2021 Aralık Anneleri

Kontroller ne zaman kizlar?
Benim bu çarşamba kontrol 10 gün içinde nst
Dünden beri biraz öksürüğüm var onun için demiştim. neyse sıcak suya limon koyup içeyim yumuşatır belki
Bende de hafif usutme var boğazım giciklaniyor öksürme geliyor internette gördüm pekmeze limon damlatıp yiyin diyordu öksürüğü kesiyormus
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. 37+4 haftam. Normalde 22 Kasım gün vermişti bugün ansızın olacak. 3160 gram 49 cm
Boyu da haftası da kilosu da gayet güzel maşallah sağlıkla gelsin büyüsün
Kizlar benim de bugun kasilmalarim oluyor sanrm surekli degil ama rahatsiz oluyrm nasil desem hareket ediyor orayi sertlestiriyor geciyor oyle bisi
Aynısı bende de var eşime diyorum ayağını denk al geliyor gelmekte olan sonra geciveriyor
Ama o ani doğum çok stresli oluyor yaşamış olaraktan hiç tavsiye etmim bekle sen
Aaaa bn gerçi bişi demicektim unuttum
Aynen yaa bende hiç ani doğum istemiyorum bu sefer cantami koluma takayim hanim hanim gidip dogumumu yapiyim istiyorum
Yarin saglik ocagina gideyim diyorum son tahlilleri yaptirym:)siz yaptrdnzmi yakinda
Ben epey oldu yaptirmayali 32 de yapıldı galiba çarşamba sorucam bende

Bugun dogurmadiysam daha dogurmam sanirim esimin yegeni pasta istedi ona pasta yaptim sonra kayinbabam 7 bag ispanak almis onu yikadim dogradim suan belim kasiklarim iptalll bide kayinbabacim kizim su halilari serseniz dedi baba ev temizlenseydi serilirdi dedim kadin tutulacakti 3 gun simdilik iptal oldu ev felaket halde 180 metre kare koca koca camlari var her yeri pislik icinde suan benim doguma geldigimi bilmiyormu acaba

7 bağ ıspanak mı her şeyi geçtim o ıspanağı nasıl yıkadın gebe halinle ,ıspanak yıkamak benim korkulu rüyam sana söylüyorum ama benim de yatılı misafirim var bir haftalık bugün belim çok ağrıyor hayırlara çıksın

Benimde kabusumdur ama ustumden kaygisi kalksin dedim giristim ama gel bana sor belim ve kasiklarim mahvolmus durumda sende de yatili misafir varmis simdi zamanimi misafirin bu insanlar ne kadar anlayissiz sinir oluyorum gercekten

Uuuu 7 bağ ıspanak mi ben yarım bağ yikasam pes ediyorum kayınvalide yok mu yardım etsin,bende ıspanaklı börek mücver felan canım çekiyor ama burda zehirlenme vakaları oldu ondan korkuma alıp yapmıyorum normalde kızım da sever yemeğini
Temizligi sen mi yapacaksın allah yardım etsin bu haftalarda çok zor

canim kayinbabam beni gorunce ya dolmalik alir ya ispanak Benim kayinvalidem felc o yuzden yapamiyo hic bisey temizligi asla ben yapamam ev cok buyuk ve suan asiri pis. kendi evimin temizligini bile annem yapti ben anneme gececem zaten bi kac gun gonulleri olsun diye burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…