- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ekstra bal ve pekmez de olsun mu?:)))Acılı cipsli ve kahveli
Haydi bakalim uyanirsak gidecegm ben deBenim yarın o meşhur izlem günüm
Pekmez mantar yapıyorEkstra bal ve pekmez de olsun mu?:)))
Mantar mi onemli sey miPekmez mantar yapıyor
O olmaz
Saat 9a alarmlar kurulsunHaydi bakalim uyanirsak gidecegm ben de
Benim daha erkene otobusle gitcemSaat 9a alarmlar kurulsun
Gelemez kuzum memlekette, yeni cenazesi oldu bir de ama olmasa kesin gelirdi sağolsun annemden düşkündür banaMadem yakin gel yardima yenge
Dusunmesi yeter uzakta olsaGelemez kuzum memlekette, yeni cenazesi oldu bir de ama olmasa kesin gelirdi sağolsun annemden düşkündür bana
Aynen zaten o uzaktakiler olmasa kafayı yerdim gurbette, el dersin güya ama arkadaşlarım aileden çok aradı sordu derdimi dinledi. Bazı zamanlar dost kim daha iyi anlıyor insanDusunmesi yeter uzakta olsa
Gurbetlik zordur Allah kolayligini veriyordur insallahAynen zaten o uzaktakiler olmasa kafayı yerdim gurbette, el dersin güya ama arkadaşlarım aileden çok aradı sordu derdimi dinledi. Bazı zamanlar dost kim daha iyi anlıyor insan
Benim bu çarşamba kontrol 10 gün içinde nstKontroller ne zaman kizlar?
Bende de hafif usutme var boğazım giciklaniyor öksürme geliyor internette gördüm pekmeze limon damlatıp yiyin diyordu öksürüğü kesiyormusDünden beri biraz öksürüğüm var onun için demiştim. neyse sıcak suya limon koyup içeyim yumuşatır belki
Boyu da haftası da kilosu da gayet güzel maşallah sağlıkla gelsin büyüsünAmin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cm
Aynısı bende de var eşime diyorum ayağını denk al geliyor gelmekte olanKizlar benim de bugun kasilmalarim oluyor sanrm surekli degil ama rahatsiz oluyrm nasil desem hareket ediyor orayi sertlestiriyor geciyor oyle bisi
Aynen yaa bende hiç ani doğum istemiyorum bu sefer cantami koluma takayim hanim hanim gidip dogumumu yapiyim istiyorumAma o ani doğum çok stresli oluyor yaşamış olaraktan hiç tavsiye etmimbekle sen
Aaaa bn gerçi bişi demicektim unuttum
Ben epey oldu yaptirmayali 32 de yapıldı galiba çarşamba sorucam bendeYarin saglik ocagina gideyim diyorum son tahlilleri yaptirym:)siz yaptrdnzmi yakinda
7 bağ ıspanak mı her şeyi geçtim o ıspanağı nasıl yıkadın gebe halinle ,ıspanak yıkamak benim korkulu rüyamBugun dogurmadiysam daha dogurmam sanirim esimin yegeni pasta istedi ona pasta yaptim sonra kayinbabam 7 bag ispanak almis onu yikadim dogradim suan belim kasiklarim iptalllbide kayinbabacim kizim su halilari serseniz dedi baba ev temizlenseydi serilirdi dedim kadin tutulacakti 3 gun simdilik iptal oldu ev felaket halde 180 metre kare koca koca camlari var her yeri pislik icinde suan benim doguma geldigimi bilmiyormu acaba
Benimde kabusumdur ama ustumden kaygisi kalksin dedim giristim ama gel bana sor belim ve kasiklarim mahvolmus durumda7 bağ ıspanak mı her şeyi geçtim o ıspanağı nasıl yıkadın gebe halinle ,ıspanak yıkamak benim korkulu rüyamsana söylüyorum ama benim de yatılı misafirim var bir haftalık bugün belim çok ağrıyor hayırlara çıksın
Uuuu 7 bağ ıspanak mi ben yarım bağ yikasam pes ediyorum kayınvalide yok mu yardım etsin,bende ıspanaklı börek mücver felan canım çekiyor ama burda zehirlenme vakaları oldu ondan korkuma alıp yapmıyorum normalde kızım da sever yemeğiniBugun dogurmadiysam daha dogurmam sanirim esimin yegeni pasta istedi ona pasta yaptim sonra kayinbabam 7 bag ispanak almis onu yikadim dogradim suan belim kasiklarim iptalllbide kayinbabacim kizim su halilari serseniz dedi baba ev temizlenseydi serilirdi dedim kadin tutulacakti 3 gun simdilik iptal oldu ev felaket halde 180 metre kare koca koca camlari var her yeri pislik icinde suan benim doguma geldigimi bilmiyormu acaba
Çok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsindemede bebisine saglikla kavusmussundur insallah simdi hayirli haberlerini bekliyoruz:)
O za an smz verememBenim daha erkene otobusle gitcem
canim kayinbabam beni gorunce ya dolmalik alir ya ispanakUuuu 7 bağ ıspanak mi ben yarım bağ yikasam pes ediyorum kayınvalide yok mu yardım etsin,bende ıspanaklı börek mücver felan canım çekiyor ama burda zehirlenme vakaları oldu ondan korkuma alıp yapmıyorum normalde kızım da sever yemeğini
Temizligi sen mi yapacaksın allah yardım etsin bu haftalarda çok zor
Hayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ismini ne koydunÇok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah rabbim tüm doğum bekleyene zamanında sağlıkla nasip etsin. Sabahki kontrolümüz de iyi geçerse yarın öğlen taburcu yızSağ sağlim gelsin, evinize birlikte dönün, bol sütlü, bol emmeli günleriniz olsun inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?