecem.
Son haftalar ani doğum güzel olur benceeehaklisin ani dogum olmasin insallah planli olsun hepimizin
Suan senin gibi olmayi cok isterdimValla kasılıyorsam da anlamıyorum ne sancı hiç bişiAllahım ne kadar bişeyim ne olduğumu bende bilmiyorum
Bebek ters döndükten sonra kanala girsin diye yapılan hareketler vardi YouTube daBaskı hissediyorum ben vajinada. Ama hiç indi gibi değil göbek. Kafa hala yerleşmedi kesin.
Var da işte keşke biri o hareketleri yapsa benim yerime.Bebek ters döndükten sonra kanala girsin diye yapılan hareketler vardi YouTube da
Benimkide gun sayiyor ama bebegin sana surprizi olacak dedigim icinOğlum hergün anne şu kadar gün kaldı diye gün sayıyor
Bugün son 15 günheyecan zirvede
Benim eşim de bugün perdeci sordu 1 ay falan kaldı diyor hop dedim yok 2 ayOğlum hergün anne şu kadar gün kaldı diye gün sayıyor
Bugün son 15 günheyecan zirvede
Ben daha bakmadım hareketlere de doğru biraz sakat olabilirde bendd doğum şeklim bı belli olsun öyle basliycam sezeryansa uğraşmaya gerek yokVar da işte keşke biri o hareketleri yapsa benim yerime.
Bi çoğu bana sakat geldi değişik hareketler ben squat gibi bi şeyler yapıyom arada. Kalçamı esnetme ihtiyacı oluyo çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?