Yazdım aşağıdaEvde mi şaka mi
Kendin idare edemezsin bence. Özelde yapalım diyo adam işe ne güzel. Kaç para istiyolar ki?Evde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Kuzum sezeryan da kendin idare etmek gibi bir ihtimalin yok. Çünkü yaklaşık 6 saat ayakların uyuşuk oluyor ve muhakkak birine ihtiyaç duyuyorsun. Kaldı ki çocukta olacakEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Canim valla sezeryanda mutlaka birine ihtiyacin oluyor ya. Ben şahsen kesinlikle tek olamam totom yemezEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Yaaa şaka misinizBu arada bizim hastane 2250 indirimli dedi sezeryan doğuma. Hastane ile sendika anlaşması var EŞİMİN. Ama EŞİMİN iş yerinde bir arkadaşı gittiğim hastane ortaklarınin biriyle arkadaşmış sağolsun o devreye girdi 1750 ye anlaştıksanırım en ucuz ben doğuracam topikte
Gerçek mi kız ben yaşadım o zamanBu arada süt yağlanmak icin popomuzdaki yagi kullaniyormus
Aynen kuzum ztn ben muayeneye de düşük veriyordum. Kız gelin burda doğurtalım siziYaaa şaka misiniz
Daha önce doğum yapmadım ama 3 yeğenimde de yengeme refakat ettim. Sezaryen olup tek başına idare etmen mümkün değilEvde dogurcam dememin sebebi özelde doğum maddi olarak zorluyor bizi bende devlette doğum yapayim diyorum devlette de kadın refakatçi istiyorlar.Annem dışında çağıracak kimse yok annem başka şehirde erken gelme imkanı yok ben dicem şu tarihte doğum o da 1 gün önce gelecek.Annem gelirim diyor Ama eşim istemiyor annemi eşim özelde yapalım ben kalırım kızda kalır çıkınca arayalım gelsin diyor.Ne yapacağımı şaşırdım doğum için borca girmek istemiyorum.Devlette refakatçi sartmi kendim idare edemez miyim sezeryan olacak bu arada
Oyleymis. Bende dogum sonrasi cok zayifladimdi demek ki bundanmisGerçek mi kız ben yaşadım o zaman
5 bin TL ve iş yeri eşime verecek maaşından kesecek.Sonra maaş eksik gelecek zorlanacagiz yaz olsa okul derdi olmasa kalacak arkadaşlarım var ama okul olunca sıkıntı.Neyse nasip kısmet artıkKendin idare edemezsin bence. Özelde yapalım diyo adam işe ne güzel. Kaç para istiyolar ki?
Her doktor yapmıyor sorsaydın keşke doktoruna. Benim ki 38 de yapacağını söylediKızlar bizim de bugün görüş günüydü. 3178 çıktı 15 gündür önde giden bebek normal gidişe dönmüş normaldir herhalde değil mi?? doktor herşey yolunda dedi. Bide daha çatı muayenesi yapmadı kesin yapacak mı ?
Keske bizimde o kadar olsa ,bizim hastanede sezeryanla normal doğum aynı 5 binAynen kuzum ztn ben muayeneye de düşük veriyordum. Kız gelin burda doğurtalım sizi
Aslında sezaryen olması şans tarih verebilecekler ve annen gelebilecek bir gün önce. Benim babam engelli annem yüreği ağzında bekliyo bi haber alınca anca gelebilecek. Daha erkenden bırakamıyo babamı.5 bin TL ve iş yeri eşime verecek maaşından kesecek.Sonra maaş eksik gelecek zorlanacagiz yaz olsa okul derdi olmasa kalacak arkadaşlarım var ama okul olunca sıkıntı.Neyse nasip kısmet artık
Kızımda genel olmuştum 2 saate kalkmıştım gece de kendim bakmıştım başımda annem ve eşim olduğu halde.Onlar bir güzel uyudular annem dedi kocası baksın kocam dedi anası baksınKuzum sezeryan da kendin idare etmek gibi bir ihtimalin yok. Çünkü yaklaşık 6 saat ayakların uyuşuk oluyor ve muhakkak birine ihtiyaç duyuyorsun. Kaldı ki çocukta olacak
Ben tabi bir haber bu bilgidenHer doktor yapmıyor sorsaydın keşke doktoruna. Benim ki 38 de yapacağını söyledi
Yaa Osmaniyede miydin.Bak bence topikçe Osmaniye ye gelin burda yapalım dağumuhem belki toplu doğum indirimide alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?