2021 Aralık Anneleri

Aslında sezaryen olması şans tarih verebilecekler ve annen gelebilecek bir gün önce. Benim babam engelli annem yüreği ağzında bekliyo bi haber alınca anca gelebilecek. Daha erkenden bırakamıyo babamı.
Çok geçmiş olsun canım. Banada annem bakacaktı ama kardeşim iş kazası geçirdi. 3 ay hiç kalkmicak. Alttan alıyorlar o derece. O yüzden annem gelemicek. Artık eşim izne ayrılacak Bi 10 gün o zmana da toparlanırım inş

Aslında sezaryen olması şans tarih verebilecekler ve annen gelebilecek bir gün önce. Benim babam engelli annem yüreği ağzında bekliyo bi haber alınca anca gelebilecek. Daha erkenden bırakamıyo babamı.
Aynen benim baba da öyle işte engelli annem bırakıp gelemiyor gelse 3 gün en fazla durabilir.

Toparlarsın inşallah hemen. Allah kardeşine de şifalar versin.

Kızımda genel olmuştum 2 saate kalkmıştım gece de kendim bakmıştım başımda annem ve eşim olduğu halde.Onlar bir güzel uyudular annem dedi kocası baksın kocam dedi anası baksın
Ne yemeye gelmisler o zaman tuhaf
Benim oglumda da ameliyata girmeden once tepemde 15 kisi vardi.
Kocamin akrabalari doluydu.
Annem yok diye aglamistim bende.
Gecede 3 kisi kaldilar.
Simdi sadce kaynanam kalacak. Kimsede gelemeyecek sukurler olsun

Arkadaşlar bizde eşimle korunmasiz ilişki yaşamaya başladık artık adetimin gecikmesini mı beklemeliyim test yapmak için ne gibi durumlarda test yaptirayim

İPhone 5s mi o ne kız ben onla daha tanışmadım
Kız 2014-15 te bir kartal ile Apple 5s leri takas ediyorlardı net hatirliyom çünkü eşimle kaç kere dalgasını geciyoduk birlikte işte o araçların düştüğü hallere 2.5 bin.filan hadi 2 tane Apple ile 5 bin ediyodu ,5 bine de araba mı olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…