- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Doğumdan sonra büyük patlamaOnu hamilelikten once kullanmistim
Ama su an 2 haftam kaldi diyorum.
Bisey kullanmican artik
Senden niyeKorktum da geçti işte çok yorgundum anlamadım olayı sonra idrak ettim
Sağlık ocağı beni bebek doğunca 4. Gün geleceksin dedi topuk kanı bebeden benden de kan alınacakmış
Ben o anda fenalık geçirrdim kesinDün kaldık ya allahtan eşim ve oğlan da vardıonlar olduğu için korkmadım
Dün yorulmuştur annesi bugün dinlenir kasılma da inşallah geçer takip et olmadı dr haber verirsinEvet aynen öyle oluyor doktora gitmem gerekir mi sence
bende anlayamıyorum hep bi yerde toplanıyordu ama günde 1-2 oluyordu şimdi 3-5 dk da bir sertleşip gevşiyor . Dün çok hareketliydi bebek bugün hareketleri çok yavaş
Bende ruya gordum doktor diyorki sen bana duzenli gelmedin ben yapmam ameliyatini git ozelde olSorma verdi bana gazı gece korkudan uyuyamadım bir de sancı olunca
Nasıl 2 haftaOnu hamilelikten once kullanmistim
Ama su an 2 haftam kaldi diyorum.
Bisey kullanmican artik
Kan değerlerime bakılacakmışSenden niye
Bana da haber ver ona göre evrak düzenlenecek dedi
Nasıl bi evrak acaba önden haberli düzenlenecek
Son günler galiba hepimiz böyle acayip rüyalar görüyoruzBende ruya gordum doktor diyorki sen bana duzenli gelmedin ben yapmam ameliyatini git ozelde oldun aksam gorumcem su ismin selami var durumunu anlat dedi ben adama ne diyecem x in selami var ben size gelemedim cunku burda yasamiyorum mu diyeyim of degisik bi durum oldu
Evet ya incide bi meshur oldu sansima ama boyle cok naif bi isim gibi geliyoDoğurmak neyse de nasıl ölmedin korkudan asansörde
İnci olmasın
Her dizide bi inci var
Bu arada ben son izlem için sağlık ocağına gittim
Her zamanki şeyleri yapıp daha gelme dediler
Doğurunca haber verecekmişimmtopuk kanı için
Ne zaman gitceksin o zaman söylerNasıl 2 hafta
Benim niye nerdeyse 1 ay
Merve gibi en sına mı kalacağım ben
Üşendiler benceKan değerlerime bakılacakmış
Bana evrak demediler
Yolla bize tost varNe zaman gitceksin o zaman söyler
Ufff oğlan bağırıyor anne acıktım biri olsa da hazırlasaçok yorgunum
Ya aslinda benim burda iki kere gittigim bi doktor vardi mesut bey adam cok beyefendiydi hic devlet doktoru gibi degil ben ona olayim diyordum gorumcem arastirmis ameliyatta en iyi bu adami soylemisler ama biraz sert biriymisSon günler galiba hepimiz böyle acayip rüyalar görüyoruz
Neyse allah korumuş iyi ki tek değilmişsin canım. Bana topuk kanı için 1 hafta 10 gün içinde gel dediKorktum da geçti işte çok yorgundum anlamadım olayı sonra idrak ettim
Sağlık ocağı beni bebek doğunca 4. Gün geleceksin dedi topuk kanı bebeden benden de kan alınacakmış
Yaa geçmiş olsunYolla bize tost var
Çok özenerek hazırladım günlerden sonra
Ekmeğimi özel a101den zeytinyağlı kekikli aldım o derece
Haftaya perşembe gideceğim
Bana da mantıklı bi sğre versin ya
Gerçi 2 hafta doğurmamalıyım annem korona oldu
Tek kaldım
14 gğn gelemez
Saol canımNeyse allah korumuş iyi ki tek değilmişsin canım. Bana topuk kanı için 1 hafta 10 gün içinde gel dedidoğuma hiç hazır değilim ondan çok korkuyorum galiba 38 olunca hazır olucam
AşılılarYaa geçmiş olsunoooo en sevdiği fırlatım gelsin hiç bıkmaz saolsun tosttan
Dr la iletişim de çok önemli karar seninYa aslinda benim burda iki kere gittigim bi doktor vardi mesut bey adam cok beyefendiydi hic devlet doktoru gibi degil ben ona olayim diyordum gorumcem arastirmis ameliyatta en iyi bu adami soylemisler ama biraz sert biriymishic ketum doktorlari sevmem zaten korkuyorum bide adam gerer beni
Aynen stresten rüyalar karman çorman oldu. Kafa dolu uyumaya çalışıyoruz bir de 2 saatte bir uyanıyorum ben kesik kesik uykum. Hayırlısıyla güzel günler yakında diyelimBende ruya gordum doktor diyorki sen bana duzenli gelmedin ben yapmam ameliyatini git ozelde oldun aksam gorumcem su ismin selami var durumunu anlat dedi ben adama ne diyecem x in selami var ben size gelemedim cunku burda yasamiyorum mu diyeyim of degisik bi durum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?