Amin cümlemiz inşallah. İsmi Zeynep sare kızımızınHayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ismini ne koydun
Maşallah canım. Allah ım güzel günler nasip etsin bundan sonraÇok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adiyla yasasin ismi de cok guzel olmus masallahAmin cümlemiz inşallah. İsmi Zeynep sare kızımızın
Cnm nasıl gelişti durum iyiysen biraz bahseder misin bizeAmin cümlemiz inşallah. İsmi Zeynep sare kızımızın
Hayırlı olsun Canımmm sağlıkla büyüt inşallahÇok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bi iki gündür bele vuran sancım oluyordu şiddetli değil ama kasılmam da oluyormuş ki ben ben bebek hareketi sanıyordum. Bugün normal kontrolümüz vardı önce nst ye girdim doktor istiycek nasılsa diye düzenli aralıklarla kasılma çıktı en kötüsü de kalp atışı 160-180 gidip geldi 220 ye kadar çıktı ki bu çok tehlikeliymiş. Sonra muayeneye girdim doktor muayne ederken de kasılma oldu dedi ben bunu hareket sanıyordum dedim kasılma bu dedi bende belime sancı giriyordu 2 gündür dedim artık rahim bebeği çıkarmak istiyor dedi nst de kalp atışını yüksek görünce hemen bugün almam gerek yarın a bile risk bebek kalp krizi geçirebilir kalp çok çarpmış dedi ki hemen kabul ettik ameliyat sırasında da iyiki seni almışım dedi rahmin neredeyse patlayacakmış kasılma dan dedi verilmiş sadakamız varmış çok şükür kurtuldu bebeğim bende. Kasılmalar ı özellikle bele vuran sancınız varsa asla ihmal etmeyin önce sezaryeniniz varsa ki benim eski dikişin açılacaktı nerdeyse dedi doktorum. İşte böyle gelişti. Çok şükür az az sütümüz de geliyor sürekli memede tutmak istiyorum emme refleksi biraz güçsüz inşallah ilerlerCnm nasıl gelişti durum iyiysen biraz bahseder misin bize
Maşallah.. darısı bizlere :)Çok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür canım rabbim bebeğinizi size sizi bebeğinize bağışlasınBi iki gündür bele vuran sancım oluyordu şiddetli değil ama kasılmam da oluyormuş ki ben ben bebek hareketi sanıyordum. Bugün normal kontrolümüz vardı önce nst ye girdim doktor istiycek nasılsa diye düzenli aralıklarla kasılma çıktı en kötüsü de kalp atışı 160-180 gidip geldi 220 ye kadar çıktı ki bu çok tehlikeliymiş. Sonra muayeneye girdim doktor muayne ederken de kasılma oldu dedi ben bunu hareket sanıyordum dedim kasılma bu dedi bende belime sancı giriyordu 2 gündür dedim artık rahim bebeği çıkarmak istiyor dedi nst de kalp atışını yüksek görünce hemen bugün almam gerek yarın a bile risk bebek kalp krizi geçirebilir kalp çok çarpmış dedi ki hemen kabul ettik ameliyat sırasında da iyiki seni almışım dedi rahmin neredeyse patlayacakmış kasılma dan dedi verilmiş sadakamız varmış çok şükür kurtuldu bebeğim bende. Kasılmalar ı özellikle bele vuran sancınız varsa asla ihmal etmeyin önce sezaryeniniz varsa ki benim eski dikişin açılacaktı nerdeyse dedi doktorum. İşte böyle gelişti. Çok şükür az az sütümüz de geliyor sürekli memede tutmak istiyorum emme refleksi biraz güçsüz inşallah ilerler
