- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Sor bakalımBenim eşim de bugün perdeci sordu 1 ay falan kaldı diyor hop dedim yok 2 ay
Eşyaları yerleşmemiş olabilir ama 1 ay daha içerde kalamazz çarşamba gideceğim ben de sorayım çok kasılıyorum tahminen ne zaman doğururum
Aynen çok şükür bütün hayatım bunu hayal ederek geçti inan ki o yüzden ne zaman bunalsam dualarım kabul oldu diye şükür ediyorumHer halimiz güzel canım beniiim ayrıca bu bebişlerin tırnağına hasret kadınlar var bin şükür Allah’a nasip etmiş bize :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat gibisi yok
Heyecanli bir babaSor bakalım
Bnm eşim her sabah çizgi atıyorusanmadan şu kadar kaldı diyor oğlumdan bişi hatırlanıyor garibim
Hemde fena derecede 1. De ikimizde küçüktük acemi işi olduHeyecanli bir baba
Bazen diyorum ki iyi ki hemen çocuğum olmamış Çünkü hamileliğim öyle zor geçiyor ki pes edecek oluyorum ama edemiyorumAynen çok şükür bütün hayatım bunu hayal ederek geçti inan ki o yüzden ne zaman bunalsam dualarım kabul oldu diye şükür ediyorum
Aynı benim de öyle oldu, eskiden 3-4 çocuk isterdim şimdi 2. Bile yok diyorum bir tane yeter allah bereket versinBazen diyorum ki iyi ki hemen çocuğum olmamış Çünkü hamileliğim öyle zor geçiyor ki pes edecek oluyorum ama edemiyorum
Oyle bir hal ki ben de bir tane yeter diyordum ilk hamileligimde aradan 7 yil gecti ve deli gibi bebek istedim sanirim içgüdü bu:)Aynı benim de öyle oldu, eskiden 3-4 çocuk isterdim şimdi 2. Bile yok diyorum bir tane yeter allah bereket versin
7 sene geçse ben de isterdim canım ama şimdi yaşım zaten 35 en geç 2 sene içinde tekrar yapmam gerek unutacak zamanım yokOyle bir hal ki ben de bir tane yeter diyordum ilk hamileligimde aradan 7 yil gecti ve deli gibi bebek istedim sanirim içgüdü bu:)
Valla ya sık gidiyoruz dr a ama hergun gidesim var:)
Bişiy yok ya canları sıkılıyoKızlar ya bu çocuk içerde çok fena hareketler yapıyo karnımın içi acıyor resmen tırnaklarıyla kazıyor sanki karnımın içini ve kasılmam olup duruyorvajinamda iğne batması gibi acı hissediyorum
Kız çok canım acıyo derimi yoluyor sankiBişiy yok ya canları sıkılıyo
Benim de sol yanımı oyacak kararlı.Kız çok canım acıyo derimi yoluyor sankiböyle ıslaklık var gibi hissediyorum ama normal akıntım var bi değişik hissediyorum
Sanirim ayak benm de sol yukari aciyor dayayip geriyor gibiBenim de sol yanımı oyacak kararlı.yolda bi dayıyo artık ayak mıdır kol mudur bacak mıdır bilmem duruyorum yürürken valla.
Sürekli solda bi şey gezip duruyo bence de ayaktır. Çok kuvvetlendi çok hızlandı ya.Sanirim ayak benm de sol yukari aciyor dayayip geriyor gibi
Ayaktir cnm senim basi asagi dobmusmudurSürekli solda bi şey gezip duruyo bence de ayaktır. Çok kuvvetlendi çok hızlandı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?