- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Ay canım duygulandım. Maşallah size. Rabbim hayırlı evlat eylesin sana. Benimde bugün kontrolüm var İnş güzel geçerBi iki gündür bele vuran sancım oluyordu şiddetli değil ama kasılmam da oluyormuş ki ben ben bebek hareketi sanıyordum. Bugün normal kontrolümüz vardı önce nst ye girdim doktor istiycek nasılsa diye düzenli aralıklarla kasılma çıktı en kötüsü de kalp atışı 160-180 gidip geldi 220 ye kadar çıktı ki bu çok tehlikeliymiş. Sonra muayeneye girdim doktor muayne ederken de kasılma oldu dedi ben bunu hareket sanıyordum dedim kasılma bu dedi bende belime sancı giriyordu 2 gündür dedim artık rahim bebeği çıkarmak istiyor dedi nst de kalp atışını yüksek görünce hemen bugün almam gerek yarın a bile risk bebek kalp krizi geçirebilir kalp çok çarpmış dedi ki hemen kabul ettik ameliyat sırasında da iyiki seni almışım dedi rahmin neredeyse patlayacakmış kasılma dan dedi verilmiş sadakamız varmış çok şükür kurtuldu bebeğim bende. Kasılmalar ı özellikle bele vuran sancınız varsa asla ihmal etmeyin önce sezaryeniniz varsa ki benim eski dikişin açılacaktı nerdeyse dedi doktorum. İşte böyle gelişti. Çok şükür az az sütümüz de geliyor sürekli memede tutmak istiyorum emme refleksi biraz güçsüz inşallah ilerler
Maşallah Allah analı babalı büyütsün.Hayirli evlat etsin insallahAmin inşallah rabbim tüm doğum bekleyene zamanında sağlıkla nasip etsin. Sabahki kontrolümüz de iyi geçerse yarın öğlen taburcu yız
töbe yarabbim
Sana şu pastadan yaptıracam.
Bn dün doğurmadıysam daha da doğurmamBugun de dogurmadiniz kizlargun saymaya devam
maşallah hadi geçmiş olsun. güle güle sağlıkla büyütün yavrunuzu. hayırlı evlat olsun inşallah.Çok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yenge de yengeymişBugün yengem yazdı 2 gündür aklımdasın doğumun yakın gibi hissediyorum dedidedim yenge Çarşamba temizlik var az daha zaman ver bana
Şeyyy pasta sıkıntı yapmasın sonraHakkımdır
Yaptır kız
Yeriz hep beraber
Bn geçen hafta yaptırdık gebe takibim vardıYarin saglik ocagina gideyim diyorum son tahlilleri yaptirym:)siz yaptrdnzmi yakinda
Yaşayan bilir apar topar doğumuBenim bu çarşamba kontrol 10 gün içinde nst
Bende de hafif usutme var boğazım giciklaniyor öksürme geliyor internette gördüm pekmeze limon damlatıp yiyin diyordu öksürüğü kesiyormus
Boyu da haftası da kilosu da gayet güzel maşallah sağlıkla gelsin büyüsün
Aynısı bende de var eşime diyorum ayağını denk al geliyor gelmekte olansonra geciveriyor
Aynen yaa bende hiç ani doğum istemiyorum bu sefer cantami koluma takayim hanim hanim gidip dogumumu yapiyim istiyorum
Ben epey oldu yaptirmayali 32 de yapıldı galiba çarşamba sorucam bende
Denedim bacım. Bagirsak degil benim ki urgan bi ise yaramiyorKizlAr bence kuru incir ve ilik suyu deneyin
duphalac surup kullan o zaman tek cozum oDenedim bacım. Bagirsak degil benim ki urgan bi ise yaramiyor
Kullandim canim onu daduphalac surup kullan o zaman tek cozum o
Benim de bugun belli olur diye dusunuyorum ve kizimin hala bi ismi yok esim delirtti beni ne acele ediyosun diyo bence babasina soracak kayinbabam bana alacagi hediyenin ustune 3 bin koydugu icin ona soracakmis gibi hissediyorum umarim oyle bise yapmaz fena olay cikartirim2 gun sonra dogum tarihimiz belli olacak
Acele miBenim de bugun belli olur diye dusunuyorum ve kizimin hala bi ismi yok esim delirtti beni ne acele ediyosun diyo bence babasina soracak
Aynen oyle delirecem cocuk geldi gelecek bana buluruz diyo ben inci defne sena isimlerini dusunuyorum artik ucunden birini sececek ona yok buna yok dedi durduAcele mi
Sertlesip sonra bi gevsiyorsa kasilmalarin oluyo canimKızlar bugün uyandığımdan beri bebek göğüs altımda tek bir yerde toplanıyor kasılma mı bu ağrı vs yok
Sertlesip sonra bi gevsiyorsa kasilmalarin oluyo canimKızlar bugün uyandığımdan beri bebek göğüs altımda tek bir yerde toplanıyor kasılma mı bu ağrı vs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?