- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Kizlar benim de bugun kasilmalarim oluyor sanrm surekli degil ama rahatsiz oluyrm nasil desem hareket ediyor orayi sertlestiriyor geciyor oyle bisi
Normal canım bende de var son günlerdeyiz özellikle ayakta durunca yürüyünce oluyor. Ben dinlenince geçen hiç bir ağrı vs ciddiye almamak gerek diye biliyorum ama çok rahatsız ediyorsa doktoruna bi sorKizlar benim de bugun kasilmalarim oluyor sanrm surekli degil ama rahatsiz oluyrm nasil desem hareket ediyor orayi sertlestiriyor geciyor oyle bisi
Ama göstermiyorsun işte sen de beybi, göbüş büyük eve ama onun dışında normal uzun yapılı bir hatunsun. Şişman görünmüyorsunBn senden çok çok kiloluyum
Saolasın canımAma göstermiyorsun işte sen de beybi, göbüş büyük eve ama onun dışında normal uzun yapılı bir hatunsun. Şişman görünmüyorsun
Dün yarım saatte bir oldu mesela 3 4 saat daha da sıklaşmadı. Aksamları salgılanıyomuş oksiyosin sabahları olmuyo mesela benim cidden.T amam cnm benm ilk defa bukdr cok oldu suandada var da bakalim gecer ins
Senin randevun ne zamandi? Bu yarim saatte bi olan kasilmalari doktoruna sorar misin benden once gidersenDün yarım saatte bir oldu mesela 3 4 saat daha da sıklaşmadı. Aksamları salgılanıyomuş oksiyosin sabahları olmuyo mesela benim cidden.
Bende cok fena haldeyim bide asagiya baski yapiyoKizlar benim de bugun kasilmalarim oluyor sanrm surekli degil ama rahatsiz oluyrm nasil desem hareket ediyor orayi sertlestiriyor geciyor oyle bisi
Perşembe canım. Soracağım evet inşallah. Demedeye bugün dedikleri gibi nstden sonra hadi seni doğurtalım demesini bekliyorum.Senin randevun ne zamandi? Bu yarim saatte bi olan kasilmalari doktoruna sorar misin benden once gidersenbenim doktorum gunde 3-4 kasilma normal demisti ama iki uc hafta onceydi tabi o. 36 dan sonra kac kasilma normal acabasi
Her halimiz güzel canım beniiim ayrıca bu bebişlerin tırnağına hasret kadınlar var bin şükür Allah’a nasip etmiş bize :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat gibisi yokİnş canım, şu an tek düşündüğüm bebeğin sağlığı ama ufaktan bir bunalımlar başladı eski fotolarıma bakınca
Bende tık yokKızlar dün gece ilk defa yalancı sancım oldu 2 3 kez, karnım toplandı ve sanki gaz sancısıymış gibi bir histi.takvimime göre 23 günüm kaldı, benimle aynı civarda olanların nasıl durumu yalancı sancı hissettiniz mi
Ama o ani doğum çok stresli oluyor yaşamış olaraktan hiç tavsiye etmimPerşembe canım. Soracağım evet inşallah. Demedeye bugün dedikleri gibi nstden sonra hadi seni doğurtalım demesini bekliyorum.
Ben suan baya kasiliyorum doktora yarin gidecem Allahim bu haftada dursaydiBende tık yok
Iyi biAma o ani doğum çok stresli oluyor yaşamış olaraktan hiç tavsiye etmimbekle sen
Aaaa bn gerçi bişi demicektim unuttum
Valla kasılıyorsam da anlamıyorum ne sancı hiç bişiBen suan baya kasiliyorum doktora yarin gidecem Allahim bu haftada dursaydi
Tecrübe tecrübe
Demiştim 2-3 haftador baskı var ama kanalda değilmişBaskı hissediyorum ben vajinada. Ama hiç indi gibi değil göbek. Kafa hala yerleşmedi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?