2021 Aralık Anneleri

Sor bakalım
Bnm eşim her sabah çizgi atıyor usanmadan şu kadar kaldı diyor oğlumdan bişi hatırlanıyor garibim

Her halimiz güzel canım beniiim ayrıca bu bebişlerin tırnağına hasret kadınlar var bin şükür Allah’a nasip etmiş bize :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat gibisi yok
Aynen çok şükür bütün hayatım bunu hayal ederek geçti inan ki o yüzden ne zaman bunalsam dualarım kabul oldu diye şükür ediyorum

Kızlar işten geldim inanın kendimi kaldıracak gücüm yok artık diyorum hayırlı şekilde su haftaları da atlatsaydik ,ayaklarım nasıl agiriyor anlatamam 9 saatten fazladır ayakkabıda ,kendimi zorla taşıyorum yemin ederim eve gelince ilk isim ayaklarımı soğuk suya koymak resmen karincalaniyor kendimi koltuktan kaldıramıyorum

Kızlar ya bu çocuk içerde çok fena hareketler yapıyo karnımın içi acıyor resmen tırnaklarıyla kazıyor sanki karnımın içini ve kasılmam olup duruyor vajinamda iğne batması gibi acı hissediyorum

Kız çok canım acıyo derimi yoluyor sanki böyle ıslaklık var gibi hissediyorum ama normal akıntım var bi değişik hissediyorum
Benim de sol yanımı oyacak kararlı. yolda bi dayıyo artık ayak mıdır kol mudur bacak mıdır bilmem duruyorum yürürken valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…