2021 Aralık Anneleri

Ya kızlar ben bu mide yanmasından acayip bıktım ama yaaa. Su içsem yanıyor. Perişanım. Artık şurup içmekten helak oldum. Konyak gibi şişeyi yanımda gezdiriyorum

Kendin idare edemezsin bence. Özelde yapalım diyo adam işe ne güzel. Kaç para istiyolar ki?

Kuzum sezeryan da kendin idare etmek gibi bir ihtimalin yok. Çünkü yaklaşık 6 saat ayakların uyuşuk oluyor ve muhakkak birine ihtiyaç duyuyorsun. Kaldı ki çocukta olacak

Bu arada bizim hastane 2250 indirimli dedi sezeryan doğuma. Hastane ile sendika anlaşması var EŞİMİN. Ama EŞİMİN iş yerinde bir arkadaşı gittiğim hastane ortaklarınin biriyle arkadaşmış sağolsun o devreye girdi 1750 ye anlaştık sanırım en ucuz ben doğuracam topikte

Canim valla sezeryanda mutlaka birine ihtiyacin oluyor ya. Ben şahsen kesinlikle tek olamam totom yemez

Yaaa şaka misiniz

Kızlar bizim de bugün görüş günüydü. 3178 çıktı 15 gündür önde giden bebek normal gidişe dönmüş normaldir herhalde değil mi?? doktor herşey yolunda dedi. Bide daha çatı muayenesi yapmadı kesin yapacak mı ?

Daha önce doğum yapmadım ama 3 yeğenimde de yengeme refakat ettim. Sezaryen olup tek başına idare etmen mümkün değil
Bence eşin özelde yapmanda ısrarcıysa ilerisini çok fazla düşünme , borç bir şekilde ödeniyor.

Her doktor yapmıyor sorsaydın keşke doktoruna. Benim ki 38 de yapacağını söyledi

5 bin TL ve iş yeri eşime verecek maaşından kesecek.Sonra maaş eksik gelecek zorlanacagiz yaz olsa okul derdi olmasa kalacak arkadaşlarım var ama okul olunca sıkıntı.Neyse nasip kısmet artık
Aslında sezaryen olması şans tarih verebilecekler ve annen gelebilecek bir gün önce. Benim babam engelli annem yüreği ağzında bekliyo bi haber alınca anca gelebilecek. Daha erkenden bırakamıyo babamı.

Kuzum sezeryan da kendin idare etmek gibi bir ihtimalin yok. Çünkü yaklaşık 6 saat ayakların uyuşuk oluyor ve muhakkak birine ihtiyaç duyuyorsun. Kaldı ki çocukta olacak
Kızımda genel olmuştum 2 saate kalkmıştım gece de kendim bakmıştım başımda annem ve eşim olduğu halde.Onlar bir güzel uyudular annem dedi kocası baksın kocam dedi anası baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…