- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Çok geçmiş olsun canım.Aslında sezaryen olması şans tarih verebilecekler ve annen gelebilecek bir gün önce. Benim babam engelli annem yüreği ağzında bekliyo bi haber alınca anca gelebilecek. Daha erkenden bırakamıyo babamı.
Evet cnm Osmaniye deyim. Kız yakınmış gel yap burdaYaa Osmaniyede miydin.
Bende Adanaliyim.
Ordada uygundur kesin
Gidek gidek kalk gidek Osmaniye ye kal gidekBak bence topikçe Osmaniye ye gelin burda yapalım dağumuhem belki toplu doğum indirimide alırız
Aynen benim baba da öyle işte engelli annem bırakıp gelemiyor gelse 3 gün en fazla durabilir.Aslında sezaryen olması şans tarih verebilecekler ve annen gelebilecek bir gün önce. Benim babam engelli annem yüreği ağzında bekliyo bi haber alınca anca gelebilecek. Daha erkenden bırakamıyo babamı.
Toparlarsın inşallah hemen.Çok geçmiş olsun canım.Banada annem bakacaktı ama kardeşim iş kazası geçirdi. 3 ay hiç kalkmicak. Alttan alıyorlar o derece. O yüzden annem gelemicek. Artık eşim izne ayrılacak Bi 10 gün o zmana da toparlanırım inş
Anladım cnm İnş herşey gönlünce olur.Kızımda genel olmuştum 2 saate kalkmıştım gece de kendim bakmıştım başımda annem ve eşim olduğu halde.Onlar bir güzel uyudular annem dedi kocası baksın kocam dedi anası baksın
O paraya doğan varsa bana yollaBenim hastane sezeryan doğuma 8 bin lira dedi mecbur yaptırcaz borç harç ama bu fiyat ne böyle gerçekten doğan araba parası
Amin canım inş. Allah razı olsunToparlarsın inşallah hemen.Allah kardeşine de şifalar versin.
Bence şart değil yapmasaydı ısrarcı olmazdım, uygun değil dese de normal doğumu deneyeceğim çünküBen tabi bir haber bu bilgidenartık haftaya sorarım. Acaba yapmasa bir sorun olur mu ki bir arastirayim
İnşallah canım inşallahAnladım cnm İnş herşey gönlünce olur.
Ne yemeye gelmisler o zaman tuhafKızımda genel olmuştum 2 saate kalkmıştım gece de kendim bakmıştım başımda annem ve eşim olduğu halde.Onlar bir güzel uyudular annem dedi kocası baksın kocam dedi anası baksın
Ooo yürek yenmiş burda.Bence şart değil yapmasaydı ısrarcı olmazdım, uygun değil dese de normal doğumu deneyeceğim çünkü
Adanaliyim ama Adanada degilimEvet cnm Osmaniye deyim. Kız yakınmış gel yap burda
Bu olmadı işte. Ben memleketimdeyim. Ailem hep burda. Hastane konusunda da şanslıyım çok şükürAdanaliyim ama Adanada degilim
Aynısını yazacaktım gerek yok sen yazmışsınO paraya doğan varsa bana yolla
Çok istiyorum merveeOoo yürek yenmiş burda.
İPhone 5s mi o ne kız ben onla daha tanışmadımAynısını yazacaktım gerek yok sen yazmışsınartık nerede iPhone 5s ler ile doğan ,şahin ,kartallarin takas yapıldığı o günler
Kız 2014-15 te bir kartal ile Apple 5s leri takas ediyorlardıİPhone 5s mi o ne kız ben onla daha tanışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?