- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
EşineBenim de bugun belli olur diye dusunuyorum ve kizimin hala bi ismi yok esim delirtti beni ne acele ediyosun diyo bence babasina soracak kayinbabam bana alacagi hediyenin ustune 3 bin koydugu icin ona soracakmis gibi hissediyorum umarim oyle bise yapmaz fena olay cikartirim
Bnm de cuma günü belli olacak2 gun sonra dogum tarihimiz belli olacak
Bekunis kıllanKullandim canim onu da
Aşk olsun çok acelecisin doğsun okula başlarken koyarsın amaAynen oyle delirecem cocuk geldi gelecek bana buluruz diyo ben inci defne sena isimlerini dusunuyorum artik ucunden birini sececek ona yok buna yok dedi durdu
Bn kasılma nasıl oluyor çözemedim bilmiyorum yaKızlar bugün uyandığımdan beri bebek göğüs altımda tek bir yerde toplanıyor kasılma mı bu ağrı vs yok
Valla eger babasina koydurtursa yurek yemistir cunku nasil delirecegimi daha once anlatmistim burda ne isim koysak diye dusunurken kayinbabam aslihan nasil kizim diye oneride bulundu bunda bise yok ama esim gidip de baba ne koyalim derse buyuk sikinti olurEşineAllah aşkına koymasın ya sen koy
Kendi haline bırakma kararı almıştık ya en sonŞeyyy pasta sıkıntı yapmasın sonra
Cips ye cips @gigglesde de işe yaradı. Ama kâr zarar olayını kendin karar verKullandim canim onu da
Kimlik çıkarmaya tek gitValla eger babasina koydurtursa yurek yemistir cunku nasil delirecegimi daha once anlatmistim burda ne isim koysak diye dusunurken kayinbabam aslihan nasil kizim diye oneride bulundu bunda bise yok ama esim gidip de baba ne koyalim derse buyuk sikinti olur
Kız napıyon sabah sabah asansörde iyi misinBn dün doğurmadıysam daha da doğurmamstresli bi gün geçirmiştim bi de üstüne asansörde kaldım doğurmadım
Ohhh yarasın afiyet olsunKendi haline bırakma kararı almıştık ya en son
Almamış mıydık?
Ben kendime normal insan kahvaltısı hazırladım çünkü tostlu mostlu
3 isim arasindayim birini sececek artik defne inci senaNe var canım okula başlayana kadar bi isim bulunur
Dün kaldık ya allahtan eşim ve oğlan da vardıKız napıyon sabah sabah asansörde iyi misin
Sorma verdi bana gazı gece korkudan uyuyamadım bir de sancı oluncaYenge de yengeymiş
Doğurmak neyse de nasıl ölmedin korkudan asansördeBn dün doğurmadıysam daha da doğurmamstresli bi gün geçirmiştim bi de üstüne asansörde kaldım doğurmadım
İnci olmasın3 isim arasindayim birini sececek artik defne inci sena
Allahım yaaa bişi olmaz ya rahat takıl bak banaSorma verdi bana gazı gece korkudan uyuyamadım bir de sancı olunca
Onu hamilelikten once kullanmistimBekunis kıllan
Evet aynen öyle oluyor doktora gitmem gerekir mi senceSertlesip
Sertlesip sonra bi gevsiyorsa kasilmalarin oluyo canim
bende anlayamıyorum hep bi yerde toplanıyordu ama günde 1-2 oluyordu şimdi 3-5 dk da bir sertleşip gevşiyor . Dün çok hareketliydi bebek bugün hareketleri çok yavaşBn kasılma nasıl oluyor çözemedim bilmiyorum ya
Korktum da geçti işte çok yorgundum anlamadım olayı sonra idrak ettimDoğurmak neyse de nasıl ölmedin korkudan asansörde
İnci olmasın
Her dizide bi inci var
Bu arada ben son izlem için sağlık ocağına gittim
Her zamanki şeyleri yapıp daha gelme dediler
Doğurunca haber verecekmişimmtopuk kanı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?