2021 Aralık Anneleri

Çok şükür canım biz kavuştuk kızım da bende iyiyiz yanımda darısı sizlere inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun Canımmm sağlıkla büyüt inşallah nasıl geçti doğumun bize de biraz tavsiye versen çok mu zordu ben çok korkuyorum

Kızlar kasıklarında batma şeklinde ağrısı olan var mı? Hani gebeliğin ilk başında yerleşme ağrısı olur ya kasıklarda onun gibi.

Cnm nasıl gelişti durum iyiysen biraz bahseder misin bize
Bi iki gündür bele vuran sancım oluyordu şiddetli değil ama kasılmam da oluyormuş ki ben ben bebek hareketi sanıyordum. Bugün normal kontrolümüz vardı önce nst ye girdim doktor istiycek nasılsa diye düzenli aralıklarla kasılma çıktı en kötüsü de kalp atışı 160-180 gidip geldi 220 ye kadar çıktı ki bu çok tehlikeliymiş. Sonra muayeneye girdim doktor muayne ederken de kasılma oldu dedi ben bunu hareket sanıyordum dedim kasılma bu dedi bende belime sancı giriyordu 2 gündür dedim artık rahim bebeği çıkarmak istiyor dedi nst de kalp atışını yüksek görünce hemen bugün almam gerek yarın a bile risk bebek kalp krizi geçirebilir kalp çok çarpmış dedi ki hemen kabul ettik ameliyat sırasında da iyiki seni almışım dedi rahmin neredeyse patlayacakmış kasılma dan dedi verilmiş sadakamız varmış çok şükür kurtuldu bebeğim bende. Kasılmalar ı özellikle bele vuran sancınız varsa asla ihmal etmeyin önce sezaryeniniz varsa ki benim eski dikişin açılacaktı nerdeyse dedi doktorum. İşte böyle gelişti. Çok şükür az az sütümüz de geliyor sürekli memede tutmak istiyorum emme refleksi biraz güçsüz inşallah ilerler

Çok şükür canım rabbim bebeğinizi size sizi bebeğinize bağışlasın

İyi olmanıza çok sevindim. Transferden beri beraberiz bebişin ultrason kilosuyla uyumlu mu doğdu? Kaç kg boyu kaç.

Çok şükür ki sorunsuz atlatmissiniz bundan sonrası daha güzel olur

Gerçekten yaradı mı ona göre sahiplenicem dedğim şeyi

Günaydınnnnn
Bir kaç gündür oğluş beni çok yıprattı valla gündüzleri çok az hareket ediyor uyuyor sanırım ama gece olunca sabaha kadar bir dakika durmuyor sanırım kasılma oluyor sürekli ittiriyor karnımı
Kontrollerimiz haftada bir yapılıyor artık şükür bakalım bugünde randevum var inş herşey yolundadır
Doğum yapan arkadaş sağlıkla büyütsün inş bebeğini

Günaydın cnm, gece hiç uyumadım ya sancılandım, dün çok ayakta kaldım. Dinlenince de geçmeyince korktum sabaha kadar doğuruyormuyum paniği oldu
Yaa dikkatli ol
Bugün dinlen yorma kendine bende iki gündür o kadar ayaktaydım ki ayaklarım pert oldu bebeyi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…