Bi iki gündür bele vuran sancım oluyordu şiddetli değil ama kasılmam da oluyormuş ki ben ben bebek hareketi sanıyordum. Bugün normal kontrolümüz vardı önce nst ye girdim doktor istiycek nasılsa diye düzenli aralıklarla kasılma çıktı en kötüsü de kalp atışı 160-180 gidip geldi 220 ye kadar çıktı ki bu çok tehlikeliymiş. Sonra muayeneye girdim doktor muayne ederken de kasılma oldu dedi ben bunu hareket sanıyordum dedim kasılma bu dedi bende belime sancı giriyordu 2 gündür dedim artık rahim bebeği çıkarmak istiyor dedi nst de kalp atışını yüksek görünce hemen bugün almam gerek yarın a bile risk bebek kalp krizi geçirebilir kalp çok çarpmış dedi ki hemen kabul ettik ameliyat sırasında da iyiki seni almışım dedi rahmin neredeyse patlayacakmış kasılma dan dedi verilmiş sadakamız varmış çok şükür kurtuldu bebeğim bende. Kasılmalar ı özellikle bele vuran sancınız varsa asla ihmal etmeyin önce sezaryeniniz varsa ki benim eski dikişin açılacaktı nerdeyse dedi doktorum. İşte böyle gelişti. Çok şükür az az sütümüz de geliyor sürekli memede tutmak istiyorum emme refleksi biraz güçsüz inşallah ilerler
Çok şükür ki sorunsuz atlatmissiniz bundan sonrası daha güzel olurBi iki gündür bele vuran sancım oluyordu şiddetli değil ama kasılmam da oluyormuş ki ben ben bebek hareketi sanıyordum. Bugün normal kontrolümüz vardı önce nst ye girdim doktor istiycek nasılsa diye düzenli aralıklarla kasılma çıktı en kötüsü de kalp atışı 160-180 gidip geldi 220 ye kadar çıktı ki bu çok tehlikeliymiş. Sonra muayeneye girdim doktor muayne ederken de kasılma oldu dedi ben bunu hareket sanıyordum dedim kasılma bu dedi bende belime sancı giriyordu 2 gündür dedim artık rahim bebeği çıkarmak istiyor dedi nst de kalp atışını yüksek görünce hemen bugün almam gerek yarın a bile risk bebek kalp krizi geçirebilir kalp çok çarpmış dedi ki hemen kabul ettik ameliyat sırasında da iyiki seni almışım dedi rahmin neredeyse patlayacakmış kasılma dan dedi verilmiş sadakamız varmış çok şükür kurtuldu bebeğim bende. Kasılmalar ı özellikle bele vuran sancınız varsa asla ihmal etmeyin önce sezaryeniniz varsa ki benim eski dikişin açılacaktı nerdeyse dedi doktorum. İşte böyle gelişti. Çok şükür az az sütümüz de geliyor sürekli memede tutmak istiyorum emme refleksi biraz güçsüz inşallah ilerler
Gerçekten yaradı mıYürüyüşe başladım işte ben de
Ondan önce korkumdan resmen yataktan çıkmıyordum
yürüyüş yaptığım günler daha iyiyim
Bu arada acılı cipsi kim demişti yine hatırlamıyorum ama iie yaradı bence
Cok sukur cok sevindim op yerimize de minnosunuÇok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaradı benceGerçekten yaradı mıona göre sahiplenicem dedğim şeyi
Bn yorulduğum Zaman oluyorKızlar kasıklarında batma şeklinde ağrısı olan var mı? Hani gebeliğin ilk başında yerleşme ağrısı olur ya kasıklarda onun gibi.
Günaydın cnm, gece hiç uyumadım ya sancılandım, dün çok ayakta kaldım. Dinlenince de geçmeyince korktum sabaha kadar doğuruyormuyum paniği olduBn yorulduğum Zaman oluyor
Yaa dikkatli olGünaydın cnm, gece hiç uyumadım ya sancılandım, dün çok ayakta kaldım. Dinlenince de geçmeyince korktum sabaha kadar doğuruyormuyum paniği oldu
Aksi gibi bugün yarın iş var ama yapamicam artık olduğu kadar. Artarsa giderim hastaneye zatenYaa dikkatli ol
Bugün dinlen yorma kendine bende iki gündür o kadar ayaktaydım ki ayaklarım pert oldu bebeyi düşünemiyorum
Aksatma git artarsa bi nst yapılırAksi gibi bugün yarın iş var ama yapamicam artık olduğu kadar. Artarsa giderim hastaneye zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?